to dziwne... żadnej tabliczki jeszcze nie widziałem, a gram już któryś dzień... Zaczynam się zastanawiać, czy aby cały mod mi się wgrał, bo widzę mnóstwo rzeczy innych niż w 1.1 wersji. Np. czy w Rebalance 1.5 jest ten koles w Górnym Mieście co sprzedaje zajebiste miecze i skupuje przy okazji??
Kolejny problem mam. Staram się na Guardiana i przy okazji chce natłuc parę bossów, tych specjalnych mobków. Jestem przy jaskini, gdzie znajduje się Młot Taracośtam i wszystko fajnie, ale w porównaniu do poprzedniej wersji golemy są NIEZNISZCZALNE. No ledwo mogę je drasnąć czymkolwiek. Dodam, że idę w łucznika, który ma mało siły i zero wyćwiczonej broni jednoręcznej, więc spróbowałem magii, ale magia golemom nic nie robi. Nie podświetla się pasek życia u góry, więc "wszedłem" w golema i sprawdziłem czy coś to daje. NIC! No to spróbowałem przemiany w cieniostwora mając nadzieję, że taki byk z extra attack speedem go zatłucze. Golem mnie rozwalił a jego życie pozostało nienaruszone... What the hell?