Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2263672 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2263672

Odpowiedzi 3617

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Powiedzcie mi prosze was jak sie spotkac z typem o polnocy w martwej harpii z zadania od genbrahta

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
No ale przecież z góry wiadomo, że wątek przeznaczony wyłącznie na informacje o postępach spolszczenia będzie po prostu martwy - sam powiedz jaka jest szansa, że ktoś w nim cokolwiek napisze choć raz w miesiącu???

balagan

balagan

Użytkownicy
posty8
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam, temat Postów Ciekawy a co do tego  Moda jest  B. Ciekawy i interesujący, i też OK ale to dobrze bo sam dodatek  NIC nie wprowadził, także ten mod jest Wielkim uzupełnieniem GOTHIC'A jak i 1, 2 +NK, a prrace nad Tym bardziej wszystkich podbuódzają...
Pozdro Dla Ekipy Spolszczających jak i Tego FORUM. ;)

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Ja nie miałem z tym zadaniem żadnego problemu - pogadałem ze zleceniodawcą, powiedziałem, że nie zalezy mi na kasie tylko na liście polecającym i zaraz po tym poszedłem do karczmy (nie otwierałem przesyłki) - w karczmie zaraz poszedłem spać - wybrałem opcję spania przed pólnocą - wstałem i poszedłem do ostatniego pomieszczenia na górze (tego bez drzwi) - typ tam już na mnie czekał

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Może temat o postępach byłby marty, ale, teraz przez to, że informacje wychodzą tak rzadko, znalezienie czegoś w tym wątku staje się

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Pewnie trochę racji w tym jest - chociaż wydaje mi się, że w przypadku ukończenia poprawiania spolszczenia pewnie byłby to temat numer 1 i na pewno przebiłby się na forum ;)

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Dostałem się do siedziby Guardiansów i wybrałem ścieżkę kamienia. Gadałem ze Stonnosem a on odesłał mnie do przywódcy Haradrimów. Mam stanąć do jakiejś walki z Haradmimem ale ten przywódca cały czas gada że jestem niegodzien. Co muszę z atrybutów poprawić abym mógł nim zostać?
http://img411.imageshack.us/i/beztytuuhpu.jpg/ moja postać jbc. (staty w większości z tabliczek, bonusów i miksturek)

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Jestem na takiej wyspie opuszczonej, kto wie co tu mam robić ???

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy chodzi ci o Ostatnią Wyspę na którą dopływamy w 6 rozdziale po zabiciu smoka ożywieńca?

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak nauczyć się otwierania zamków? Ani Thorben ani Ramireznie chcą nie nauczyc, bo mówią, że mi nie ufają ;)  A tyle skrzynek zamkniętych ominalem. Moze jest inny nauczyciel?

ropuszek

ropuszek

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Potrzebuję wskazówki co do lokalizacji typów przetrzymujących Elvricha (pomocnik Thorbena). Biegam po tych lasach i jakoś nie mogę na nich trafić ;)
Co do tego łuku w kanałach gildii złodziei - przemiana w chrząszcza (2 zwoje) załatwia sprawę^^

1. Został już ktoś nekromantą ?
2. Nauczyłem się produkcji strzał, ale... jak to zrobić ?:)

Co do uwag odnośnie kłopotów z wyszukiwaniem info od autorów spolszczenia, cóż zawsze można edytować pierwszego posta w tym temacie ;>

Edt: Thorben nauczy otwierania zamków jeżeli wykonasz kilka z poniższych zadań lub najważniejsze tzn. oddasz książeczkę długów.:
1. Załatwisz sprawe z długiem Gretty.
2. Oddasz mu książkę długów.
3. Uwolnisz Elvricha.
4. Otrzymasz błogosławieństwo od Magów w mieście.
5. Uratujesz porwaną przez oprychów Grettę, w lasku nieopodal bramy nr 1, gdzie przyczaiło się stadko goblinów i ork.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
siema ja jestem juz w 7 rozdziale i mam kłopot zebralem juz wszystkie wszystkich ludzi do bitwy z orkami ale mam problem z odnaleziem artefaktów kture mają mi pomóc zabic opiekunów a tak z ciekawosci dotarl ktos do 7 rozdzialu ? albo co leprza przeszedl tego moda? ;)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
http://translate.google.com/translate?hl=p...slate.google.pl tu macie wszystkie zadania. Co do misjca przetrzymywania Elvricha to znajduje się on w w drodze z tawerny do magów wody. Za miejscem gdzie podczas próby ognia był magiczny golem.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniami na tej opuszczonej wyspie :
Odkryłem rude w jaskini niedaleko plaży poinformowałem Torlofa i teraz nie wiem co dalej robić z tym questem ( w solucji nie zrozumiale pisze)
Oraz quest z naprawą statku ( jak go "pchnąć" do przodu) ??
Quest z zaginionym złotem ( wszystkich wypytałem i nie wiem co dalej )

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli chodzi o zadanie z naprawą statku to weś idz  do starożytnej piramidy wejdz na gure i do tylnej czesci ołtarza jest przyczepiona czesc potrzebna do naprawy statku a potem trzeba znalesc sekstans szczeze mówiadz mialem sekstans ze skarbu kamiennego smoka w solucji pisze gdzie go znalesc ale nic z tego nie zrozumialem tak jak ty :D  albo zwpisz sobie koda na sekstans ale w tym ci juz niepomoge bo nie znam na niego kodu

Edit:Aj zapomnialbym o mapie :lol:  mapa jest w takim budynku z przełącznikami trudno opisac gdzie sie dokladnie znajduje ten budynek ale w kazdym razie ten budynek ma na dachu teleport.Poszukaj w tym budynku mapy jest w skrzyni w ukrytym pomieszczeniu

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
zico o północy pogadaj z orlanem, że czekasz na jakiegoś gościa on ci mówi ze jest na górze i facet sie respi

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
@up
Webcio jeszcze tego nie zrobiłem ale dziękuje Ci, myśle, że to jest to czego nie zrobiłem poprawnie.
A teraz jeszcze jedno pytanie
Gdzie jest Louis? Glidia zabójców każę mi go sprzątnąć, tylko szkopuł w tym, że nigdy się na tego Louisa w mieście ani nigdzie nie natknąłem i nie mam pojęcia gdzie go szukać

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja go schwytałem rano na placu wisielców.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra poddaje sie niewiem jak sie dostac do tych opiekónów śwityni kturzy chcą zabic pozostalych bogów moze zna ktos sposub albo w koniecznosci kod na rune teleportacyjną do ich siedziby ?

0 użytkowników
Do góry