Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2384494 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2384494

Odpowiedzi 3617

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
wie ktos gdzie jest klucz do drzwi za kturymi jest duch gomeza ?? (1 znalazłem ten u Engora)

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Podobno jest ekipa, która nad tym siedzi ale to może być tak ulotne jak osławiony dubbing w Mrocznych Tajemnicach :facepalm:

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#382 2010-03-27, 16:16(Ostatnia zmiana: 2010-03-27, 16:16)
Podobno jest ekipa, która nad tym siedzi ale to może być tak ulotne jak osławiony dubbing w Mrocznych Tajemnicach :facepalm:

WTF ? dubbing do Returning ? przecież nie ma pełnej polonizacji a oni robią Dubbing

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
OMG fifka czytaj ze zrozumiem co piszą inni. Jak coś niech ktoś pisze na pw.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Mam problem z g. morderców. Rozmawialem z tym grajkiem i kazał mi abym sie następnego dnia 1 h po pólnocy spotkał w domu niedaleko molo. I tu pada pytanie gdzie jest ten dom ??

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Na końcu molo, musisz iść po skrzyniach. Tam gdzie w G2NK była bryłka rudy oraz inne pierdoły.
Aby stworzyć Mora Ultaru trzeba podarować w ofierze amulet Beliarowi (kapliczka). Potem wystarczy spróbować naładować szpon i pojawi się demon (o ile nie oddałeś szpona złotemu smokowi) bo w przeciwnym razie musisz pozbierać te kule i udać się do smoka. Ja nie mogę wykonać tej misji ponieważ jak wchodzę w teleport do smoka to mnie wywala z gry... :lol:
Drugi Klucz do Gomeza trzeba ukraść Parcivalowi albo Oricowi (nie pamiętam już)

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Na końcu molo, musisz iść po skrzyniach. Tam gdzie w G2NK była bryłka rudy oraz inne pierdoły.
Aby stworzyć Mora Ultaru trzeba podarować w ofierze amulet Beliarowi (kapliczka). Potem wystarczy spróbować naładować szpon i pojawi się demon (o ile nie oddałeś szpona złotemu smokowi) bo w przeciwnym razie musisz pozbierać te kule i udać się do smoka. Ja nie mogę wykonać tej misji ponieważ jak wchodzę w teleport do smoka to mnie wywala z gry... :lol:
Drugi Klucz do Gomeza trzeba ukraść Parcivalowi albo Oricowi (nie pamiętam już)

no tylko że te gnojek kazał mi przynieść też te kule.więc iść szukać kul czy co mam robić.szpon nadal mam

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
maarekxd wbiłem do tego domu następnej nocy o 1.00 i nikogo w nim nie ma

EDIT Jak dołączyć do wodnego kręgu (chodzi mi głownie jakie questy mam zrobić i z kim gadać)

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Musisz w 1 rozdziale przed rozmową z Hagenem odnieśc ornament z Laresem i wypełnić wszystkei zadania u Magów Wody. Potem Saturas powie że nie da ci ornamentu jeśli nie dołąćzysz do Wodnego Kręgu. Musisz iść do Vatrasa, potem do Hagena. Potem masz spotkanie w karczmie, po spotkaniu dostajesz od Vatrasa list do Saturasa i idziesz do Jarkendaru.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Ok już jestem w GD na statku orków i w jakiej kolejności mam wciskać dźwignie ??

EDIT: kto może przetłumaczyć list który znalazłem na statku ??

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Pomożcie prosze bo już godzine sie nad tym trudze ;/
Mam zadanie od Gerbrahta. Każe mi się spotkać z jakimś gościem o północy w karczmie martwa harpia. No to idę tam o ustalonej godzinie a kolesia nie ma ! Przeszukałem wszystkie pokoje i całą karczme (chyba). Co mam zrobić?

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Wciśnij w takiej kolejności: druga, czwarta, pierwsza, trzecia. List może przetłumaczyć Ur-Shak. Znajdziesz go na wzgórzu przy starej wieży Xardasa. A jeśli wykonałem zadanie "Ur-Shak" i nie chcę z tobą gadać rzuć na niego zaklęcie zapomnienia.
Zico, poszedłeś tam w pierwszą noc po otrzymaniu zadania? Jeśli tak to Asmal powinien być w pokoju bez drzwi.
Wie ktoś gdzie dokładnie jest samica polnego pełzacza na którą polował Ben? Bo to zadanie mi zostało poza "Łowcy smoków" i "polowanie na smoki" niewykonane i trochę głupio to wygląda.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Wciśnij w takiej kolejności: druga, czwarta, pierwsza, trzecia. List może przetłumaczyć Ur-Shak. Znajdziesz go na wzgórzu przy starej wieży Xardasa. A jeśli wykonałem zadanie "Ur-Shak" i nie chcę z tobą gadać rzuć na niego zaklęcie zapomnienia.

a tak właściwie do czego są te dźwignie ?

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś, czemu o północy w karczmie "Martwa Harpia" nie ma tego kolesia z zadania od Gerbrahta, który każe mi mu przekazać wiadomośc i kase? Gdzie mam go szukać w tej gospodzie skoro przeczesałem wszystkie chyba pomieszczenia ??

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten cel o którym mówi Albert ??

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
W dziurze w pobliżu orkowej plaży przy której jest Drakar. Dźwignie psują jakiś tam echanizm w Drakarze czy coś. Wciśnięcie ich w odpowiedniej kolejności jest wymagane do wykonania zadania od Alberta.

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Powiedzcie i opiszcie w dokladny sposób jak wykonywaliście zadanie od Galahada i Gerbrahta związane z glidią zabójców ;/

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Na wstępie przepraszam za obcesowe słownictwo, no ale inaczej się tego ująć nie da, zrobiliście z tego tematu burdel na kółkach teraz żeby się dowiedzieć jak idą prace nad poprawką spolszczenia trzeba przewertować 20 stron. Proponuje żeby chłopaki od spolszczenia założyli nowy temat i tam wyłącznie opisywali postępy w pracy.

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
z tego co wiem to "chłopaki od spolszczenia" nie życzą sobie  żeby ich non stop poganiać i pytać kiedy wreszcie będzie poprawione spolszczenie tylko porozumiewają się m/dzy sobą przez PW a Ty się nie wpitalaj - ten wątek jest właśnie po to, żebyśmy sobie nawzajem mogli pomagać z niejasnymi zadaniami...

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A czy Orzeszek poganiał "Chłopaków od spolszczenia". Temat jest zawalony pytaniami o Questy, a nazywa się "Gothic 2 Returning+Rebalance [PL], tłumaczenie grupy majaczka", a nie "Pomoc przy przejściu moda". Proponował bym oddzielny temat do pomocy przy questach z Returning i oddzielny temat o postępach w spolszczeniu.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

0 użytkowników
Do góry