Medal of Honor 4702 14

O temacie

Autor Vader

Zaczęty 1.02.2010 roku

Wyświetleń 4702

Odpowiedzi 14

Vader

Vader

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światło w tunelu, realista widzi światła pociągu, maszynista widzi trzech debili na torach.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Graficznie wyprzedza go o lata, ciekawe, jak będzie z grywalnością - pamiętam te stare MoH z psxa i były genialne, alr to nie oznacza, że i ten będzie ok.

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Pożyjemy, zobaczymy. Jedno pewne - nie pobije MOHAA :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Medal of Honor
#3 2010-05-06, 20:39(Ostatnia zmiana: 2010-05-06, 20:41)
Jedno pewne - nie pobije MOHAA

bo?

--

najnowszy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=3toMzFFmwJo

btw nie wiem co to za durna, casualowa moda odświeżania starych marek pod pierworodnymi tytułami, bez podtytułu. najpierw wolfenstein teraz kolejna gra o nazwie medal of honor, niech jeszcze arcanie nazwą poprostu gothic  :lol: .

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
http://www.cdaction.pl/galeria-2564/medal-of-honor.html  

grafików mają tragicznych choć może nie grafików a osób, które dbają o zgodność, design i przykładność tych grafikujących

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Medal of Honor
#5 2010-05-14, 20:03(Ostatnia zmiana: 2010-05-14, 20:03)
Aż tak tragicznie nie jest, no chyba, że chodzi o zgodność, tak jak napisałeś. Poza tym, jakoś brakuje mi tam ostrości.

Kto zatańczy z kolesiem z 13 screena? ;)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Medal of Honor
#6 2010-05-14, 21:29(Ostatnia zmiana: 2010-05-14, 21:41)
No zgodność jest do dupy i w zalewie innych gier, które grzeszą durnotą nie było by się co czepiać gdyby nie to, że gra ma być "poważna" i na kanwach realnych sytuacji jak zapowiadają na każdym kroku twórcy. Przykładowo jest tak: http://www.cdaction.pl/obrazki/02_173bm.jpg a powinno być dokładnie tak: http://picasaweb.google.pl/dominikusmc/75t...086597013102338 http://picasaweb.google.pl/szuli86/Pcu#5219591809306307458 ale tak to już jest jak w projekcie kieruje się zasadą "wejdź na google grafika i znajdź mi fajnego komandosa"

Poza tym styl grafiki jest jakiś plastusiowy i sterylny. Wszystko wygląda jakby ktoś nałożył turbosmootha a najgorsze są te mordy, tępe, głupie, bez wyrazu, prymitywne i pod względem rysów identyczne co do jednej.

Ksondar

Ksondar

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy

Ksondar

Medal of Honor
#7 2010-07-05, 16:27(Ostatnia zmiana: 2010-07-05, 17:10)
Od dzisiaj można zdobyć klucze do bety na PC i PS3 na Gry-Online.  :lol:  

BTW Z tego co widzę na gameplayu gra jest pomieszaniem Battlefield: BC2 i MW2.

@down Ok, edytuję.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Medal of Honor
#8 2010-07-05, 17:01(Ostatnia zmiana: 2010-07-05, 17:48)
Od dzisiaj można zdobyć klucze do bety na PC i PS3. Sami się dowiedzcie gdzie rozdają

to po kija się w ogóle wpisujesz?  :lol:

dla jasności mowa o serwisach gry online i polygamia (od jutra). zapisywać się, gdyż ja już swój klucz dzięki dobrym ludziom posiadam. fajnie by było coś zagrać wspólnie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Medal of Honor
#9 2010-07-05, 18:26(Ostatnia zmiana: 2010-07-05, 18:29)
a jak podam fałszywe właściwości sprzętowe to będą konsekwencje :lol2: ?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Medal of Honor
#10 2010-07-05, 18:28(Ostatnia zmiana: 2010-07-05, 18:31)
jak masz słaby pecet to pewnie im na rękę, zechcą kogoś do testowania minimalnych :lol2:

Wpisałem się na ten newsteller polygamii, ciekawe co będzie :D

link:
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,8103...onor_.html?bo=1

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Graficznie wyprzedza go o lata, ciekawe, jak będzie z grywalnością - pamiętam te stare MoH z psxa i były genialne, alr to nie oznacza, że i ten będzie ok.
podbijam :lol2: , grywam czasami jeszcze z nudów, grafa taka sobie ale ogólnie fajnee.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Swoją drogą beta jest beznadziejna. To co odrzuca ze startu:

- Gra wywala do pulpitu dosłownie co chwile. Najdłużej udało mi się pograć może 10 minut,
- Problemy z listą serwerów i dołączaniem do nich, mimo że nie są pełne,
- Nie możemy zmieniać broni za pomocą "scroll up", "scroll down",
- Większość gra na powszechnie dostępnych chackach. Jest to znane od 2 tygodni tak więc twórcom wyraźnie się nie śpieszy, aby to poprawić i wydać łatkę,
- Podczas biegu nie możemy biec na bok,
- Aby kogoś zabić trzeba wystrzelić co najmniej 1/3 magazynka,
- Dodatki do broni takie jak kolimatory są TRAGICZNE. Nie dość, że w żaden sposób nie emitują realnego działania tych urządzeń to co gorsza chuj w nich widać i wcale nie pomagają przy strzelaniu. Większej fuszerki nie widziałem dawno,
- Strzelanie z broni nie jest fajne. Wyglądają plastikowo i działają jak popierdółki,

Generalnie wszystko jest tragiczne i pozostaje mieć nadzieje, że twórcy to jakoś poprawią choć gra w trybie wieloosobowym i tak nie ma zbyt wiele do zaoferowania wobec takich tytułów jak obecne na rynku już MW2 czy BC2, bądź (miejmy nadzieje) wychodzący w podobnym terminie co MOH, Call of Duty: Black Ops

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Medal of Honor
#13 2010-07-06, 17:20(Ostatnia zmiana: 2010-07-06, 22:07)
dostałem klucz. Ciekawe, co będzie.

...ale niesamowicie mnie cieszy, że o ile grafika jest średnia, o tyle przynajmniej wymagań nie zawyżyli przesadnie :D

• System operacyjny: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7
  • Procesor: Intel Core 2  DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz
  • Pamięć: 1 GB
  • Pamięć wideo: karta  graficzna musi posiadać przynajmniej 256 MB pamięci. Obsługiwane  chipsety: NVIDIA GeForce 7800 GT; ATI X1900 lub lepsze. Wersje tych kart  przeznaczone dla laptopów mogą działać, ale nie są oficjalnie  obsługiwane. Konieczne może okazać się zaktualizowanie sterowników do  karty graficznej i dźwiękowej.
  • Dysk twardy: co najmniej  3 GB wolnego miejsca
  • Karta dźwiękowa:  kompatybilna z DirectX 9.0c
  • DirectX: DirectX 9.0c
edit: zagrałem:

- Gra wywala do pulpitu dosłownie co chwile. Najdłużej udało mi się  pograć może 10 minut,
jak komu. Grałem z pół godziny i idealnie, nawet zawieszek nie było;
- Problemy z listą serwerów i dołączaniem do nich, mimo że nie są pełne,
Dopóki nie ustawiłem listy alfabetycznie, nie widziałem wcale serwerów, tru;
- Podczas biegu nie możemy biec na bok,
Tylko "sprintu" i chodzi o strzałki, myszka dalej skręca - mi się to nawet całkiem podoba;
- Aby kogoś zabić trzeba wystrzelić co najmniej 1/3 magazynka,
No, na strzał nie padają. Ale w granicach rozsądku;
- Strzelanie z broni nie jest fajne. Wyglądają plastikowo i działają jak  popierdółk
jak chuj. Co jak co, ale jak zobaczyłem kałacha to się przeraziłem. Jakby oblany szkłem.

Ogółem gra się fajnie, mimo wszystko. Poza tym, że strzelanie z rakietnic wygląda zajebiście śmiesznie (nie leci rakieta, tylko sam okrągły efekt ognia) i są bugi - ale to jak to w becie.

Mi na razie całkiem pasuje.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
mam klucz ale nie chce mi sie w to grac. zgloscie sie na pw, a dam bezproblemowo.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry