Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2389810 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2389810

Odpowiedzi 3617

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Możesz też znaleźć w chacie Grega, lub wykopać w zaznaczonych krzyżykiem miejscach, oraz w grobowcu Uzdrowicieli w Jarkendarze. W Górniczej Dolinie ma ją w ekwipunku któryś z martwych łowców smoków (IV rozdział) oraz znajdowała się też w którejś skrzyni.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Istnieje jakaś komenda w marvinie, sprawiającą, by zwiększyć/zmniejszyć wpływy u bogów?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Niestety nie ma żadnej komendy.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Kolejna dawka pytań.

1. Co jest w środku i gdzie jest klucz do drzwi od jakiejs wiezy czy cos tam gdzie sa dwa trolle w Khornis (za mysliwym Gromem). Czy jest to związane z jakas pozniejsza misja?
2. Obok obozu bractwa w kohornis jest jakas sciezka i dochodzi sie do jakiejs jaskini, alep rzejscie jest zagrodzone glazem. Da sie tam jakos wlezc i to odblokwoac?
3. Jarkendar: Co to za piedestal tam gdzie są magowie wody (wygląda jak te co sie wklada do nich kamienie ogniskujące) ale gdy do niego podchodze Bezi pyta sie czym.
4. Jak wyżej, ołtarz w budynku uczonych tam gdzie zdobywam tabliczke dla franko. Tez gdy do niego podchodze bezi pyta się czym. O co chodzi?
5. Jak sie nazywa ta bron na kamiennych straznikow bo wlaznie w wyzej opisanym pkt zdobylem jakas bron i sie zastanawiam czy to ta (i tak mam za malo siely by jej uzyc).
6. Zabilem Juana i mial jakis klucz, do czego on jest?

Acha i jeszcze:
7. Tam gdzie sa zębacze w khorinis jak sie idzie od latarni morskiej dalej jest tez jakby jakas wieza, na dole jest skrzynia a u gory jakis portal? Rozumiem ze to juz pozniej sie wyjasni przy quescie.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co jest w środku i gdzie jest klucz do drzwi od jakiejs wiezy czy cos tam gdzie sa dwa trolle w Khornis (za mysliwym Gromem). Czy jest to związane z jakas pozniejsza misja?
Związana z zadaniem nekromantów, a klucz do niej ma Inubis z krypty koło farmy Onara.

2. Obok obozu bractwa w kohornis jest jakas sciezka i dochodzi sie do jakiejs jaskini, alep rzejscie jest zagrodzone glazem. Da sie tam jakos wlezc i to odblokwoac?
Nic nie da się z tym zrobić, możliwe, że autorzy moda coś tam planowali, ale nie dokończyli tego.

3. Jarkendar: Co to za piedestal tam gdzie są magowie wody (wygląda jak te co sie wklada do nich kamienie ogniskujące) ale gdy do niego podchodze Bezi pyta sie czym.
To jest miejsce w które włożysz górski kryształ, który znajdziesz po pokonaniu kruka, o przy teleporcie ze świątyń, a aktywuje on dostęp do teleportu z doliną złotego smoka Ashtara.
4. Jak wyżej, ołtarz w budynku uczonych tam gdzie zdobywam tabliczke dla franko. Tez gdy do niego podchodze bezi pyta się czym. O co chodzi?
Związane zadanie którego z Opiekunów Wody.

5. Jak sie nazywa ta bron na kamiennych straznikow bo wlaznie w wyzej opisanym pkt zdobylem jakas bron i sie zastanawiam czy to ta (i tak mam za malo siely by jej uzyc).
Nazywa się młot adanosa i nie ma żadnych wymagań co do statystyk.

7. Tam gdzie sa zębacze w khorinis jak sie idzie od latarni morskiej dalej jest tez jakby jakas wieza, na dole jest skrzynia a u gory jakis portal? Rozumiem ze to juz pozniej sie wyjasni przy quescie.
Jest związana z zadaniem nekromantów, ale też jest coś potrzebne do zadania w 7 rozdziale, fragment golema cienia, strzegącego tej wieży. A księga w wieży nekronomikon jest dla nekromantów, można oddać ją Xardasowi.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Z tej jaskini dostaje się do siedziby Opiekunów, tylko najpierw trzeba mieć kamień teleportacyjny który dostajemy od ostatniego Opiekuna ;)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Torba rudy jest pod wodą w ukrytej jaskini w GD, przy wyjściu z kolonii.

Gdzie jest demon Lucian w zad 1 opiekuna?
Konkretnie w której jaskinii? xd Przy wyjściu z kolonii masz na myśli plac wymian czy co?

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobć, by spotkać Asmala przy budynku sędziego? Już nie pamiętam jak to szło. Porozmawiałem z nim w gosodzie, dałem list i sakiewkę, przespałem się, poszedłem do Gerbrandta i znowu w kimę do północy - nie było go. Jeszcze 2 godzinki snu, o 2 też go nie było. Coś źle zrobiłem?

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Musisz Gerbrandta wypytać kto to był a on Ci powie żebyś w nocy połaził po górnym mieście.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
wiem że to pytanie już było, ale nie znalazłem tej strony z odpowiedzią na moje pytanie. Gdzie jest miecz Abigail? Tylko błagam was nie dawajcie mi linka do ruskiej storny.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
wiem że to pytanie już było, ale nie znalazłem tej strony z odpowiedzią na moje pytanie. Gdzie jest miecz Abigail? Tylko błagam was nie dawajcie mi linka do ruskiej storny.
Ale to jedyna słuszna odpowiedź. Dostajesz link. To naucz się z niego korzystać.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ale to jedyna słuszna odpowiedź. Dostajesz link. To naucz się z niego korzystać.
Tylko, że ja nie kapuję tych pseudo wyrazów z google tłumacza :/

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Poszukaj na bagnach wokoło obozu bandytów, dokładnej lokalizacji nie pamiętam ;/

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
jak ktoś wie niech poda lokalizacje

PC, na którym siedzę:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak użyć kamienia duszy Senyaka, by ulepszyć nim Szpon Beliara?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak użyć kamienia duszy Senyaka, by ulepszyć nim Szpon Beliara?

Idziemy do Xardasa z kamieniem duszy a ten nam wyjaśnia jak go użyć, jak już mamy 100 karmy u Beliara idziemy do kapliczki  i ulepszamy go duszą Senyaka, to jest ostatnie ulepszenie.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
NIkt nie wie gdzie dokładnie jest ta szpada, bo szukam szukam i nic...

Po co jest złoty pierścień Kruka?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
NIkt nie wie gdzie dokładnie jest ta szpada, bo szukam szukam i nic...

Po co jest złoty pierścień Kruka?

Można go oddać Retfordowi lub Draxowi, są w GD za palisadą przy spalonej chatce.

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Czemu fortuno ginie jak daje mu miksturę przywrócenia wspomnień, skoro czytałem książke krwiopijcy... Czy jest tu inaczej niz w NK?

Zdobyłem Kamień górski, zagadałem do Saturasa. Co dalej z nim zrobić?

0 użytkowników
Do góry