Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2390974 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2390974

Odpowiedzi 3617

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Do tej pory grałem w 1 rozdziale, bez gildii. Na liczniku mam 42 godziny, 101 zadań wykonanych. Praktycznie nic nie żyje oprócz szkieletów w kilku jaskiniach, bo zabrakło mi odpowiednich czarów, a normalnie są za trudne do pokonania. Grałem na normalu i więcej się chyba wycisnąć bez kodów nie da:

Łuk bukowy 110 dmg
Mistrzowski pancerz mordercy 90/60/25/10
Pierścionki na zręczność +5,+15; Amulet siły +10; Pas siły +5

Mogę wrzucić save'a jak ktoś jest zainteresowany. Ja tymczasem kontunuuje opowieść.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Myślę, że ludziska chcą sami przejść grę. Bo co to za zabawa mieć od razu przyzwoite staty, wykonane qesty i inne, żeczy?

PS: Najnowsza wersja spolszczenia to ta z dnia niepodległości czy może jest już jakaś nowsza?

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Myślę, że ludziska chcą sami przejść grę. Bo co to za zabawa mieć od razu przyzwoite staty, wykonane qesty i inne, żeczy?

PS: Najnowsza wersja spolszczenia to ta z dnia niepodległości czy może jest już jakaś nowsza?
Sprawdzałem i niestety save nie działa na drugim komputerze - czyżby był przypisany do konkretnej nazwy użytkownika?

Co do spolszczenia to jeszcze nie ma nowszego, tylko to co na 1 stronie tematu.

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
gdzie jest dragomir? ;)

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
gdzie jest dragomir? ;)
W obozie myśliwych.

Swoją drogą podoba mi się ten obóz. W 2 rozdziale pojawiły się nowe zadanka.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Napisze to tutaj, bo widze, ze do tego tematu czesciej zagladacie...

1. Mam problem z zadaniem "Tajemnica morderstwa". Bylem w domu Ignaza, oproznilem jego skrzynie, jego cialo, nic ciekawego nie znalazlem. Rozmiawalem z Constantinem, Zurisem, Kardifem oraz Coragonem. Nie wiem co dalej, z nikim nie mam zadnej opcji dialogowej, zadnej podpowiedzi, nic...

2. Co z tym zadaniem "Plany paladynow"? Chcialbym zostać strażnikiem swiatynnym. Przynioslem mlot tarakota, sprowadzilem Angara oraz Fortuno i nic...

3. Ktos na poczatku (przed dolaczeniem do bractwa - chyba Joru) mowil, ze jesli dolacze do bractwa to bede mogl kupic od niego zbroje. No i dolaczylem i mam tylko tą szate nowicjusza od Oruna, od nikogo nie moge kupic. Co z tym?

4. Ten obok Joru co ostrzy miecze, lub sam Joru mowil, ze Darion robil najlepsze pancerze oraz uczy ulepszac je. Bylem w gorniczej doliny, rozmawialem z Darrionem ale nie bylo zadnej kwestii dialogowej dotyczacej pancerzy. O co kaman?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Sprawdzałem i niestety save nie działa na drugim komputerze - czyżby był przypisany do konkretnej nazwy użytkownika?

Co do spolszczenia to jeszcze nie ma nowszego, tylko to co na 1 stronie tematu.
Save musi działać. Może masz inną wersję niż kolega :)

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
1. Musisz wrócić do chaty Zurisa i w krzakach w poblizu poszukać takiej buteleczki.
2. Będziesz mógł zaliczyć to zadanie dopiero po oddaniu listu Hagenowi.
3. On tak naprawdę ich nie sprzedaje. Tylko się chwalił (samochwała z niego :lol2: )
4. Musisz awansować na Strażnika świątynnego.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Przepraszam że zadaje takie pytanie ale czy któryś z użytkowników ma na składzie save paladyn początek 5 Roździał ?
Potrzebuje jest mi bardzo potrzebny, jeśli ktoś ma proszę o napisanie do mnie na PW.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko - w trakcie wykonywania misji dla gildi zabójców zabilem Canthara. W poradniach przeczytalem, ze aby ukonczyc quest dla gildi kupców trzeba wysłać sare do wiezienia. Czyli juz spapralem sprawe?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

pyta1092

pyta1092

Użytkownicy
posty37
Propsy4
  • Zbanowany
kiedy wyjdzie spolszczenie do reb v2 i SnC .1.0 i na v1.1 a czy wogule jest planowana jakaś nowa wersja SnC

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko - w trakcie wykonywania misji dla gildi zabójców zabilem Canthara. W poradniach przeczytalem, ze aby ukonczyc quest dla gildi kupców trzeba wysłać sare do wiezienia. Czyli juz spapralem sprawe?
Jeśli już wpakowałeś Sarusię do paki to możesz go spokojnie zabić. Nie wiem w sumie co się stanie z tym qestem jak jej się nie wpakuje do więzienia. Ale myślę, że qest będzie po prostu pominięty i zostaniesz przywódcą, albo będzie jakaś alternatywa.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No wlasnie jej nie wpakowalem, bo to zadanie mi sie zbugowalo. Gdy Canthar do mnie zagadywal na lawce o to nacisnalem szybko prawy przycisk myszy aby pominac kwestie dialogowe (znam je na pamiec). Bohater skonczyl rozmowe (dziwnym cudem), ja nie mialem zadania w dzienniku ani zadnej kwestii dialogowej z Cantharem.

KOMPUTER:
Spoiler

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
No dobra zrobię to dla ciebie. Zainstaluję znowu grę i szybko dojdę do tego momentu gdy ma się dostać tego qesta i jej do więzienia nie wpakuję.

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
mam znaleźć jakieś przyspieszenie dzwonka jakoś tak pisze na tej ruskiej stronie w tej jaskni bólu a nie wiem gdzie to w niej jest ubiłem nekromante znalazłem złoty obłudnik i nic pozatym a w jakieś skrzyni były tylko roślinki

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A możesz napisać po polsku a nie po chińsku? :lol2:

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Ponawiam pytanie.Posiada ktoś save z Returninga Początek Roździału 5 na gildii paladyn,łowca smoków lub Strażnik Świątynny ? Jeśli ktoś posiada proszę bardzo aby skontakowała sie ta osoba ze mną i wysłała mi ten zapis.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Ja kiedyś miałem końcówkę i na kodach, a teraz muszę odpocząć od returna, żeby nie nudził mnie na gotowym spolszczeniu. Jeżeli chcesz dam ci save'a. Znasz zresztą moje GG(Bóg wie skąd)

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam pytanie.. Mam ponad 100 siły i następne nauczenie się 5 punktów kosztuje aż 4000 złota.. Czy to normalne czy tylko bug?

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
To nie bug. To returning.

0 użytkowników
Do góry