Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2263674 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2263674

Odpowiedzi 3617

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Miasto Orków ty chyba cały ten obszar przed światynia śniącego tak mi sie wydaje

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pytanie jestem w 6 rozdziale i pokonalem smoka i znalzlem sie na jakies innej wyspie i tam mam znalesc czesc do kolowrotu czy cos takiego to zadanie ejst zwiazane z naprwa statku wie ktoś gdzie jest ta czesc niezbedna do naprawy
Edit:Ok juz wiem sam wykonalem tą misje i zaraz 7 rozdzial :D

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Dzięki za solucje. Bardzo pomogła :D  Miasto orków okazało się że znajduje się w lesie w pobliżu Starej Kopalni.
Obszar przed Świątynią Śniącego to ruiny dawnego miasta, w którym znajdują się zjawy orków.

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
wie ktoś może jak otworzyć kratę za którą widać łuk w gildii złodziei???

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie jest ta bestia, na którą polował Ben? W poradniku piszę że w pobliżu Domu Uzdrowicieli na bagnach. Ale wybiłem tam wszystko i nie ma żadnej samicy polnego pełzacza. Czy może to być spowodowane tym że jestem w 4 rozdziale a misje dostałem w 1?
Od razu mówię że przeczytałem wszystkie zapiski Bena.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
wie ktoś do czego służy klucz który który ma Hagen

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak, do otwarcia portalu do wyspy paladynów, gdzie zdobywasz amulet potrzebny do pokonania Sen'Yaka. Portal znajdziesz w kopalni w drodze do czarnego trolla, obok obozu zbieraczy ziela. Ale ostrzegam, paladyni będą cię atakować i jest ich całe mnóstwo, więc musisz iść tam jak będziesz miał dobrą postać. Prawdziwy raj dla tych co zbierają dodatnie punkty u Beliara. ;]

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Tak, do otwarcia portalu do wyspy paladynów, gdzie zdobywasz amulet potrzebny do pokonania Sen#msgote author=maarekxd link=topic=8984.msg88751#msg88751 date=1269642295]Tak, do otwarcia portalu do wyspy paladynów, gdzie zdobywasz amulet potrzebny do pokonania SenYaka. Portal znajdziesz w kopalni w drodze do czarnego trolla, obok obozu zbieraczy ziela. Ale ostrzegam, paladyni będą cię atakować i jest ich całe mnóstwo, więc musisz iść tam jak będziesz miał dobrą postać. Prawdziwy raj dla tych co zbierają dodatnie punkty u Beliara. ;]

ta ale gram od nowa i jestem Paladynem to będą atakować

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Chyba tak, atakują każdego tak jak bandyci a zresztą wśród nich nie ma żadnego NPC z imieniem więc można ich i tak wybić.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Jak mogę porozmawiać z Hagenem ?? Cały czas mówi abym pomógł magom wody, odzyskałem szpon, zabiłem Kruka a dalej mi mówi abym pomógł magom. Jak mam przejść do kolejnego rozdziału ??

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
no to jeszcze raz: wie ktoś może jak otworzyć kratę za którą widać łuk w gildii złodziei???

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Jezeli nie masz zadnego pomysłu to możesz na kilka sekund użyć koda (K). A ty jesteś już w 2 rozdziale ??

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Bardzo niedawno wskoczyłem na 2 po rozmowie z Hagenem - nie używam kodów (jak bym raz zaczął to jak siebie znam - później podpierałbym się częściej ;]  ) - w sumie ten łuk nie jest mi do niczego potrzebny - tak z ciekawości chciałem się dostać - oblukałem całe otoczenie w poszukiwaniu ukrytego przycisku ale niestety nic z tego. W sumie gra mi się dość ciężko bo poziom jest zawyżony - grając w normalnego G2NK już byłbym prawie bogiem a tutaj spieprzam przed byle chłystkiem ;) . Przydało by się normalne tłumaczenie - myślę, że wiele ciekawych zadań mi ucieka - jak czytam ten czasami zlepek bzdur to nie mogę się nawet domyśleć o co autorowi (czyt. translatorowi) chodzi.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
A jak wskoczyłeś ?? Bo jak wybieram opcje" Jak mam się dostać na przełęcz ?" to caly czas odpowiada zebym pomógł magom wody i że nie jestem doświadczony. Co zrobiłeś ?? lub jakie zadania zrobiłes bo ja zabilem kruka i odzyskałem szpon.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Pytanie do osób zajmujących się translacją.

Na kiedy przewidujecie pełną lokalizację moda? Bo granie z kwestiami z translatora trochę mija się z celem.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
A gadałeś ze złotym smokiem o demonie Sen'Yaku w Jarkendarze? Oraz wykonałeś zadanie Pomoc dla Vatrasa? Bo te zadania chyba są niezbędne do rozmowy z Hagenem.

birkut

birkut

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Nie bardzo wiem, co na to powiedzieć - 2 rozdział mi wskoczył przed otwarciem portalu do doliny budowniczych. Jak skompletowałem ornamenty i dałem go magom wody to Saturas powiedział, że wczesniej muszę o tym powiadomić Vatrasa w mieście - a ten z kolei powiedział, że muszę koniecznie pogadać z Hegenem - po tym wpuscili mnie do Hagena, powiedziałem mu o smokach i ten polecił mi pójść do Gorniczej Doliny i to sprawdzić - co jak wiadomo rozpoczyna rozdział 2 - dopiero wtedy otworzyłem portal do Jarkendaru. - a Ty piszesz, że już zdążyłeś zabić Kruka - czyli jesteś mocno w przodzie

Ja też uważam, że aktualne tłumaczenie to masakra - liczę, że niedługo coś w tej sprawie się zmieni???
Na razie traktuję grę rozrywkowo - zaglądam w różnie miejsca i sprawdzam co się zmieniło ale na prawdziwą rozgrywkę nastawiam się dopiero kiedy tekst będzie zrozumiały. :facepalm:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Tak sobie myślę. Skoro jest już base z translatora to może zebrać ekipę ludzi i porządnie to sklecić teraz?

W sumie mogę się sam na to pisać. Potrzebowałbym info odnośnie fabuły i skrypty to mogę nad tym posiedzieć.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#379 2010-03-27, 15:14(Ostatnia zmiana: 2010-03-27, 15:15)
wie ktoś co robić jak ma się mora ultu bo ja zdobyłem talizman i co robić dalej nie wiem jak wywołać demona

0 użytkowników
Do góry