Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2393415 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2393415

Odpowiedzi 3617

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
Przeszedł już ktoś tą grę?
E, a który lvl trzeba aby dostać się do Hagena?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moda raczej  ^^  Ja jestem pod koniec 3 rozdziału.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
chyba tylko autorzy prześli xd

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
chyba tylko autorzy prześli xd

sporo rusaków przeszło Returning ten mod ma dwa lata. z polaków jeszcze takiego nie było i chyba kilku anglików i niemców

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
No ja jestem w Jarkendarze w Obozie Bandytów dopiero więc jeszcze dużo mi zostało. ^^  A co do poziomu wymaganego do spotkania z Hagenem to chyba na każdym można się do niego dostać, trzeba tylko dołączyć do Bractwa, Paladynów, Magów Ognia, Nekromantów, Magów Wody albo do Najemników.

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
A co do poziomu wymaganego do spotkania z Hagenem to chyba na każdym można się do niego dostać

mylisz się, jak na 7lvl wlazłem do Hagena to pisał, żebym coś zrobił i pomógł Magom Wody oraz, że mam za mały lvl

ale mam teraz większy problem, otóż ktoś napisał, że Idol Parvez daje zadanie, aby znaleźć nowego do obozu. zagadałem z valentinem, ale nie ma takiej opcji dialogowej ;/

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
żal przecież nie daje ci zadania z górniczą doliną bo masz iść do Jarkendaru czy nikt nie umie czytać postów

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
toż napisałem, że muszę pomóc magom wody, ale mnie bardziej interesuje dojście do bractwa

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
tez mialem z tym problem :nosebleed: ...

1)idziesz do ignazza w dzielnicy portowej i bierzesz od niego zwój zapomnienia,  
2)gadasz z regisem i dowiadujesz się że miał solówke z Valentino,
3)idziesz naklepać Valentino
4)wracasz powiedzieć Regisowi, że oklepałeś buźkę Valentino, dostajesz od niego pierścień
5)zanosisz pierścień Koragonowi bodajże (temu karczmarzowi co w jego knajpie przesiaduje Valentino)
6)rzucasz czar zapomnienia na Valentino i wtedy pojawia się nowa opcja dialogowa (o przyłączeniu się do bractwa) w rozmowie z Nim  ;d
7)przyprowadzasz go do Parveza ; )

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
czyli, że dopiero po jakimś czasie rzucić na niego zapomnienie?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
tzn ja tak zrobiłem i bylo git, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie :ok:

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam trzy pytania:
1. Jak mogę założyć Szopn Beliara? Modle się w kapliczce i pisze mi że jestem niegodny czy coś w tym stylu.
2. Znalazłem w świątyni Adanosa kamień i umieściłem go na piedestale w piramidzie i mnie przeteleportowało do Złotego smoka. On zlecił mi zdanie z jakimś arcydemonem ale nie wiem jak mam się do tego zabrać. Gadałem już z Saturasem o tym ale nic konkretnego nie powiedział.
3. Gdzie mogę zdobyć jakąś dobrą zbroję w drugim rozdziale? W Jarkendarze miałem ulepszoną Ciężką Zbroje Strażnika ale nie mogę się w niej pokazywać w Khorinis i używam Zbroje Nowicjusza.

ropuszek

ropuszek

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Popytaj w obozie myśliwych o zbroje, naucz się zbierać pancerzyki pełzaczy i po eksterminacji kilku zanieś płytki do Wilka, po paru dniach będziesz miał co nosić.
Z ujemnymi ptk. u Beliara szponka chyba nie użyjesz, za to smoczek może się nim zaopiekować... Trzeba odszukać sfery żywiołów w górniczej dolinie, dalej nie wiem bo jestem w trakcie :lol:

BTW znikają wam wykonane zadania w bieżących misjach w dzienniku ? Mi nie i robi się z tego niezły bałagan...
I mała rada - nie bierzcie na raz więcej jak 5-6 zadań bo nie idzie tego później ogarnąć Oo

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#274 2010-03-14, 22:08(Ostatnia zmiana: 2010-03-15, 14:04)
trochę poczekasz na poprawę.majaczek ma kłopot

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
A jak oddam Szpon Złotemu smokowi to będę mógł go odebrać potem?  Mam u Beliara 15 pkt. ile trzeba dokładnie na szpona?
A co do misji to mi znikają tylko jedna mi nie znikła, a mianowicie w Obozie Bandytów z Senyanem i tym szantażem.
PS: Jak można udowodnić winę Gaspardowi w zadaniu "Prezent dla Hanny"? W dzienniku piszę że trzeba znaleźc ten pierścień Hakona ale nie mam pojęcia gdzie jest.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Nie wiem czy ktos to napisał bo nie chce mi sie czytac 14 stron ale gdy się podchodzi zeby otworzć jakikolwiek kufer to atakuje bohatera całe miasto nawet jak śpią to gdy klika sie na kufer to sie automatycznie budza. np. ide z piratami na orków otwieram sobie kufer a piraci mnie atakuja:D

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Cytat: webcioo link=topic=8984.msg86999#msg86999 date=Mar 16 2010, 09:12 AM\'
Nie wiem czy ktos to napisał bo nie chce mi sie czytac 14 stron ale gdy się podchodzi zeby otworzć jakikolwiek kufer to atakuje bohatera całe miasto nawet jak śpią to gdy klika sie na kufer to sie automatycznie budza. np. ide z piratami na orków otwieram sobie kufer a piraci mnie atakuja:D

ogólnie to w całym returning jest zwiększenie drażliwości NPC
przykład: ludzie nie lubią gdy palcujesz im ksiązki w ich domach
niestety ten nowy system ma wciąż błędy
polonizacja opiera się na ostatniej wersji beta returning/rebalance przed oficjalną

ten zestaw drobnych fixów, zawiera jakieś modyfikacje do tego systemu czujności
więc może występować kilka błędów które są już naprawione u ruskich :P  (dosłownie kilka)

jak wyjdzie to niedługo wydam wersję tłumaczenia z:
-skopiowanymi tłumaczeniami z oryginalnego g2nk
-dopasowaniem tłumaczenia do najnowszej łatki skryptów

powiedzmy będzie to beta3, po której wypuszczeniu nasz team od razu zabierze się za betę4/gammę czyli ręczną poprawę jakości tłumaczenia

Diaz

Diaz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie... ponieważ porobiłem już wszystkie misje w Jarkendarze( czy jak to tam się pisze xD ) , oprócz jednej... z która się mecze i nie mogę jej wykonać... To jest ta misja w której muszę znaleźć miecz Abigel ( ta kobieta w obozie piratów ) mógłby mi ktoś opisać miejsce gdzie się znajduję miecz ? ponieważ.. znalazłem tego ognistego cieniostwora.. ale żadnego miecza nie widziałem :P

ropuszek

ropuszek

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie... ponieważ porobiłem już wszystkie misje w Jarkendarze( czy jak to tam się pisze xD ) , oprócz jednej... z która się mecze i nie mogę jej wykonać... To jest ta misja w której muszę znaleźć miecz Abigel ( ta kobieta w obozie piratów ) mógłby mi ktoś opisać miejsce gdzie się znajduję miecz ? ponieważ.. znalazłem tego ognistego cieniostwora.. ale żadnego miecza nie widziałem :(

Mieczyk jest poniżej przy większym od innych drzewie, tzn przed tą dróżką prowadzącą do przełęczy troszkę po prawej idąc z bagien.

Straciłem swoje save#msgote author=Diaz link=topic=8984.msg87036#msg87036 date=1268757678]Witam mam pytanie... ponieważ porobiłem już wszystkie misje w Jarkendarze( czy jak to tam się pisze xD ) , oprócz jednej... z która się mecze i nie mogę jej wykonać... To jest ta misja w której muszę znaleźć miecz Abigel ( ta kobieta w obozie piratów ) mógłby mi ktoś opisać miejsce gdzie się znajduję miecz ? ponieważ.. znalazłem tego ognistego cieniostwora.. ale żadnego miecza nie widziałem :( [/quote]

Mieczyk jest poniżej przy większym od innych drzewie, tzn przed tą dróżką prowadzącą do przełęczy troszkę po prawej idąc z bagien.

Straciłem swoje savey z 4 rozdziału przy reinstalce ^_^ (( Ale swego czasu poraziła mnie ilość poszukiwaczy w obozie Dextera, przyczaiło się ich tam ze 20 Oo. I chyba coś nie tak jest z pancerzami, żeby ubić bandytę czy innego opancerzonego typa, trza się nieźle namachać mieczykiem, samemu będąc na 2-3 trafienia... porażką jest też system z wytrzymałością, ucieczka po kilku machnięciach, a czy widział ktoś zmęczonych bądź uciekających przeciwników ?? Coś nie tak było też z kapliczkami, które trzeba oblać wodą - brak opcji dialogowych.
Pewnie jeszcze coś sobie przypomnę...
Co do włamywania to nie jest tak źle, będąc magiem wyczyściłem połowę górnego miasta, klasztor i zamek paladynów w GD :D

0 użytkowników
Do góry