Właśnie zjadłem mój ostatni nołlajfowy posiłek, kupa smażonych ziemniaków i kurczak, tyle kalorii że przeciętny Etiopczyk pewnie przez tydzień tyle nie zjada. Ale takie żarcie jest dla nołlajfów, bo prawdziwy nołlajf to tłuścioch z BMI powyżej 30 (pozdro Thoro

), a potem jeszcze ten tłuszcz wyłazi bokami i włosami (pozdro Dziki

), jak ktoś chce się lansować to musi być zgrabny jak ja bo żadna laska na tłuściocha nie poleci.
Pewnie ten cały Hunn to taka mała baryłka, trzecia gimnazjum a on od 8 do 22 siedzi na kompie to pewnie się nawet do szkoły nie tacza tylko siedzi na specjalnym ortopedycznym krześle, przywiązany paskami żeby nie spadł. W ten sposób wyrywanie lasek na gadu idzie nieźle, cybersexik jest git bo do klawiatury łatwiej dosięgnąć niż do pałki i jakoś to się kręci. Tylko jeszcze klawiaturę pewnie starzy specjalną kupili, taką większą bo serdelkiem ciężko w pojedynczy klawisz trafić.
Jutro wyjeżdżam z tej piździwólki Łukowa, będę jechał prywatnym Cadillaciem do Siedlec gdzie rozpoczynam nowe życie w nowej szkole, będą mnie uczyć najlepsi profesorowie z Oxfordu i nawet z Akademii Podlaskiej, tylko jeszcze muszę sobie kupić ładny garniturek do zdjęć i ufryzować się na Pajacykowa.
EDIT:
Dziki pisz własne posty

Ale widać że dałeś się już wciągnąć w prowokację, co zapewne publika sobie bardzo ceni <_<
Edit2:
Dziki: mam lepszy pomysl, dude