Gothic II NK: Returning (RU) 82952 119

O temacie

Autor LMVIII

Zaczęty 3.03.2008 roku

Wyświetleń 82952

Odpowiedzi 119

Misieklol

Misieklol

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Snajper jak myślisz skończyłbyś do ferii zimowych?? A do reszty userów mam pytanie- pamiętacie do Jarkendaru są dwie drogi z tego co wiem albo przez portal albo podobno przez jakąś cieśninę drogą wodną napisze mi ktoś jak się dostać w ten drugi sposób?? Wesołych Świąt by Mickel :D .

Guive

Guive

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy

Guive

Gothic II NK: Returning (RU)
#81 2008-12-20, 23:03(Ostatnia zmiana: 2008-12-21, 20:07)
Co do moda to jest niezły. ale w górniczej dolinie jest gorzej niż w piekle. Gdyby powstało spolszczenie to by była fajna zabawa.

chcecie kody do tego moda? wchodźcie na mój blog http://sirser.blog.interia.pl/ ,
niestety póki co są ubogie ale ulegną aktualizacji za jakiś czas

P.S : Sir Ser to mój drugi nick  :D

Na moim blogu też jest jak wejść do lokacji która jest Świątynią poszukiwaczy (coś w tym stylu)

Menelgame, proszę o kliknięcie:

http://change.menelgame.pl/change_please/1349128/

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś myślał kiedyś o spolszczeniu? Ten mod wygląda na niezły :lol2:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
A ktoś czytał poprzednie posty?

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ano czytał, czytał, i dużo nie wyczytałem, niby coś tam Snajper klekoce, ale czy dalej się tym zajmuje? ;x

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
nie klekoce tylko robi spolszczenie!!! za tą roboter jak skończy to bede go wysławiał na karzdym forum gothica w którym będzie choć wzmianka o tym modzie i spolszczeniu do niego ^^

Misieklol

Misieklol

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ciekawe czy mi ktoś odpowie na mojego poprzedniego posta?  :D  Bardzo jestem ciekawy jak się dostać do Jarkendaru inaczej :)

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
Cytat: Misieklol link=topic=902.msg41923#msg41923 date=Jan 7 2009, 18:09\'
Ciekawe czy mi ktoś odpowie na mojego poprzedniego posta?  ^_^  Bardzo jestem ciekawy jak się dostać do Jarkendaru inaczej :)

no to ci odpowiem.

1.nie skończy napewno.tłumaczenie tego idzie mu dobrze ale to troche dużo pracy bo jedno zdanie trzeba przetłumaczyć tak by pasowało do innego.A pozastym różnych województwach mają ferie w różnym czasie.ja np. mam w połowie lutego jako jeden z ostatnich.

2.nie ma takiego przejscia.skipp o nim wspomina,ale to tylko urozmaicenie i wytłumaczenie tego jak pirat znalazł się w khorinis a nie przechodził portolem.my nie możemy tak zrobić.nie da sięl

Misieklol

Misieklol

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Dzięki kazzam ^_^  szkoda że się inaczej nie da :)  kiedyś próbowałem przepłynąć wpław na drugą stronę to się filmik pojawia jak cię jakiś ogromny potwór morski zjada ;) )

panek

panek

Użytkownicy
posty53
  • Użytkownicy
i jak tam Snajper ile masz % taraz już?

MaGoth

MaGoth

Użytkownicy
WoG.ru Admin
posty129
Propsy205
  • Użytkownicy
  • WoG.ru Admin

MaGoth

#90 2009-01-16, 02:51(Ostatnia zmiana: 2009-01-16, 03:01)
Cytat: TheSnajper link=topic=902.msg39168#msg39168 date=Dec 4 2008, 23:16\'
Jak oni się za to biorą to ja już tego nierobię

PS:Ja dobrze znam rosyjski, moja matka jest Rosjanką wiec jak czegoś niewiem to pytam ją a translator wszystkich słów niezna
Spoiler
Привет, ;p  
У меня к вам несколько вопросов:
На сколько хорошо вы знаете русский язык?
Давно вы начали заниматься переводом этого аддона? В работе над переводом используете декомпиллированые скрипты версии 1.0, или уже перешли на патч версии 1.1?
Если что пишите мне в РМ, помогу по любой части технических вопросов поаспектам данного аддона. :D

Ps. Буду ждать вашего ответа... И удачи в работе. ;)
Sorry for my message to the Russian. ;p

MfG MaGoth, WoG.ru-Community.  ;p

|: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|

|: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|

Дитетка ночи... погибель миров... светильник Теней... сокроет света покров... (Песнь MaGoth'a)

-=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
sniper i jak z spolsczeniem?            a masz gg wlonczone czasem?wiem że niechce ci sie na pytania odpowiadac ale coz ;p

dla tych którzy nie znaja rosyjskiego tlumaczenie postu powyrzej;przetlumaczylem tak jak mi sie udało ;/ niejest idealnie ale zrozumieice sens.sniper  powiec czy ponizsze tlumacznie posta dobrze mi wyszlo ;p  bo ucze sie ruska na wlansa reke od 2 miechow :D

Cześć,
Mam do ciebie kilka pytań:
Jak dobrze znasz rosyjski?
A kiedy zaczołeś tłumaczenie tego Addon? Prace tłumaczenia dekompillirovanye  przy użyciu skryptów w wersji 1.0 czy  zostały przeniesione do poprawki w wersji 1.1?
Jeśli piszesz(chyba napiszesz powinno byc ale zostawiam) do mnie w Republice Mołdowy, aby pomóc z każdą częścią kwestii technicznych poaspektam(nieumialem tego przetlumaczyc i daem do translatora  ;p ) ten dodatek.

Ps. Będę czekać na odpowiedź na swoje pytanie ... I życze powodzenia w pracy.

Misieklol

Misieklol

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ale cisza :P  Co jakiś czas wchodzę sobie patrzę a tu... nic nowych postów no cóż :P

Misieklol

Misieklol

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ej chłopaki dzieje się coś z tym spolszczeniem wogóle?? Lukam co jakiś czas i nikt nic nie pisze jak by temat umarł^^  a modzik dobry to będzie to spolszczenie??

Regynild

Regynild

DreamVader
posty101
Propsy50
  • DreamVader
Jak się ostatnio Snajpera na gg pytałem to pisał coś o 40% :|  No cóż, 10% w 2 miesiące to nie zachwyca raczej, no ale ma podobno dużo roboty z innymi modami, więc chyba nie mamy wyboru i musimy czekać. Ostatnio podjąłem desperacką próbę przejścia gry z małą iloscią kodów, ale niestety nie umiem ruskiego i klops. przez 5 minut gadałem sobie z duchem Gomeza, po czym połapałem się, że w kółko powtarzam ten sam tekst a on to samo odpowiada. Normalnie nagadałem się że szok ^^  

Teraz zwiedzam okolicę na cheat god i z siłą 10000, obejrzałem Fort Paladynów, trafiłem do Obozu Sekty, jakiegoś miejsca w którym byli poszukiwacze w niebieskich strojach, potem wpadłem do "kopalni starego obozu", która juz nie jest zalana, powalczyłem z orkami dookoła zamku, okazało się, że potrafią się posługiwać kuszami... Dzisiaj zajrzę do Wolnej Kopalni i do Miasta orków, może świątynia Śniącego tez jest odbudowana... I tak sobie łażę, czekając aż:
 a)nauczę się języka rosyjskiego
 b)zwiedzę wszystko co jest do zwiedzenia
 c)Snajper to przetłumaczy

Ciekawe co będzie pierwsze...:P

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A czy można prosić o jakieś screeny z modu ? byłbym wdzięczny ^^

Mam nadzieje że jak Snajper upora się z innymi projektami to ujrzymy Polską wersje tego moda :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Regynild

Regynild

DreamVader
posty101
Propsy50
  • DreamVader
Screeny z modu z opisem tłumaczonym przez google:

http://translate.google.pl/translate?prev=...sl=ru&tl=pl

tak tak, braci spac i męty społeczne... ach to googlowe tłumaczenie ^^

Pyrokar

Pyrokar

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
ile jeszcze trzeba czekać bo jusz się koledzy niecierpliwią no i ja tak dokładnie to strasznie długo trwa to spolszczanie :]

Regynild

Regynild

DreamVader
posty101
Propsy50
  • DreamVader

Regynild
DreamVader

#98 2009-03-05, 16:51(Ostatnia zmiana: 2009-03-05, 17:01)
Ano czekać trzeba, Snajper jest chyba jedynym użytkownikiem tego forum znającym jęz. rosyjski. Nie będę go więcej męczył na gg, bo w sumie nie ma sensu, i tak zrobi kiedy mu się będzie chciało... jak miesiąc przed wakacjami nie bedzie robie tłumaczenie translatorowo, albo odinstaluje GII w diabły i juz, tylko na ten mod czeka jeszcze na kompie

Właśnie wyczytałem, że tłumaczą Returning na angielski, ale też nie wiedzą kiedy skończą. Jak wyjdzie wersja angielska, to będę sobie mógł pograć, przy okazji się język poszlifuje. Chociaż oczywiście wolałbym po polsku, ale lepsze to niż nic.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Ee... moda o takiej wielkości jedna osoba mogłaby spolszczać nawet kilka lat, więc nie wiem po co tak się gorączkujecie :]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry