Proszę o pomoc, gdyż mam mega problem. Moja wersja returning musi być mega powalona z powodu kilku bugów, które utrudniają grę, aczkolwiek nie robią z niej gry nie do przejścia(np. wilk nie robi dla mnie zbroji z pancerzy płytek pełzacza - bierze płytki, po czym nagle urywa się dialog, zero aktualizacji w dzienniku, i brak jakiejkolwiek reakcji z jego strony po kilku dniach. To samo tyczy się nauki ostrzenia broni, która zabiera PN, ale nie dodaje się do umiejętności ani nie dodaje INTa). Natomiast rpboelm nie do przejścia pojawia się, gdy zrobiłem wszystkie zadania dla wodnego kręgu(zaginieni ludzie, handlarz bronią), magowie wody połaczyli już ornamenty, a ja zaniosłem wiadomość Lordowi Hagenowi + jestem w wodnym kręgu. Tymaczasem Vatras nie daje mi żadnego listu, ani nawet o nim nie napomknie. Saturas mówi tylko, że czeka na ten list i nie da mi ornamentu. Mówię... kit to pora posunąć się do ostatecznej decyzji - czyli kody. Przesukuje Vatrasa, listu nie ma. Dobra druga opcja, Saturas dawaj ornament. OK. Posiada go, no to wyrzuciłem go z jego ekwipiunku i biore go, no ale mimo że wkładam go w szparę gdzie powinien być, Bezi wciąż pyta się czym czy coś takiego i nic się nie dzieję. Proszę Was o pomoc, gdyż trochę się już nagrałem...