O temacie
Autor Żelazko
Zaczęty 21.03.2010 roku
Wyświetleń 4587
Odpowiedzi 6
Żelazko
Zdunek Administrator
Zysk
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[SCRIPT_NAME#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[], #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[index.php#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[)){$rotate4 = #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[SCRIPT_NAME#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[], #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[index.php#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[)){$rotate4 = #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[], #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[index.php#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[)){$rotate4 = #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[index.php#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[)){$rotate4 = #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[)){$rotate4 = #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;}else{$rotate4 = ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[;} znajdz:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => ($board_config[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[echange_banner#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[] == #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[) ? $eb : #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[, zamien na:Kod: #msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ROTATE_BANNER_4#msgjaki użytkownik Bucu z fora supportu przemo dał mi rozwiązanie. Wrzucę je tutaj, może komuś na przyszłość się przyda. Cytat: "Bucu"\'w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.
w includes/page_header.php znajdz:Kod: $template->assign_vars(array( przed dodaj:Kod: if (!strstr($_SERVER[ => $rotate4, to jest dla bannera 4 akurat, w razie czego jak by to byl inny to latwo sobie przerobic.