Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2385691 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2385691

Odpowiedzi 3617

Frycu

Frycu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
wie ktoś gdzie jest Młot Tarakota ?

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Młot Tarakota jest w jaskini niedaleko piramidy w Khorinis. Musisz wejść do tego małego budynku obok piramidy i użyć przełącznika, który jest sprytnie ukryty wśród traw. Wtedy kamienna przeszkoda w "drzwiach" tego przejścia w jaskini zostanie usunięta. Później czeka Cię walka z kilkoma golemami, pełzaczami, królową pełzaczy i silnym golemem specjalnym. Polecam na niego magię.

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Ma któś aktywny link do dubbingu rosyjskiego ,abym mógł go pobrać ? Bo w 3 parcie wygasł link :/

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Gdzie jest w tym mieście orków przejście do doliny cieni? Łaże i łaże i nie moge znaleźć.

Kurde mam 200 siły i miecz 190 0brażeń i dalej jest ciężko, poziom trudności jest na prawde wysoki na rzeźniku ;]

O co chodzi z ze złotym smokiem?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
1.Gdzie jest Oko Gniewu w dolinie cieni?
2.Gdzie jest to broń co duch brata Ur-Thralla mowi o niej, co jest potrzebna do pokonania Azgara

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Jak się dostać do doliny cieni w mieście orków?
Jak się dostać do fortu paladynów?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja mam pytanie. Co to jest ta zolta substancja, i gdzie mozna ja znalezc w dolinie cieni??

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tą żółtą substancje znajdziesz przy szkieletach - magach, podobna do siarki ;)

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Necro59, jestes w dolinie Cienie wiec prosba odpisalbys mi jak sie tam dostac (patrz wyzej moj post).

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
do doliny cieni jak jesteś u szefa orków w mieście to jak odniego wyjdziesz skreć w lewo w jednym z kamieni jest przejście w dół i na końcy będzie teleport do doliny musisz go aktywować dalej w dolinie cieni ta broń jest w takiej grocie z czaszką xD widać ją jak jestes przy takim jakby posągu beliara tym potrzebnym do rytuału jak jestes w czasce to musiasz zabijać wszystko i wszystko klikać aż ci sie otwoarzy druga krata i ta mdalej aż zajdziesz do końca otworzysz ostatnie przejście to tam jest do tego kusza bełty są wyżej napewno je znajdziesz

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
skad sciagnac tego moda ? probowalem z tego forum znalazlem jakies linki ale nieaktywne juz..;/

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Lepiej zabić kreola w wieży mgieł? (5pkt bonusu, 3500 dośw i książka ktora mozna sprzedac z zyskiem). Czy lepiej jednak odzalowac kilak tysiecy sztuk zlota i pkt nauki i nauczyc sie od niego tego jezyka?

Regis

Regis

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja kupiłem książkę i oszczędziłem 20 pkt nauki, grałem nekromantą i po zniknięciu Xardasa kontynuowałem naukę u niego. W innych gildiach chyba korzystniejsze jest zabicie go

Wie w końcu ktoś kto może być tym kapitanem? Chyba twórcy moda zrobili coś na wypadek gdyby Greg nie zgodził się dołączyć do paladynów.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
A czy on czasem nie jest potrzebny do  ulepszenia szponu beliara? Bo oki co mam najlepszy topór 200 obrazen i kiepski jest na niektore bestie a gdzies czytalem ze szpon zadaje 300 po ulepszeniach...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Kapitanem jest ponoć Torlof, Szpon Beliara na pełnych ulepszeniach zadaje jakieś 190 pkt obrażeń plus 70/80 magicznych.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie dokladnie znajde 3 opiekuna latam za farma akila ale nie moge go znalesc i czemu po wykonaniu zadania z zapasmi onara dla gildi kupcow nie mam zadnych questow

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
PODA KTOS LINK Z TYM MODEM I SPOLSZCZENIEM ? znajduje na jakis ruskich stronach ale nic nie rozumiem i sciaga mi sie 500mb w 7 godzin o.O jest to wrzucone na jakiejs normalnej stronie ?! :facepalm:

baobab1992

baobab1992

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
pytanie: gdzie jest ostatni opiekun (Stonnos bodajże - chyba 10ty).

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Hej.

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć coś odnośnie "karmy" tzn tych punktów Innos, Beliar.

Mianowicie chciałem mieć szpon beliara więc wbiłem sobie tam z 30 u niego bo u Innosa "nic nie było".

Ale tak właściwie to wolałbym być raczej dobry, tyle że mam już -40 punktów u Innosa i nie wiem czy nawet grając do końca "dobrą stroną" osiągnę jakiś full i będę mógł cieszyć się z bonusów danego boga. Wiem, że za poszukiwacze dostaje się + u innosa, a jeżeli chciałbym być zły - to co? Mam ich nie zabijać, przecież oni mnie atakują, trochę mnie to dziwi.

Jak myślicie którą stroną bardziej opłaca się "kroczyć"? Czy u Innosa będę mógł także liczyć na jakiś super przedmiot jak u beliara szpon?

Która droga jest korzystniejsza?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. (Jeżeli pojawiła się ona wcześniej to proszę o zacytowanie, nie przeszedłem jeszcze tej gry a jest tutaj tyle spoilerów że głowa mała, nie chce sobie popsuć moda na który tak długo czekałem :P).

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Poczekaj aż będziesz wykonywać zadanie dla Złotego Smoka w Jarkendarze, wtedy pójdziesz na wyspę Etlu gdzie będziesz mógł wybić paladynów, wtedy zwiększysz karmę u Beliara nawet +200. Stonnos jest w Słonecznym Kręgu.

0 użytkowników
Do góry