Rob to też obrabować.
jasne... ale ważny jest kontekst
po co komu magowi (INTa) kradzież kieszonkowa?
więc chodzi o przepaskę nowicjusza (bractwo) lub strój nowicjusza (jacyś inni magowie)
maciejG kiepsko kiepsko
translator też umie dobrać najczęstsze znaczenie słowa i z powodu niepopularności łuków w 21wieku wyszła cebula
tłumacz powinien wniknąć w cel tekstu tłumaczonego, a nie tylko znaleźć pierwsze niby-składne tłumaczenie do pojedyńczego zdania... proponuje by gdy tłumaczysz linie i nie jesteś pewien zostawić to komuś innemu, bo gdy wstawisz kradzież kieszonkowa w takim tekście to póki nie znajdziemy osby dobrze znającej ruski twój błąd tłumaczenia będzie niewykrywalny...
tak czy siak na plus idzie ci że się starasz
Majaczek znasz może odp na moje pytane wyżej.Jestem adeptem wody,i wykonuję akurat misję z artefaktami,a muszę zdobyć jakiś amulet beliara z wyspy paladynów.
nie mam pojęcia, bo mało grałem w returning rebalance (a są duże zmiany od 1.1)
Spocq prosze nie spamuj mojej skrzynki, nawet ja nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania jakie wymyślisz, od tego jest ten temat forum by ten kto wie odpowiedział, ten kto szuka pytał a ten kto nie wie i nie szuka milczał
SpocQ proszę nie spamuj mojej skrzynki bo będę musiał cię zablokować, a wtedy żadne twoje pytanie nie dostanie ode mnie odpowiedzi... ja zaglądam na to forum czasami i NIE MUSISZ mi pisać na pw że coś tu napisałeś (i nie powinieneś)
PS: jestem majaczek a nie Majaczek, ta mała litera w nicku jest celowa