Access Violation przy reparsowaniu gothic.src 5467 7

O temacie

Autor Torto

Zaczęty 2.04.2010 roku

Wyświetleń 5467

Odpowiedzi 7

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Witajcie.Na wstępie powiem że używałem opcji szukaj,szperałem po necie i używałem metody prób i błędów a i tak za każdym razem jest to samo.Ale nie będę obijał w bawełne,zrobiłem NPC,wstawiłem w startup.d i gdy otworzyłem spacera,wybrałem opcje reparse world i wcisnąłem gothic.src pojawił mi się błąd Access Violation-
O to i on:
http://yfrog.com/0lbezufj
Widziałem wiele teorii ale nie wiem której mam wierzyć i co mam zrobić,dlatego zwracam się o pomoc do was,do ,,elitarnych,, modderów.
Pozdrawiam

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@UP

Co do odświeżania w regulaminie jest, że można odświeżać po 24h (warn się należy)

Co do tematu, spróbuj pobrać nowego spacera.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Pragasek... Dzisiaj już 4 kwietnia  :)  .

Spoiler

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Po 1.Próbowałem zrobić to nowym spacerem ale ciągle to samo.
Po 2.Myślisz że każdy jest debilem i nie wie że po 24h trzeba odświeżać weź się puknij w czoło,i najpierw sprawdź kiedy co pisałem!

TheFiend

TheFiend

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Tutaj jest jak to naprawić
LINK

Sorki za drugi post, ale nie wiem jak usunąć posta :facepalm:

Ayman

Ayman

Użytkownicy
posty64
  • Użytkownicy
Sorki ze odkopuje temat, ale mam ten sam problem wiec nie ma sensu tworzyc nowego. Gdy odpalam reparse script to po chwili wychodzi mi acces violation:
http://img29.imageshack.us/img29/3273/bladaccesviolation.jpg

Na początku wychodził mi komunikat ze znalazlo mi bląd w ktorej linijce, no to poprawiłem go a teraz non stop wychodzi mi to, czy to na zwyklym Spacerze czy polskiej wersji. Jest szansa ze uszkodzilem plik gothic.src ? Raz przerwalem reparsowanie bo myslalem ze sie zawiesilo a trwalo juz z 40 minut.

Ten pomysl u góry w linku nie działa.

////Edit////
Przeinstalowałem gre i wyłączyłem avasta i ruszyło wszystko, aż miło obejrzeć pierwszego w zyciu stworzonego NPCa w grze :D

"Lók, jestem tfojim ojcem!"

Ayman

Ayman

Użytkownicy
posty64
  • Użytkownicy
Nie mogłem juże edytować postu tego powyżej. Jednak nie działa. Działało jak dodalem jednego NPC'a bez dialogow bez niczego totalnie. Gdy dorobilem do niego dialogi i proste zadanie to wywala mi access violation.

"Lók, jestem tfojim ojcem!"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry