Chętni do pomocy 2328 6

O temacie

Autor

Zaczęty 21.04.2010 roku

Wyświetleń 2328

Odpowiedzi 6

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No właśnie muszę zaprojektować strop WPS i czy są chętni do pomocy? Nie musicie robić za mnie wszystkiego nie martwcie się, potrzebuje kogoś kto by poprawiał moje błędy i tłumaczył to czego nie łapie. : P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie na tym forum

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Zapytaj na jakimś forum forum związanym z tą tematyką, bo tutaj to ciężko ci będzie się czegokolwiek dowiedzieć xD

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a na "forum tematycznym" to zostanie oświecony? taka wiedza kosztuje i nikt doświadczony nie będzie się tym dzielił ani pomagał bezinteresownie i za darmo.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dlatego napisałem tutaj bo myślałem ze może jest ktoś z technikum budowlanego albo na inżynierii który po "znajomości" by coś pomógł ; p Jak nie ma to trudno.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Z technikum budowlanego jest tu co najmniej jeden :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja i moje 3 osobowości? xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry