Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2116039 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2116039

Odpowiedzi 3617

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Jako wielki faj Gothica aż wstyd że przegapiłem taki zajebiaszczy mod.

Chciałem pobrać po ENG ale przeczytałem że to też automat, więc mam pytanie:

Czy ta wersja jest "zjadliwa"? Da radę się połapać o co chodzi i czerpać przyjemności z gry? Czy to jest takie kali jeść kali lubić?

Czy na 1 stronie są aktualne wersje? Na FB gothicpedii widziałem że wyszła jakaś nowa wersja ale nie mogę jej znaleźć.

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hm, wedle mojej opinii obecnemu spolszczeniu automatycznemu (oczywiście nikomu niczego nie ujmując, bo trzeba się cieszyć, że Panowie w ogóle zrobili coś takiego jakiś czas temu) to do 'Kali jeść, Kali zabić' jeszcze trochę brakuje... Radzę zdecydowanie poczekać, aż DreamVader wydadzą profesjonalne spolszczenie, które notabene jest już podobno prawie na ukończeniu.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się grać z odrobiną wytrwałości i czasu. Niektóre tłumaczenia są naprawdę zabawne a do niektórych trzeba podejść ze słownikiem :D  mimo to gram i nie narzekam.

CCichociemny

CCichociemny

Użytkownicy
posty8
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie to ,żebym się czepiał ,aczkolwiek przeglądam ten temat co tydzień i widzę ,że praca nad spolszczeniem " idzie naprzód " nadal w tym samym tempie ;)

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Zrozumiałem, to jako pretensje. Jak zapewne wiesz (majaczek kiedyś o tym pisał na jawnym) planujemy od razu wydać spolszczenie do UNI, s'n'c i V2. Więc teraz poczekasz(jak i inni) trochę dłużej, ale od razu dostaniesz spolszczone 3 wersje moda.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

antytede

antytede

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
To może ustalcie i ogłoście date premiery? Myślę że wtedy skończą się głupi pytania i pretensje typu "kiedy to w końcu wyjdzie?".

Wonderweiss

Wonderweiss

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale jeśli z jakichkolwiek przyczyn data premiery przesunęłaby się chociaż o jeden dzień to zaczęłyby się pytania typu "Dlaczemu jeszcze teko nei ma? Pszeciesz pisaliście rze ma dzis bydź." itp. Webcioo napisał, że przed końcem świata zagramy, czyli pozostaje cierpliwie czekać do grudnia.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A skąd możesz wiedzieć że koniec świata będzie w grudniu? Nikt nie wie.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Wonderweiss

Wonderweiss

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to ty nic nie wiesz ?!  oO  Apokalipsa się zbliża! Dwudziestegoktóregośtam grudnia się kończy kalendarz majów a z nim nadchodzi KONIEC!! Czyli Luk i spółka mają czas do tego dwudziestegoktóregośtam, żeby zrobić spolszczenie, a jak nie to po końcu świata posądzimy ich o niesłowność  :lol:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A ja ma mtakie pytanie. Po tym spolszczeniu jak go wydacie, to zrobicie auto instalke? Bo ręcznie z partów jak mam wypakowywać to nie kapuję za bardzo co i jak.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A ja ma mtakie pytanie. Po tym spolszczeniu jak go wydacie, to zrobicie auto instalke? Bo ręcznie z partów jak mam wypakowywać to nie kapuję za bardzo co i jak.

Jakbyś przeczytał poprzednią stronę tematu, to byś wiedział.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2431 2012-09-27, 19:10(Ostatnia zmiana: 2012-09-27, 19:14)
Party są tylko w jednym linku. Możesz pobrać całą instalkę, która jest banalna jak instalacja gothica :/ . Nie pytaj o link, bo wiesz gdzie jest.

No to ty nic nie wiesz ?!  oO  Apokalipsa się zbliża! Dwudziestegoktóregośtam grudnia się kończy kalendarz majów a z nim nadchodzi KONIEC!! Czyli Luk i spółka mają czas do tego dwudziestegoktóregośtam, żeby zrobić spolszczenie, a jak nie to po końcu świata posądzimy ich o niesłowność  :lol:

Widać, że dałeś się zmanipulować mediom. Wiesz ile było już tzw. "końców świata"

Spoiler

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O przepraszam, nasi twórcy napisali, że zdążymy sobie jeszcze POGRAĆ przed końcem świata... Pograć to ja rozumiem przynajmniej z miesiąc. Także już mamy listopad. Ktoś ma jeszcze jakieś argumenty?

Wonderweiss

Wonderweiss

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widać, że dałeś się zmanipulować mediom. Wiesz ile było już tzw. "końców świata"

A pewnie z 10, jak nie więcej. Ogólnie to ten cały 2012 mnie śmieszy, a moja wypowiedź miała mieć charakter tak jakby humorystyczny  :pokerface:

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żaden koniec świata, przylecą do nas kosmici! Obdarzą nas swoją mądrością i wprowadzą w nową erę pokoju i dobrobytu. Ewentualnie wyrżną 3/4 populacji, a z reszty uczynią niewolników. A wracając do moda: Czy stare gildie mają jakieś nowe zadania? Chodzi mi o zadania dla tylko np. paladynów. I czy strażnik świątynny może tak jak w G1 używać magicznych run?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
stare gildie i questy:
tak. Np. w straży miejskiej masz zadanie z gildią złodzieji.
runy dla Strażników Świątynnych:
Tak są

Spoiler

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co się tak spinasz Luk, gdyby cały mój post był offtopem to ok, ale napisałem także na temat moda. W G1 strażnik świątynny miał ograniczenie bodajże do 4 kręgu magii, tutaj też jest coś takiego? I czy guru mają stare runy z G1 typu telekineza i pirokineza? Wiem, że mógłbym to sprawdzić po prostu grając, ale nie chcę przechodzić połowy gry bez dobrego spolszczenia.

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A propos nowych zadań dla starych gildii: Mogę Ci odpowiedzieć jak jest w przypadku gry paladynem, bo właśnie 5 rozdział nim rozpocząłem. Otóż nowego zadania jako takiego tylko dla paladyna/strażnika nie dostałem ŻADNEGO. Wielka szkoda, bo miałem cichą nadzieję, że jednak trochę twórcy moda urozmaicą rozgrywkę w starych gildiach. Mimo to, nie mogę narzekać na nudę i brak nowych zadań w ogóle. Jest ich pod dostatkiem i większość bardzo fajnie pomyślana.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda, też liczyłem na nowe questy dla starych gildii. Ale przy takiej ilości nowych wątków szybko się o tym zapomni  :wink:

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Pamiętajcie też że są nowe zadania nie związane z gildią, jak choćby cała ta linia fabularna z opiekunami :) .

W nowych gildiach są zadania choćby te na awans (chyba że grasz nekromantą - wtedy od przyjęcia do pierwszego awansu żadnych zadań - musisz tylko stać się odpowiednio mocny). Ja tam jednak polecam zadania z gildii pobocznych - jest tam parę fajnych cusiów - i nie musisz mieć konkretnej gildii głównej żeby je zrobić.

Ponadto dodano parę fajnych szczegółów do głównego wątku z G2NK jak choćby dodatkowy smok :)

PS: G2NK = "Gothic 2 Noc Kruka". Większość z was zapewne wie, ale ktoś czytając instrukcję instalacji pytał się "co to takiego jest to G2NK?" :P. Więc podaję to do wiadomości tej niechwalebnej mniejszości :P

0 użytkowników
Do góry