Gothic 3 4409 7

O temacie

Autor Kaaz

Zaczęty 13.01.2010 roku

Wyświetleń 4409

Odpowiedzi 7

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

Gothic 3
2010-01-13, 21:40(Ostatnia zmiana: 2010-05-03, 22:54)
Mam nadzieję, że w dobrym dziale jeśli nie proszę o przeniesienie :lol2:
Hmm, więc tak jak w temacie mam problem w Gothicu 3 dokładnie w mieście "Faring". Więc ta gdy już jestem w Faring i wykonuję tam questy do 75 % żeby móc dostać się do Nordmaru, spokojnie wykonałem mam nawet 76 % i ide do "Mojoka" który stoi i pilnuję wejście do Nordmaru. Zawsze mówił (jak nie było 75% reputacji dla Faring), że jeszcze nie mogę przejść bo mi nie może zaufać, ale teraz gdy już miałem wymogi poszedłem do niego, to mi coś mówi, że mogę przejść ale poco miałaby taka "mora" jak ja tam iść (i coś o tym, że jestem za słaby :P ). No i co dalej ? Muszę tam iść. Dla upewnienia sprawdzałem w poradnikach i napewno robiłem wszystko dobrze... :(  ;/ Może to jest spowodowane, niskim levelem ? (mam 23). Proszę o pomoc  :lol2:

PS: Może trzeba wbić na chama ? :lol2:

Life Is Brutal....

gerb

gerb

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
musisz dolaczyc sie do mysliwych zeby wejsc do Nordmaru a nie zdobyc 75% reputacji

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

Gothic 3
#2 2010-01-13, 22:39(Ostatnia zmiana: 2010-01-13, 22:48)
Ahaa... Takie buty :P  Naprawdę dzięki :lol2:  Ale proszę nie zamykać jeszcze tematu bo spróbuję to zrobić i zobaczę czy zadziała :lol2:

EDIT@: Działa :lol2:  Dziękuję, temat do zamknięcia.

Life Is Brutal....

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

Gothic 3
#3 2010-01-14, 16:30(Ostatnia zmiana: 2010-01-14, 20:49)
Ehh, znów mam "mały" problem w G3, dokładnie chodzi mi o Klasztor w nordmarze. Mój problem zaczyna się gdy chcę przeczytać księgę w bibliotece (na samym dole) "Kroniki Dominacji", to Bezi mi mówi, że nie jest na to gotowy :lol2:  ? Oczywiście przedtem gadałem z wodzem Klanu Ognia (Kerthem) o tych przodkach itp. Gadałem też z Dargothem, no i co mam zrobić ? :lol2:

PS: Kiedyś już grałem w Gothica 3 i przeczytałem tą księgę bez problemu ! A teraz mam "pożyczanego" G3 od  kolegi który kupił "niedawno". (Na google znalazłem forum na którym jest napisane, że to jest spowodowane nowym patchem i trzeba tam z kimś gadać czy coś...). Hmm, pomocy :lol2:

Life Is Brutal....

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic 3
#4 2010-05-03, 17:46(Ostatnia zmiana: 2010-05-03, 22:56)
Trudną grą jest Gothic 2: Noc Kruka, natomiast 3ka, nawet z patchem, nie powinna sprawiać problemu nawet niedoświadczonym graczom. To najbardziej casualowa część ze wszystkich Gothiców, które do tej pory powstały.

POSTY PRZENIESIONE

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Właściwie, może wrócę kiedyś do G3 ze wszystkimi patchami, bo grałem od razu po premierze, początkowo a ang. wersję.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic 3
#6 2010-05-03, 18:50(Ostatnia zmiana: 2010-05-03, 18:53)
Właściwie, może wrócę kiedyś do G3 ze wszystkimi patchami, bo grałem od razu po premierze, początkowo a ang. wersję.

Zupełnie nie ma sensu. Optymalizacja nadal pozostaje skopana ale i to jest do przebolenia przy beznadziejnej historii, zupełnym braku polotu oraz mechanice tej gry. Ta gra jest skopana od podstaw i nic tego nie zmieni, choćby powstała następna setka patchy - tu trzeba napisać wszystko od nowa, najlepiej całą grę bo kodowo i nie raz pod względem graficznym jest to absolutna padaka w mojej opinii gorsza od g2. Wielka szkoda bo nordmar i ta twierdza graniczna były całkiem niezłe, noi fakt istnienia pustyni (ale tylko w zapowiedziach i na artach). Piranie dużo naobiecywały nie kryjąc się, że będzie to rewolucja, tak też ludzie się do tego odnosili; czekając na coś wielkiego. Nie wiem jak popełniając takiego faila, zupełnie niegrywalne gówno można było o tym przypomnieć tworząc gówno jeszcze większe, zmierzch bogów. Z resztą risen za dobry też nie jest a przy tym co pb zapowiadało przy g3 wręcz żałosny. odgrzana kupa w egzotycznej oprawie. pirania się skończyło na noc kruka i nigdy nie uwierzę, że są w stanie zrobić coś dobrego, powtarzam dobrego i na czasie a nie kurwa odgrzanego gothica, który był fajny w 2003 roku.

JaszczurPotegi

JaszczurPotegi

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Zupełnie nie ma sensu. Optymalizacja nadal pozostaje skopana ale i to jest do przebolenia przy beznadziejnej historii, zupełnym braku polotu oraz mechanice tej gry. Ta gra jest skopana od podstaw i nic tego nie zmieni, choćby powstała następna setka patchy - tu trzeba napisać wszystko od nowa, najlepiej całą grę bo kodowo i nie raz pod względem graficznym jest to absolutna padaka. Wielka szkoda bo nordmar i ta twierdza graniczna były całkiem niezłe, noi fakt istnienia pustyni (ale tylko w zapowiedziach i na artach). Piranie dużo naobiecywały nie kryjąc się, że będzie to rewolucja, tak też ludzie się do tego odnosili; czekając na coś wielkiego. Nie wiem jak popełniając takiego faila, zupełnie niegrywalne gówno można było o tym przypomnieć tworząc gówno jeszcze większe, zmierzch bogów. Z resztą risen za dobry też nie jest a przy tym co pb zapowiadało przy g3 wręcz żałosny. odgrzana kupa w egzotycznej oprawie.

G3 nie jest taki zły, jedyną wkurzającą rzeczą to takie same zadania, a zmierzch bogów jest stworzone przez Trine Games.

!!!!!!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry