Propozycja 10329 31

O temacie

Autor MajorZyla

Zaczęty 25.03.2010 roku

Wyświetleń 10329

Odpowiedzi 31

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Nie koniecznie. Jak już mówiłem można po prostu przedstawić wiedźmina w gothicu ale tylko fabułę a nie czary i walkę

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy

luszczak

Propozycja
#21 2010-03-28, 16:28(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 16:30)
Nie koniecznie. Jak już mówiłem można po prostu przedstawić wiedźmina w gothicu ale tylko fabułę a nie czary i walkę
Z takiego koktajlu wyjdzie nic nie warte gówno.
Najlepiej połączyć Empire Eartha  III z gothiciem II. :D

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy

LordSmarkula

Propozycja
#22 2010-03-28, 16:40(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 16:41)
Najlepiej połączyć Empire Eartha  III z gothiciem II. :lol:

A czy to nie jest przypadkiem Podbój  :D

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
#23 2010-03-28, 17:13(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 17:36)
Dlatego szukam ludu do teamu i dlatego wstawiłem moją prośbę na tym forum do wszystkich zainteresowanych.

czary i walkę zarazie zostawmy w spokoju i jestem innego zdania co do tego że to będzie "nic nie warte gówno" musiał byś zagrać w skończonego moda a potem oceniać <czarami i walką można zająć się później>

EDIT istnieje dla wszystkich :D  - VEQ

Kowal z zamiłowania...

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy
czary i walkę zarazie zostawmy w spokoju i jestem innego zdania co do tego że to będzie "nic nie warte gówno" musiał byś zagrać w skończonego moda a potem oceniać <czarami i walką można zająć się później>
Ktoś na youtube podjał się zrobienia moda do gothica opartego na Wiedźminie. Nie mam na myśli  doładowania tego moda do gothica wiedźmiarskimi bajerami a typu miecze srebne stalowe itp. itd. . Zapewne tobie chodzi o odwzorowaniu pewnej gry w modzie do innej gry. Właśnie to wydaje mi się słabym pomysłem.

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy
I tu się mylisz. Nie chcę zrobić podróby Wiedźmina w Gothic-u tylko coś kompletnie nowego, a z Wiedźmina czerpać tylko niektóre wątki i inspirację. Mój mod ma być jak dobry drink. Baza <wódka - Gothic> ma być tylko uszlachetniona <Calvados, Sok Wiśniowy - Wiedźmin, Eragon,...>. Bo gdy się ją zbytnio rozcieńczy albo doda złe składniki <Tonic - zbędne dodatki i inne badziewie>. To cały drink będzie niesmaczny i nie będzie miał siły przebicia. Trzeba zachować odpowiednie proporcję. I tak właśnie chcę zrobić dobrego moda.

Kowal z zamiłowania...

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Dlatego wolę pić czystą :D

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy
Dlatego wolę pić czystą :D

Jeśli lubisz czystą to co byś powiedział gdyby mój mod miał moc większą od czystej i do tego niepowtarzalny smak?

Kowal z zamiłowania...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Propozycja
#28 2010-03-28, 20:39(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 20:40)
Zrób to się przekonamy, czy aby na pewno. :D

MajorZyla

MajorZyla

Użytkownicy
posty31
Propsy12
  • Użytkownicy

MajorZyla

Propozycja
#29 2010-03-29, 07:28(Ostatnia zmiana: 2010-04-04, 20:14)

Kowal z zamiłowania...

DarcuS

DarcuS

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Kapelusznik tobie się coś pomyliło. (O ile chodzi o projekt GMT z tymi ZS)
Żadnego mixowania, po prostu all z Gothica wbijemy na Wiedźmina

GothicHelper

GothicHelper

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
W świecie Wiedźmina wystepuje coś takiego jak koniunkcja światów. Można by to wykorzystać np. Geralt wpada do świata beziego. Poza tym, pomysł bardzo trudny do wykonania, dużo pracy ale trzymam kciuki :wink:

Zapraszam na mój kanał na YouTube.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry