Otóż pewnego dnia modelowałem cos w maxie 9, po jakimś czasie wyłączyłem. Coś tam robiłem i włączyłem ponownie. Pojawiło się okno z napisem inizializing 3ds max 9( jakoś tak) i okno znikło i nic dalej się nie działo. Nie włączył się. Myślę sobie coś żle się włączyło i kliknąłem jeszcze raz na ikonkę maxa. I dalej to samo. uruchomiłem ponownie kompa i dalej to samo. Przeinstalowałem maxa i dalej to samo. Zdenerwowałem się z deczka. Kombinowałem jeszcze ze sterami itp. W końcu przeinstalowałem winde, myśląc, że problem zniknie, ale gdzie tam dalej się nie włącza. Nie wiem co jest nie tak. ( może cos z moim sprzętem, ale gry i inne programy chodzą bez zarzutu.) Spotkał się ktoś z takim problemem?
Proszę o pomoc.
Naprawdę nikt nie wie co jest nie tak?
//jagieł: nie pisac postów pod postami, jeszcze raz zobacze takie coś i posty w stylu "i jak pomoze ktoś?" lub tak jak ten "naprawde nikt nie wie?" to zablokuje dostep do postowania tutaj. JAK KTOS NIE WIE TO NIE NAPISZE NAWET JAK NAPISZECIE 10 POSTOW POD RZAD. Istnieja inne fora, takie które w pełni poswięcone sa programom/problemom o które pytacie, wystarczy poszukac na google.