Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2392514 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2392514

Odpowiedzi 3617

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
no ale jak bije i nie mam wytrzymałości to ubywa mi hp...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ehh, już dobra ... napiszę ci mniej więcej co masz zrobić . W punktach rzecz jasna, aby nie było nieprawidłowości czy niezrozumień.

1. Jak najszybciej dokupić sobie możliwie jak najwięcej punktów staminy(wytrzymałości).
2. Iść do swojego boga (innos/beliar) i poprosić go o "dar sprintu".

Co dają te dwa powyższe ?

Masz dużo wytrzymałości to raz (mniej powtórzeń poniższego), a dwa, że jak masz wytrzymałość już PRAWIE na wyczerpaniu (ale musi być prawie, coś jeszcze musisz mieć w zapasie, nie możesz wyczerpać jej całej) wciskasz klawisz "M" czy tam który masz podporządkowany do sprintu, i voila - wytrzymałość magicznie ładuje się do pełni paska. Ale musisz uważać, gdyż taki trick za każdym razem chowa ci broń i musisz wyciągnąć ją z powrotem co skutkuje tym, że żeby taki trick wykonać musisz trochę odbiec od przeciwnika (więc troszeczkę się nabiegasz podczas walki). To można nazwać pewnym trikiem, lub bugiem popełnionym ze strony twórców moda. Pozdrawiam i mam nadzieję, że teraz to ty nakopiesz "Dragon Jaszczurka" :lol:  do tego zielonego dupska.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
dziękuje bardzo aha i znalazłem broń która nie bierze wytrzymałości:)) to młot tokkara nie bierze wgl...:) )

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Witam. Mam mały dylemat. Przeszedłem grę nekromantą i mam zamiar zacząć jeszcze raz. Chciałbym zagrać guru ale nie wiem co z tymi czarami. Jeśli ktoś ma link do filmiku na którym są pokazane wszystkie czary lub zna kod żeby zobaczyć jak wyglądają z góry thx

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Mógłby mi ktoś tak mniej więcej wytłumaczyć (bez wpisów z ruskiej solu.. - bo tam gówno wiadomo) gdzie znaleźć ten kamień ogniskujący o który prosi nas netbek ? Za cholerę nie mogę go znaleźć ... guglowałem, waliłem w wyszukiware tm'owską i ch*ja za przeproszeniem znalazłem . Przeszukałem też oba trzy :D  wieże xardasa i też nie wiem po co.. tak więc - proszę o jak najjaśniejszą i jak najszybszą odpowiedź.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

patryk14

patryk14

Użytkownicy
posty16
Propsy3
  • Użytkownicy
czy spolszczenie wyjdzie jeszcze w lipcu?

a Chociaż w wakacje wyjdzie?

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1746 2011-07-14, 19:03(Ostatnia zmiana: 2011-07-14, 19:05)
Nie

A co do tego kamienia to nic mi nie świta, ale możesz spróbować pogadać z tym magiem wody co ci dawał w Jarkendarze, albo spróbuj wyjąć 1 z piedestału chociaż nie mam pojęcia czy się da:D

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Nie

A co do tego kamienia to nic mi nie świta, ale możesz spróbować pogadać z tym magiem wody co ci dawał w Jarkendarze, albo spróbuj wyjąć 1 z piedestału chociaż nie mam pojęcia czy się da:D
raczej kamienia z Jarkendaru nie da się wziąć><
sprawdź może jakieś jaskinie albo może w sobie ma to jakiś ork czy coś

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Już nie ważne - bardzo "głęboko" przeszukałem drugą wieżę Xardasa i znalazłem ten "yunitor-kamień ogniskujący" koło przewróconej półeczki. Swoją drogą był bardzo starannie wepchnięty, ukryty i zamaskowany do tego stopnia, że jedno rozejrzenie się nie wystarczy, żeby to znaleźć.

Ps(do Majaczek/Regynild/Ktokolwiek Rozgarnięty z Teamu): W naszym teamie od spolszczania "Jurka" zrobiliśmy coś takiego jak "spolszczanie nazw questów" tj. - osobno wpisy w dzienniku i osobno same nazwy questów jakie się w owym pojawiają. Tak więc jeśli jest taka opcja i jeśli nikt tym się na razie nie zajmuje, to prosiłbym, aby ktokolwiek z dostępem do owego pliku/plików mi go podesłał czy zwrócił się do mnie. Wczoraj skończyłem Returninga na nowo (bo jak uprzednio - grałem już przedostatni raz bardzo dawno) więc myślę, że raczej lekką ręką pójdzie mi tłumaczenie powyższego.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
wszystkie teksty do tłumaczenia są wyeksportowane do tego pliku roboczego - dialogi, nazwy, opisy i oczywiście questy/wpisy w dzienniku

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Prosba to ludzisek. Moglby ktos mi skopiowac ze strony rosyjskiej lub podac lokacje ksiazek hro...( quest ktory zaczyna sie w jaskini gdzie jest amulet angara, tam znajduje ksiazke wlasnie nazwy nie pamietam) ponieaz aktualnie nie mam dostepu na neta i jestem w bibliotece i ta strona rosyjska mi sie tu nie otworzy. Czy moglby ktos jak wczesniej mowilem podac solucje ze strony na temat tego questa lub podac lokacje reszty ksiazek?? Z gory dziekuje.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
może ktoś pomóc? gdzie jest złoto skaty daja mi questa i nie moge go znaleść nigdzie///

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nazwę questa daj i w moment ci odpiszę.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
chyba złoto skattiego
dodaje pytanie jeszcze:
czemu <5 akt>
dostaje połowe doświadczenia za stwory?

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
uwaga! ze strony dimmell.clan.su jest gotowy do pobrania rosyjski dubbing !
poza tym jest dostępny tam łatwiejszy instalator do ruskiego ReBalance

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Czy ktoś mi powie kiedy wyjdzie te spolszczenie ??  :blink:  :blink:

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Raczej nie bo nikt tego nie wie

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A czy ktoś ma może poradik w pl do zadań :D  ??. A mam takie 2 pytanka jak wygląda zbroja z gildii zabójców oraz czy da się zdobyć taką samą zbroje jak ten koleś na początku gry w wierzy xardasa.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Letho - szybkie i "prawie krótkie" odpowiedzi za razem co do tych "dwóch pytanek"

1. Zbroja Zabójcy (zarówno wersja frajerska jak i masterowska) - ch*jówka pełną gębą.
2. Szata Strażnika Mroku - nie zdobędziesz takiej samej, tylko z obciętymi o połowę statami i bez maski. Ogólne podsumowanie : większa ch*jówka niż powyższe.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
przeszedł ktoś grę guru? bo zamierzam./ fajne ma czary?

0 użytkowników
Do góry