O temacie
Autor majaczek
Zaczęty 19.02.2010 roku
Wyświetleń 2261774
Odpowiedzi 3617
fifka DreamVader
A ja mam pytanie, czy do końca roku uda się wam wydać pełną wersje spolszczenia, dostosowaną do wszystkich wersji dodatku? I czy podmienicie ten ruski dubbing na polski? Bo ten dubbing jest głównie z G1, więc można by było pogrzebać w plikach z G1 i zamienić ruski na polski.
webcioo DreamVader
Regynild Moderator działu
@fifkaTa, jasne, ty przetłumaczysz, ty usuniesz, ty myślałeś... przestań kozaczyć. Może ktoś jednak będzie z tobą współpracował? A może to raczej ty będziesz z kimś współpracował? Weź troszkę skromniej...@wszyscyJeśli chodzi o tłumaczenie, to powinno nam iść dość sprawnie, w końcu jest nas parę osób, teraz już kwestie techniczne są dogadane, to mam nadzieje ruszymy z kopyta. Koniec roku to więcej niż realny termin, jak się przyłożymy, to może na wakacje się wyrobimy, choć nie daje gwarancji. Bety 3 nie będzie raczej w najbliższym czasie, o ile w ogóle będzie, weźmiemy się raczej za gammę (wersję prawie ostateczną z poprawionymi tekstami po translatorze)Jeśli pojawiły się lub pojawią jakieś aktualizacje do moda, to będziemy aktualizować spolszczenie, nasza robota nie skończy się po gammie. O dubbingu to pomyślimy dopiero na koniec, nie jest to najważniejsza sprawa. Może uda się skądś wytrząsnąć te całe startscreeny itd. bez napisów, to byłoby pełne spolszczenie całego moda łącznie z teksturami.
Diaz
maarekxd
lukasgothicx
No raczej szpona nie naładujesz. Z tego co rozumiem musisz zdobyć:1. Kulę Ognia - która jest w dawnym gnieździe królowej pełzaczy w Starej Kopalni.2. Kule Wody - Jest w Opuszczonej Kopalni, wejście do niej znajduje się nad kopalnią w której jest przejście z GD do Khorinis. 3. Kulę Ciemności - w Zatopionej Wieży Xardasa.4. Kulę Skały - W danym obozie bractwa, dawna świątyni Y#msgote author=maarekxd link=topic=8984.msg88419#msg88419 date=1269449856]No raczej szpona nie naładujesz. Z tego co rozumiem musisz zdobyć:1. Kulę Ognia - która jest w dawnym gnieździe królowej pełzaczy w Starej Kopalni.2. Kule Wody - Jest w Opuszczonej Kopalni, wejście do niej znajduje się nad kopalnią w której jest przejście z GD do Khorinis. 3. Kulę Ciemności - w Zatopionej Wieży Xardasa.4. Kulę Skały - W danym obozie bractwa, dawna świątyni YBeriona.I wtedy będzie mógł stworzyć zaklęcie którym pokonasz Arcydemona. Alternatywnym wyjściem jest zdobycie dla Xardasa jakieś amuletu, z którego wyciągnie zaklęcie na Arcydemona, ale nie mam pojęcia gdzie jest ten amulet. W Khorinis, GD, Jakrkendarze, Forcie Paladynów nie ma nigdzie...Jeśli nie masz mnóstwo dodatnich punktów u Beliara to raczej szpona nie użyjesz. Oddaj go smokowi (dużo exp)
ropuszek
Bo powiedziałeś Asmalowi że przysyła Cię Gerbrandt. Musisz powiedzieć mu że działasz z własnej inicjatywy.Echh, dostałem zadanie od dziewiątego Guardiana, i mam pogadać z Ur-Shakiem o jakimś Klanie. Ale nie mogę tego zrobić bo Ur-Shak nie chcę ze mną gadać, bo zabiłem wcześniej Hosh-Paka. Jest jakiś sposób żeby chciał ze mną gadać? Nie mogę przez to też dostać się do Świątyni Śniącego, oraz poprosić o tłumaczenie listu orkowego ;) Nie pomaga zakładanie pierścienia Wody od Narusa, ani przyzwanie kodami Hosh-Paka...
Bragamus
balagan
turbocheat