https://rapidshare.com/#!download|831p4|116131432|AddonTexturPack%20z%20polskimi%20fontami.rar|213063|0|0
Tu masz tekstury, które działają z modem i są ładne i zmieniają rośliny
Romek dzięki ale nie dokońca chodziło mi o to, źle się wyraziłem bo roślinność roślinnością a mnie chodziło o same zioła, grzyby, owoce itp. Mam zainstalowany ten pack i nie do końca jest ok. Niektóre tekstury są brzydkie ale to kwestia gustów.
Gdyby Vurt był bardziej dopracowany to byłby idealny ale nie jest i w dodatku krzaczy rebalanced moda, w tym modzie duża liczn=ba drzew nie ma ustawionej przenikalności co często powoduje absurdalne problemy, poczynając od wersji 0.4 do 0.7 problem istnieje.
Obecnie poszukałem troche sieć i znalazłem GoMan PL i GothicZTEX ale jakoś mi nie idzie łaczenie grafiki w modach poza tym mam praktycznie zerową wiedzę na te tematy. Wyodrębniłem już sobie pliki graficzne z innego moda (na próbę G2 ICP z IronKeep Studio) ale nie wiem jak wgrać to do innego i jak skompilować aby plik miał rozrzerzenie .vdf
Edit:
Dałem 10 Płytek Pancerza Pełzaczy ale po odczekaniu 1 dnia (nawet pięciu) Wilk nie dał mi zbroi
Jakie są wymogi na ten pancerz ? jestem w 2 zordziale, informacje o tym pancerzy mam od Myśliwego Barema i gram na tym drugim spolszczeniu, czyżby wkradł się bug czy może jest jeszcze zawcześnie na ten pancerz ?