Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2115960 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2115960

Odpowiedzi 3617

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
ile jeszcze zostało do zrobienia profesjonalnego tłumaczenia xD

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy
No ja tylko chciałem znać poziom prac nad tym, a swoją drogą nie macie moderatora tego działu? Moim zdaniem lepiej byłoby tytuł tego tematu zamienić na "wasze problemy z modem" a w oddzielnym np. zatytułowanym "Gothic 2 returning + rebalance- informacje o modzie" zamieścić to co sama nazwa wskazuje- czyli linki do downloadu, instalacja, jakieś screeny, rozwiązanie popularnych bugów . Dobrze by było gdyby były tam linki tylko do najnowszej, najlepiej spatchowanej wersji. Co o tym myślisz Luk?

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
przeciez było już powiedziane. w wakacje przesuną termin o kolejne miesiące. :D  :D    bez hate'u, podziwiam waszą pracę tylko coś nie widzę tego jak zapierdzielacie przy kompie za frikasa przy +30 na dworzu :PPP

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2363 2012-07-25, 23:36(Ostatnia zmiana: 2012-07-25, 23:38)
No ja tylko chciałem znać poziom prac nad tym, a swoją drogą nie macie moderatora tego działu? Moim zdaniem lepiej byłoby tytuł tego tematu zamienić na "wasze problemy z modem" a w oddzielnym np. zatytułowanym "Gothic 2 returning + rebalance- informacje o modzie" zamieścić to co sama nazwa wskazuje- czyli linki do downloadu, instalacja, jakieś screeny, rozwiązanie popularnych bugów . Dobrze by było gdyby były tam linki tylko do najnowszej, najlepiej spatchowanej wersji. Co o tym myślisz Luk?
Ale po co zmieniać nazwe, jak istnieje temat w dziale od Returninga. Ten TEORETYCZNIE jest od dyskujsji i informacji, ale, że większość, ma najzwyczajniejszego lenia i nie ma ochoty sprawdzić, czy jest temat gdzie pasuje ich pytanie, to zrobił się spam. Kiedyś zrozumię, ale rozumiesz.
PS
to nie ja decyduję o losach działu. Jedyne co robię to spolszczam moda i udzielam się tutaj, gdy ktoś ma sprawę, a umię pomóc.(no chyba, że, albo pisze nie w tym temacie, albo pytanie "kiedy wyjdzie spolszczenie"

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

23max

23max

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Pytamy kiedy wyjdzie spolszczenie w tym działe bo http://dimmell.com/forum/46-212-1 tutaj od 21.07.2011 nic się nie zmieniło :)

McStefan

McStefan

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Witam! Czy znajde tego moda w pełne wersji PL na torencie? Z tych mirrorów które są podane strasznie długo mi się ściąga. Proszę wstawic całego moda na torrent plis. Pozdrawiam

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

#2366 2012-07-30, 22:12(Ostatnia zmiana: 2012-07-30, 22:19)
Hmmm... W sumie jeżeli to legalne(a pewien nie jestem), to  można, ale jest jeden problem. Ktoś by musiał seedować, a na dłuższą mete, wątpię, żeby ci którzy pobrali, tak chętnie seedowali, a paru osobom, też nie będzie się chciało wiecznie dawać seeda. Takie rozwiązanie jest dobre, ale tylko na krótszą metę.

Spoiler

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spolszczenie do Dark Saga jest już niemal gotowe, ale trzeba jeszcze czekać na skończenie betatestów. A jak to jest/będzie z Returningiem? Wydacie od razu nową wersję bez wcześniejszego informowania o końcowych testach czy skończycie tłumaczenie i potem będziemy musieli jeszcze czekać na poprawki?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

#2368 2012-07-31, 00:11(Ostatnia zmiana: 2012-07-31, 00:26)
Oczywiście sprawdzamy jakość spolszczenia :)  . Tekst przetłumaczony zostaje sprawdzony przez inną osobe. Jeżeli chodzi o poprawki. Jeżeli na myśli przeniesienie na inne wersje, to od razu wydamy na wszystkie wersje. Chyba, że o czymś nie wiem :lol2:  .

Spoiler

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, a są w Returningu jakieś nowe bronie? Chodzi mi o całkiem nowe modele, nie o zmienione nazwy i staty.

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:roll:  :lol:  :D    a kiedy będzie premiera spolszczenia

McStefan

McStefan

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Jak wyjdzie nowa wersja to bardzo prosze w stawcie na jakiś normalny uplaud bez limitów transferowych. W google jest opcja wstawiania plików. https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#my-drive Wystarczy się za darmo zarejestrować. Uplad jest za darmo do  5 GB.

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
:D  albo na chomiku jak ustawisz free transfer :ok:

:lol:  :D   ktoś morze mi dać save z 7 rozdziału z gildią nekromanta będe w dzięczny

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
ile jeszcze zostało czasu do skonczenia profesjonalnego tłumaczenia the returning xD bo sie nie moge doczekac i mam nadzieje że bedzie działać na wersji 1

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

#2374 2012-08-01, 17:41(Ostatnia zmiana: 2012-08-03, 09:03)
większość (nie powiem ile(nie wiem, czy mogę)) jest już gotowe, to znaczy, że jeszcze jest sporo roboty, ale większość już za nami

Spoiler

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
czyli do konca wakacji bedzie zrobione xD bo bym so pograł jeszcze w te wakacje xD

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
:D  nareście nie mogę doczekać a za ile tygodni tę pliki wstawicie Luk  :lol2:
Gościu, ogarnij się, zacznij używać opcji #msg1047754Edytuj#msg1047754 i przestań pytać o premierę. Przecież i tak nikt ci nie odpowie  :ayfkm:   Czekaj cierpliwie i nie wydurniaj się, bo takie działania tylko robotę przedłużają. Taki Luk ;] zamiast w spokoju podjąć się poprawianiu musi włazić tutaj, czytać te twoje wypociny i odpowiadać. Takie pytania były zadawanie już wcześniej, i skoro wtedy nie podano żadnych #msg1047754dokładnych informacji#msg1047754 o dacie premiery to nie łódź się, że teraz ktoś ci ten jakże strzeżony sekret zdradzi.

demonikon

demonikon

Użytkownicy
posty95
Propsy26
  • Użytkownicy
a ja mam pytanie ktoś by chciał save z 7 rozdziału z rebalance 2.1.f9 guru

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
po co piszesz takie rzeczy jak nikt nie chce?  :facepalm:  niech każdy sobie sam przechodzi bo od tego gry są

przemek1607

przemek1607

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Koksikmajor zauważ, że demonikon przeszedł już do 7 rozdziału i po prostu stracił savy.

http://world3.monstersgame.wp.pl/?ac=vid&vid=167041286

Klikać w ten link pls. To nic nie kosztuje.

0 użytkowników
Do góry