Polska Sztuka Sakralna 2660 5

O temacie

Autor

Zaczęty 26.12.2009 roku

Wyświetleń 2660

Odpowiedzi 5

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Polska Sztuka Sakralna
2009-12-26, 15:37(Ostatnia zmiana: 2009-12-26, 15:41)

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie rozumiem o co w tym chodzi :/

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Chodzi o "piękno" sztuki sakralnej :/

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Polska Sztuka Sakralna
#3 2009-12-26, 16:19(Ostatnia zmiana: 2009-12-26, 16:23)

TERMINATOR

A to jest zajebisty interes, jak byłem baaardzo malutki, to naciągałem starą na niezłą kasę do tego automatu.

Tak ogółem mam głęboko w dupie, ile Kościół ciągnie kasy od wiernych - jak ktoś jest na tyle tępy, żeby będąc normalnym, dorosłym człowiekiem ładować monetki w jakieś żarówki, albo kupować pamiątki typu maryja butelka czy zdjęcie ostatniej wieczerzy z wbudowanym zegarkiem, to to już tylko sprawa wiernego.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak ogółem mam głęboko w dupie, ile Kościół ciągnie kasy od wiernych - jak ktoś jest na tyle tępy, żeby będąc normalnym, dorosłym człowiekiem ładować monetki w jakieś żarówki, albo kupować pamiątki typu maryja butelka czy zdjęcie ostatniej wieczerzy z wbudowanym zegarkiem, to to już tylko sprawa wiernego.
A czy Kościół Katolicki nie ma czasem jakichś ulg podatkowych?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kościół nie płaci podatków, natomiast państwo z publicznych pieniędzy na twory typu licheń łoży miliony.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry