Ehh musze wam to wyjasnic.
Przeszedlem normalnego Noc Kruka 3 razy. Ale przy tym ruskim modzie mam wlasnie problem.
Tam gdzie w normalnym Noc Kruka,po oddaniu listu Dextera,vatras mowi "Dostaniesz swoja szanse na dolaczenie do wodnego kregu" nic sie nie dzieje. Zrobilem wszystkie questy jakie byly to wstepu do questow z magami wody i jarkendarze,ale NIC NIE DOSTAJE. ZADNYCH polecen co mam zrobic by dostac w koncu tez pierscien.
1.Zrobione wszystkie questy Nocy Kruka w miescie.
2.Hagen chce zebym wykonal zadanie magow wody (znikajacy ludzie,pewnie dalej takze Jarkendar) a klucz do gorniczej doliny da mi PO tym jak zrobie zadania MW.
3.Nie mam ŻADNYCH odnosnikow do magow wody. Niby potrzebuje zastepcy,ale jak mam go znalezc skoro Vatras nic nie mowi,Lares nic nie mowi(tylko wspomina ze nie moze sie ruszyc)hagen siedzi na dupie i mnie nie przepuszcza i za cholere nie moge kontynuowac.
Przeczytaj to uwaznie i zrozum. Ja wiem jak to przejsc,ale przez pieprzone ruskie pomysly cos sie zwalilo. A probowalem 2 razy bo robilem nowa gre. Mam wszystko co potrzebne do kontynuacji(jak w nocy kruka) i powinienm juz isc do jarkendaru,zrobic tam wszystko by dopiero moc ruszyc do gorniczej doliny. Ale nie moge do tego Jarkendaru trafic bo nikt z miasta mnie tam NIE wysyla.
Zrobie taka metafore,ze w normalnym gothicu sa drzwi do jarkendaru a za jarkendarem sa drzwi do gorniczej doliny.
U mnie drzwi do jarkendaru NIE ma a do gorniczej doliny jest. I krotko mowiac musze znalezc sposob albo zeby wyszukac te drzwi,albo przepierzyc sie przez sciane(kody)