Ponieważ to jest bug. Sam się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że pomylono trochę kolejność. Żeby zostać magiem wody Saturas i Vatras oczekują, że najpierw porozmawia się z Lordem Hagenem, ale żeby z nim pogdać trzeba być najpierw w jakiejś gildii :S więc radzę b marvin b, zmienić gildie na np. strażnika i wtedy porozmawiać z Hagenem.
Ja mam takie pytanie. Otóż całkiem niedawno grałem w Returninga i doszedłem do 3 rozdziału, ale teraz nie mam savów i gram od nowa. Problem w tym, że albo coś źle zainstalowałem teraz, albo wtedy. Rzecz w tym, że mam inne tło w menu, z Opiekunami w tej swojej siedzibie, a wcześniej miałem smoka. Do tego zabiłem do tej pory dwa szczury i dostałem dziwną ilość punktów doświadczenia. Raz 7, raz 21, raz 14. Ponadto koło wieży Xardasa znalazlem kamienną tabliczkę, której w tej wersji poprzedniej w którą grałem, nie było. Obawiam się, że mimo napisu Rebalance nie mam owej łatki, gdyż zapowiada się na łatwiejszą przeprawę. Zabiłem młodego wilka, który co prawda sporo dmg mi zadawał, ale ja go równie szybko zabiłem, a gram na najwyższym poziomie trudności. Pytanie więc do was kieruje, czy to jest aby ta właściwa wersja, czy np. mam 1.1 bez żadnych zmian itd.? Spolszczenie dodam działa tak jak kiedyś.