Mocny komputer potrzebny 1580 2

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 11.12.2009 roku

Wyświetleń 1580

Odpowiedzi 2

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Siemka.

Potrzebuję osoby która ma w miarę dobry komputer, ma lub posiada możliwość zainstalowania jakiegoś dobrego silnika (Chrome 4, Unreal 3, CryEngine lub chociażby Marmoset), potrafi się jako tako nim obsłużyć, wrzucić modele i tekstury. Mój komputer niestety nie pozwala na nic konkretnego (GF2), a więc bez pomocy z zewnątrz jakiekolwiek robienie normal map mogę sobie o kant dupy obić. Z góry dziękuję za pomoc.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Mocny komputer potrzebny
#1 2009-12-12, 19:11(Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 22:02)
Komputer jako taki mam (grafika Radeon HD 5770), tylko z tymi silnikami nie bardzo.

EDIT(post na dole): Bo mógłbym zainstalować jakiś silnik, gdyby się ktoś inny nie znalazł.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Skoro nie jesteś w stanie pomóc to po co się wpisujesz? Teraz każdy kolejno ma napisać jaki ma komputer i kartę?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry