Facebook - jedno pytanie 2260 3

O temacie

Autor serail

Zaczęty 16.04.2010 roku

Wyświetleń 2260

Odpowiedzi 3

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Witam,
Facebooka używam od zawsze jako platformę do grania w tamtejsze browserówki, jednak biorąc pod uwagę ostatnie wpisy na naszo-klasowym śledziku postanowiłem zmienić taki stan rzeczy i odciąć się od zbiegowiska milionów dzieci neo mających radochę z zademonstrowania wszem i wobec gwiazdki obustronnie zamkniętej kwadratowymi nawiasami. Chcąc więc zaprosić do grona moich znajomych na facebooku zacząłem ich szukać i zdziwiło mnie jedno. Konto zweryfikowałem już dawno, od razu jak się tam zarejestrowałem. Jednak teraz za każdym razem muszę wpisywać tekst weryfikacyjny, gdzie pod spodem jest napisane, iż mogę się tego pozbyć, kiedy zweryfikuję konto. Nie rozumiem na czym polega mój problem. Jest mi w stanie ktoś pomóc i powiedzieć, jak można ominąć wpisywanie tego tekstu za każdym razem? Czy może jest to naturalne zjawisko, którego nie można ominąć?

Moje portfolio

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Nie używam facebooka, ale sprawdź datę w komputerze. Ja dość często zmieniam o parę lat wstecz (mam powody) i wtedy dzieją się anomalie z portalami internetowymi. Nie wiem, może sprawdź czy przeglądarka akceptuje ciasteczka? Chociaż raczej już w bazie danych masz zweryfikowane konto, ciasteczka na to nie wpływają. Ale sprawdź. Nie zaszkodzi.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Raczej nie tu jest pies pogrzebany, bo stosunkowo często zmieniam przeglądarki. Na początku było opera, od starszych wersji, przez najnowsze, potem na chwilkę firefox 3, a teraz pocziwy google chrome, więc raczej nie w tym problem.

Moje portfolio

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jest mi w stanie ktoś pomóc i powiedzieć, jak można ominąć wpisywanie tego tekstu za każdym razem?
Usuń konto, wtedy nie będziesz musiał.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry