Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2389951 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2389951

Odpowiedzi 3617

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mod pisze tam gdzie nie pisze LOL

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Wie ktos gdzie można spotakc drugi raz tego dagotcha czy jak on tam miał?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Idź po prostu tak, jakbyś szedł po kamień runiczny z zadania "Próba Ognia". Dagoth powinien pojawić się w tamtejszych okolicach w pobliżu kapliczki innosa.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Necrus

Necrus

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Jestem nowicjuszem Magów Wody, aktualnie poczatek 2 rozdziału, jeszcze nie zaczynałem Jarkendaru oprócz pogadania z Magami Wody po przejściu portalu. Problem mój jest taki, że żaden z nich nie chce mnie uczyć magii kręgów ani run. Saturas mówi, że za wcześnie na Maga Wody dla mnie, to w takim razie podejrzewam, że zostanę nim dopiero po zabiciu Kruka. Czy to znaczy, że aż do Górniczej Doliny muszę się szkolić na wojownika? Trochę to bez sensu, gdyż jak dobrze pamiętam nowicjusz Xardasa może od początku 2 rozdziału używać czarów. Chyba, że pamięć mnie już zawodzi. Jak to jest?
I jeszcze jedno. Gallahad również nie chce mnie uczyć magii kręgu, mimo iż jest opcja dialogowa, on coś tam gada, a po tym nie ma kwestii, by mnie uczył. Ciężkie jest życie maga, czy jak?

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Ja grając Guru czarów nauczyłem się 2-3 rozdział. Wiele męczarni. Ale teraz jest już zrekompensowane. Wydaje mi się że mag Wody ma tak samo. Moja rada kup dużo zwojów i wal nimi. W wojownika nie warto się bawić bo PN dla maga są bardzo potrzebne. Co do Galahada to czy wybrałeś jako nagrodę naukę czarów? i mam pytanie czy Galahad jest u siebie w domu czy u Lariusa? Jak u siebie to cię nie nauczy dopiero u Lariusa. Jeśli nie to masz chyba buga.

Necrus

Necrus

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
No jest u Lariusa i grzeje dupsko. No nic, oleje go, przynajmniej ma spoko książki i parę czarów.
A co do nie inwestowania w wojownika... Niestety chyba będę zmuszony, bo przejść to wszystko na dodawaniu PN do many to katorga... Chyba że szybko zaciukać Kruka, nie robić pobocznych zadań i nie bić potworów, no może się uda.

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Hmmm. Może trzeba się przespać i wtedy zagadać. Nie mam pojęcia. On uczy 2 bardzo przydatnych czarów Zniszczenie Ożywieńca i Zmniejszenie Potwora. Ja Jarkendar przeszedłem na zwojach. Pełzacze,brzytwiaki itp szły na kilka kul Ognia. Kamienni Strażnicy i bagienne Golemy są tylko strasznie twarde. Ale losowo w jednym z domów jest broń która pomoże ci w walce z nimi.

Arcaro

Arcaro

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z 2 opiekunem znalazłem go dał mi zadanie żę mam znaleźć książkę i czytałem żę mam coś zrobić na stole alchemicznym ale nie wiem jakie są do tego składniki bo pisze kula itd

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
akwamaryn,bagienne ziele, czarna perła dokładnie nie pamiętam składników bo dawno w returna nie grałem ale myśle że te które wymieniłem wystarczy

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Właśnie naprawiłem oko innosa i gram czarnym magiem czy wie ktos kiedy bede mógł dostac lepszy pancerz nekromanty?

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
czy jest juz profesjonalna : angielska lub polska wersja do tego moda?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Właśnie naprawiłem oko innosa i gram czarnym magiem czy wie ktos kiedy bede mógł dostac lepszy pancerz nekromanty?
Musisz mieć któryś krąg nie pamiętam jaki,*Ewentualnie dołączyć do Horadrimów<sry za błąd<

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Pancerz dostanie od Xardupy przed atakiem na smoki jeżeli dobrze pamiętam

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1853 2011-08-26, 20:45(Ostatnia zmiana: 2011-08-27, 08:43)
czy jest juz profesjonalna : angielska lub polska wersja do tego moda?
Polska jeszcze nie. Angielska chyba jest.

jucha023

jucha023

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Witam mam problem kiedy instaluje moda pod koniec wyskakuję mi parament(file) i nie mogę dokończyć instalacji co zrobić proszę o szybką odpowiedź.

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Moim zdaniem to nic nie szkodzi. Ja tez tak miałem i śmiga bez przypału. Błąd jest spowodowany chyba niepoprawną kolejnością instalacji.

PS Kliknij po prostu ok i powinno dalej się instalować. Mi ten "błąd" wywaliło 3 razy.

jucha023

jucha023

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Witam mam jeszcze jeden problem z modem jak uruchamiam mod to są ruskie napisy i białe menu gdy podłączę nową grę to widać beziego i rzeczy na podłodze i czarny ekran proszę o szybką odpowiedź :D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Błędnie wykonałeś instalację, raczej innej opcji nie ma.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

jucha023

jucha023

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź:)

jucha023

jucha023

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
witam ponownie :)  mam problem ze spolszczeniem nie działa a zainstalowałem dobrze zgodnie z instrukcją tak to mi działa mod ale mam po rosyjsku menu i dalej jest wszyżtko po rusku:( pomocy mod mi się bardzo spodobał.

0 użytkowników
Do góry