[G1] Sekrety Kolonii 53705 114

O temacie

Autor RafalBudzis

Zaczęty 3.02.2010 roku

Wyświetleń 53705

Odpowiedzi 114

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wole bez programów bo tak to łatwiej przewidzieć w jakich skryptach eksperymentowałem i mogą być błędy a poza tym takie programy moim zdaniem psują cały urok programowania.

A z pomocy raczej podziękuje

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
brawo;] najlepiej być samoukiem, wiem po sobie (ale i tak, z braku pomysłów nieraz muszę pytać na forum :D  ); także keep going-czekamy na nową wersję Twojego moda  ;]

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Cytat: RafalBudzis link=topic=8801.msg81765#msg81765 date=Feb 5 2010, 10:49 AM\'
Wole bez programów bo tak to łatwiej przewidzieć w jakich skryptach eksperymentowałem i mogą być błędy a poza tym takie programy moim zdaniem psują cały urok programowania.

Jak uważasz, co do odrzucenia mojej oferty pomocy to rozumiem cię ... ja też wolę pracować solo.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?showtopic=5591
Znalazłem wzmiankę o imionach i chyba powstał przez mojego moda bo jako przykład dał Rafał a więc pewnie tak. Nie wiem po co nie powiedzieliście w prost ze się nie podobają. W związku z tym chciał bym poprosić o pomoc w wymyślaniu imion piszecie propozycje komu na jakie zmienić a ja wybiorę najlepsze wpiszcie tak
Rafał - nowe imię
Bartek - nowe imię
Zenek - nowe imię chyba ze dla jaj zostawić
Mateusz - nowe imię
magiczna kusza z rudy - jakieś imię
5 imion dla przeklętych strażników kamieni ogniskujących jak będzie się chciało to możecie podać który strażnik do jakiego kamienia
magiczna szata innosa - jakieś imię

Wielkie dzięki za wszelkie propozycje

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Sekrety Kolonii
#24 2010-02-06, 13:13(Ostatnia zmiana: 2010-02-06, 13:14)
[quote author=RafalBudzis link=topic=8801.msg81885#msg81885 date=1265458427Data dodania twojego moda: Feb 3 2010, 05:52 PM

Wystarczy sobie porównać...

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Można edytować :)  a daty edycji nie ma ale pomoże ktoś wymyślać jakieś fajne nazwy bo na tamtej stronie jakieś dziwne

DDark
  • Gość

DDark
Gość

Sekrety Kolonii
#26 2010-02-06, 14:35(Ostatnia zmiana: 2010-02-06, 14:38)
Wystarczy w google poszukać. Na przykład tu masz pełno imion:

http://www.inkluz.pl/archiwum/inkluz26/ed2.html

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Sergio

Sekrety Kolonii
#27 2010-02-07, 18:53(Ostatnia zmiana: 2010-02-07, 18:54)
Imion ci potrzeba?
Maverick, Orthan, Karnir, Irthar, dla przeklętych: Varius, Viragos, Vagir, Varnir i Vinmor. (zaczynanie ich imion na taką samą literę wpływa na klimat i ukazuje większą więź między nimi)
No i oczywiście wstaw gdzieś imię Sergio   :(  

Wymyśliłem te imiona w 10 sekund, podobają się?

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Lepszy taki mod na pół godziny, niż zapowiedź moda z dualami, tarczami i z 40 godzinami gry, który nigdy nie wyjdzie...
Amen

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Cytat: RafalBudzis link=topic=8801.msg81765#msg81765 date=Feb 5 2010, 10:49 AM\'

ja to popieram.  mi dialogmenager dał dialog z pięcioma błędami dla tego polecam ci robić to ecznie wzorując się na dobrych dialogach.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
wystarczy trochę wprawy i na programach idzie gładko, ale jak wolicie

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
To napisz swój program. Chyba niejedna grupa tak robi.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Sekrety Kolonii
#32 2010-02-09, 13:46(Ostatnia zmiana: 2010-02-09, 21:26)
ta najlepiej niech jeszcze ktoś napisze program co robi tarcze ,miecze runiczne,duale itp.
ludzie na forum nie ma wielu programistów.przynajmniej nie pamiętam wielu

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Sekrety Kolonii
#33 2010-02-09, 15:56(Ostatnia zmiana: 2010-02-09, 15:57)
To wszystko co podałeś jest prościutkie.Robi się to max 10 min jak się ma skilla o_o ]
I tak nikt nie napisze takiego programu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ta najlepiej niech jeszcze ktoś napisze rogram co robi tarcze ,miecze runiczne,duale itp.
ludzie na forum nie ma wielu programistów.przynajmniej nie pamiętam wielu
Sądzę, że i w tej kwesti nie masz racji. To, że nie są one udostępnione, nie znaczy, iż nie ma ich w ogóle. Jeśli nie uwierzysz, zawsze możesz obłożyć mnie ekskomuniką i zwyzywać. Niektórzy tak robią.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Imion ci potrzeba?
Maverick, Orthan, Karnir, Irthar, dla przeklętych: Varius, Viragos, Vagir, Varnir i Vinmor. (zaczynanie ich imion na taką samą literę wpływa na klimat i ukazuje większą więź między nimi)
No i oczywiście wstaw gdzieś imię Sergio   ^^
Sergio  o_o   nie złe ostatnie najlepsze ten co miał Bartek będzie teraz Sergio :D  bo nawet fajne, to jest myśl poszukam w nickach innych XD

DDark
  • Gość
A ty robisz aktualizacje do swojego moda pt Rafałmod czy robisz jakiegoś nowego moda ?

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raczej "aktualizacje" bo pisał że będzie rozszerzona wersja.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Wybaczcie ale nie moge sie powstrzymac... jak mozna nazwac moda "Rafalmod"?
Jak dla mnie to jest juz lekka glupota i osmieszanie swojej modyfikacji na samym starcie.   o_o  

I przy okazji... klawiatura nie wpisuje mi polskich liter i niektorych znaczkow, jest na to jakas kombinacja klawiszy ale zapomnialem jaka, mozecie pomoc?

DDark
  • Gość
Shift+Ctrl

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry