EasyClicker Pro 1.3v Beta 15144 3

O temacie

Autor Bucik

Zaczęty 29.12.2009 roku

Wyświetleń 15144

Odpowiedzi 3

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Bucik

EasyClicker Pro 1.3v Beta
2009-12-29, 18:17(Ostatnia zmiana: 2009-12-29, 23:12)
EasyClicker Pro 1.3v Beta

EasyClicker Pro to profesjonalne narzędzie służące do zautomatyzowanego symulowania wciśnięć klawiszy myszki i klawiatury. Główna zaletą programu jest możliwość tworzenia własnych kombinacji kliknięć i możliwość zapisanie tejże kombinacji w formie skryptu *.ecs - to w skrócie.
Stworzyłem w ramach tego programu stronę internetową ułatwiającą użytkownikom programu dzielenie się skryptami, wymianą opinii na jego temat, zgłaszania problemów i propozycji odnośnie nowych wersji. Program można pobrać na tejże stronie w dziale 'Download/EasyClicker Pro' będąc ZAREJESTROWANY
- www.easyclicker.dbv.pl[/b][/size]
[/font]

Screeny:

Naprawdę polecam - program dość prosty a i na brak funkcji nie powinniście narzekać :(

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystkie (mam nadzieję) błędy poprawione - zapraszam do pobierania. Program naprawdę przydatny - osobiście często z niego korzystam (nie spotkałem drugiego tak łatwego, a zarazem rozbudowanego programu).

PS - Został jeszcze jeden błąd, ale w sumie to nie moja wina. Mianowicie w Win nowszych od XP nie można ustawić by program uruchamiał się automatycznie przy starcie systemu, bo zablokowany jest dostęp do rejestru przez Windows'a. Na razie nie wiem jak to naprawić, więc będziecie musieli obejść się bez tej funkcji jeśli macie Windowsa nowszego niż XP (na nie Windowsach - nie działa)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Hm, do czego głównie używasz tego programu? :lol2:

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
'Głównie' to do niczego - wykorzystać go można np. w grach online (w grach .exe najczęściej nie działa), po za tym ogólnie rzecz biorąc w pracy na komputerze - jeśli robisz coś na komputerze co się często powtarza możesz nagrać to i kazać programowi to odtwarzać. Mi przykładowo bardzo przydał się przy zmienianiu interfejsu programu Items Collection do gothica (jeszcze nie skończony) - musiałem 'przerobić' cały kod. Zrobił to zaprogramowany kliker w notatniku - przypuszczam, że być może ok. 30 razy szybciej aniżeli musiałbym robić to sam. Po za tym program pobrały setki osób, więc o nieprzydatności mówić nie możemy.

Program w sumie polecam osobą, które wiedzą jak go wykorzystać - bo to od nich zależy - ciężko mi wymieni konkretnie jak mona program wykorzystać. To tyle :P

PS - Jeśli chodzi o to co program potrafi to można pobrać ze strony przykładowy skrypt, który rysuje coś nam w paincie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry