Jak zrobić duale? 18167 66

O temacie

Autor Okrutny

Zaczęty 25.01.2010 roku

Wyświetleń 18167

Odpowiedzi 66

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Jak zrobić duale?
#60 2010-02-10, 16:01(Ostatnia zmiana: 2010-02-10, 23:20)
Spoiler
Który MAX?

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
3d studio max 9

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

Lubię wymyślać różne przygody, opowieści i chciałbym sprawdzić się jako scenarzysta do jakiegoś moda.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Jak zrobić duale?
#62 2010-02-10, 17:28(Ostatnia zmiana: 2010-02-10, 23:20)
Spoiler
ten co max ja hehe.dobra nie spammy. polecam ci na początek tutoriale poncjusza do 3d,animek abubakera

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Sciągnołem i nie chce sie zainstalowac musze jeszcze poszuka sorry bardzo. oszukam dalej i jak bedzie dzialac to napiszę.

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

Lubię wymyślać różne przygody, opowieści i chciałbym sprawdzić się jako scenarzysta do jakiegoś moda.

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra odświerzam temat i pytam jak idą prace.

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
marnie teraz robię duale do Begins i nie mam czasu się bawić (nie chcę psuć zabawy)ale po premierze udostępnie duale TYLKO do Granie (chyba że ktoś się spyta o pozwolenie)

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
fajnie by zrobić animację żonglowania przedmiotami założonymi na ręce
a w dualach można by to wykorzystać jako zamiana broni między prawą ręką i lewą ;p
(oczywiście jeśli założymy że lewa ręka nie jest taka sama jak prawa, w sumie fajny pomysł, można by do duali zrobić skilla że najpierw coś w lewej działałoby na 50% a po powbijaniu byłoby więcej, a po przekroczeniu 100% działałoby na bronie w obu rękach jeśli by używał duala)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry