Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2393497 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2393497

Odpowiedzi 3617

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
po rozmowie z Ur-Shakiem trzeba iść do Xardasa, a potem wrócić do Ur-Shaka, który nas wyśle do Tarroka(znajdziesz go koło wieży niedaleko starej chaty Cavalorna. on każe Ci przynieść lekarstwo, które z orków leci lub idziesz do Ur-Shaka. po przyniesieniu potiona mówi Ci co potrzebne do zrobienia Ulu-Mulu. O ile pamiętam to Kieł Trola, Róg Cieniostwora, Język Ognistego jaszczura i Kieł Błotnego Węża. cała filozifia :P

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Ok dzięki. Jeszcze jedno pytanie. Co oni pokombinowali z krdzieżą kieszonkową? Mam 80 zręczności i czasem udaje mi się ukraść coś opsianego, że będzie trudne, a czasem gdy kradzież jest prosta to mnei nakrywają...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Po wielkich bólach i 123403214089698 - krotnej reinstalce udało się odpalić, ale mod łaskawy nie jest. W Wieży Xardasa jest błąd z teksturami pochodni, tworzą się powykręcane pseudo bloki w środku których coś się pali. Oprócz tego podczas każdego trafienia, z jakiejkolwiek broni następuje krótkie zawieszenie się. Na domiat złego ( tak, jeszcze jeden ^^  ) gra odpala się w oknie, nie ma w opcjach sposobu żeby przestawic na pełny ekran.

Zna ktoś może rozwiązanie?

Niestety, ja również posiadam problem z teksturami, a raczej chodzi tutaj o modele. Gra Ci się włacza w trybie okna z powodu wyskakujących błędów przy wczytywaniu. Jeśli chcesz powrócić do normalnego okna to: B, marvin, B, F3 i B, 42, b.

3. Po co są czarne kryształy bo znalazłem 2...

4. Gdzie jest ten opiekun koło kamiennego kręgu gdzie zodbywało się ornament z laresem bo szukam i znaleźc nie mogę...

3. Czarne kryształy są związane z zadaniem od jednego z Opiekunów.
4. Po którym Opiekunie jesteś?

Ok dzięki. Jeszcze jedno pytanie. Co oni pokombinowali z krdzieżą kieszonkową? Mam 80 zręczności i czasem udaje mi się ukraść coś opsianego, że będzie trudne, a czasem gdy kradzież jest prosta to mnei nakrywają...

To jest jakiś błąd. Ja, by ukraść klucz Sędziemu musiałem mieć +200 zręczność, więc wiesz...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
wg mnie to jest losowe :P

wie ktoś jak zdobyć bez kodu klucz od Hagena? ten co otwiera przejście do teleportu na wyspe z amuletem

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Podbijam prośbe o kod na characker helpera, standardowy nie działa w returningu

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Witam

Nie wiem, czy to bug, czy tak ma być, ale idę do Hagena w I rozdziale i pytam się jak mam się dostać na przełęcz. Powinienem teraz rozpocząć 2 rozdział i zostać członkiem Wodnego Kręgu, ale Hagen ciągle mi mówi, że mam za mało doświadczenia. 15 lvl, to jeszcze za nisko? Bo to dziwne, zrobiłem większość zadań i ubiłem połowę potworów na wyspie. Który trzeba mieć, by pójść do Jarkendaru?

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
musisz dostarczyć ornament do Saturasa, zebrać reszte ornamentów i być w jakiejś gildii wtedy będzie dobrze ;p

powtórzę. czy ma ktoś zapis podczas robienia misji Garonda w 2 rozdziale?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie ma character helpera w Returningu. Klucz od Hagena po prostu się kradnie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja mam pytanie. Czemu niektóre zaklęcia nie działają? Gram nekromantą i jak narazie nie działa mi, przyzwanie zombie, "szpon beliara" - czar.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Też tak mam, to jakiś błąd, ktoś niby pisał, że przy 100% skoncoznej wersji spolszczenia beda dzialac.

Moje pytanie. Tyle raze przeszedlem Gothic II i NK i nie wiedziałem o pewnej rzeczy. Otóż musze naprawić wraz z Vatrasem, Pryokarem i Xardasem ko innosa w Słonecznym kręgu. Wiadomo Vatras idzie od razu, Pyrokar jak się mu da księge od Xardasa. I Xardas jak do dzisiaj myślałem, zawsze idzie "bez gadania". A Tu jednak nie i nie jest to sprawa moda bo jest dubbing pl, czyli tak jest w podstawce. Wyczytałem w sieci, że jak się gra strażnikiem to trzeba zostać paladynem, a jak sie gra najemnikiem to Łowcą smoków. Czyli mam nadzieję, że zadziała jak zostanę strażnikiem świątynnym ;)

I jeszcze jedno, o co chodzi z tym gadającym goblinem, bo zaczynam sie z nim siekać i skubaniec jest nieśmeirtelny.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Ten goblin zleca Ci misję, musisz przynieść zwój wygnania ze starej wieży Xardasa, a następnie użyć go na nim. Goblin zginie, a Ty dostaniesz klucz do jego skrzyni.

Regis

Regis

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby nauczyć się demonologii? Przeszedłem grę nekromantą i ani razu nie było takiej możliwości.
Kto może być moim kapitanem w VII rozdziale, Jorgen się nie zgadza, Torlof ani Greg nie ma żadnej nowej opcji dialogowej a Jack chyba nie żyje. Nie mogę przez to skończyć gry.

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
bug jakiś może albo misji nie zrobiłeś jakiejś. bo kapitanem powinien być Greg

a demonologii uczy Xardas

Regis

Regis

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Greg się nie zgodził dołączyć do paladynów. Wiem że demonologii uczy Xardas a przynajmniej powinien uczyć

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
ja z Xardasem nie mam problemu, a co do Grega... nie doszedłem jeszcze, ale czytałem, a teraz mi się crashuje cały czas to nie mam jak grać ;/

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Hej skąd wziąć młot kowalski? xD Zaznaczam, że nie jestem czeladnikiem u Harada, a muszę ulepszyć sobie zbroję Wodnego Kręgu :P Żaden handlarz nie ma :(

RESSAS

RESSAS

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
młot miała Sara albo Hakon, ale do ulepszania jest aby rozgrzany pręt potrzebny nic więcej

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten cieniostwór nocny łowca?

I dlaczego skoro jestem w czwartym rozdziale i mam średnią zbroje strażnika świątynnego, ten koleś co uczy w bractwie nauczył mnie tylko do tej pory ulepszenia przepaski i nie ma dalszych opcji nauki...

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Gdzie jest ten cieniostwór nocny łowca?

I dlaczego skoro jestem w czwartym rozdziale i mam średnią zbroje strażnika świątynnego, ten koleś co uczy w bractwie nauczył mnie tylko do tej pory ulepszenia przepaski i nie ma dalszych opcji nauki...

1.Jest tam gdzie Lester na początku gry.
2.Ulepszania zbroi strażników świątynnych uczy Darrion , który jest w Górniczej Dolinie za palisadą orków.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Hej, gdzie jest Młot Adanosa? Nie znalazłem go w Domu Uczonych ani w świątyni na bagnie. To jakiś bug? A jak tak, to czy jest kod na niego?

0 użytkowników
Do góry