[G2NK] Velaya - Historia Wojowniczki/Velaya - Geschichte einer Kriegerin PL 430194 717

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 29.10.2009 roku

Wyświetleń 430194

Odpowiedzi 717

Sataniel

Sataniel

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
I znowu ja. Darion zawsz prosi mnie o datek, daje mu forsę, a mi nie ubywa złota. Przychodzę za jakiś czas jak mówił i znowu to samow i tak w kółko. Mógłbym prosić o pomoc.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Możesz jaśniej? Sam cię zaczepia i prosi o datek od samego początku?

Sataniel

Sataniel

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Spytałem się o runę i powiedział że ją zrobi. Przychodzę do niego następnego dnia i prosi o datek. Wybieram że mam mu dać 200. Mówi że idzie do sklepów i żebym zajrzał później, a złota nie ubywa. Przychodzę kolejnego dnia sytuacja się powarza.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież to nie błąd! Musisz mu dać więcej, chyba 400 (albo 500) i wtedy dostaniesz runę.

Sataniel

Sataniel

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie mam takiej opcji dialogowej mimo że mam z 2000.

Bergmanis

Bergmanis

Użytkownicy
posty10
Propsy1
  • Użytkownicy
Mod wd mnie jest bardzo dobry. Najlepszy mod do G2 w jaki grałem. Najwięcej śmiechu dostarczyło mi zadanie "Hodowla Ścierwojadów" ale nie przeszedłem całego. Po wybiciu bandytów w obozie Sentenzy gdy Sentenza i Raoul wyruszyli by pokonań najemników i miasto. TO nie znalazłem nigdzie tych bandytów i Lariusa. Może ktoś mi powiedzieć jak ich znaleźć???  :lol2:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
TO nie znalazłem nigdzie tych bandytów i Lariusa.
Bandyci są
Spoiler
tam gdzie w G2: NK był więziony Elvrich, tam za farmą Bengara
, a Larius jest
Spoiler
w jaskini koło miasta (jak wyjdziesz wschodnią bramą, to od razu skręć w lewo), ale chyba dopiero jak wybijesz tych bandytów

Igneus

Igneus

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
A od kogo mogę dostać klucz do kanałów, bo nie wiem jak zrobić zadanie ze szpiegami? :P  :]  ;(  ;(

Igneus

Igneus

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania dotyczące Arabskiej Ospy:
1. Gdzie się podział Myxir?
2. Jak załatwić zombiaki?

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
Spoiler
1. koło karczmy orlana
2. jak znajdziesz ziola dla myxira to potem wysle cie on do jaskini na spotkanie z adanosem i on ci poswieci bron i bedziesz mogl je zabic (chyba w tym momencie :D )

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Ja mam otóż następujący problem: Quest Hodowla Ścierwojadów
-złapałem scierwojady periowe ,samice i samca tak samo z leśnymi a ze zwykłych to mam samice ,
niestety nigdzie nie mogę znaleść samca ,szukałem wszędzie ,domyślam się o co chodzi bo raz znalazłem 2 scierwodajdy i zwykle i chciałem je zaprowadzić do zagrody lecz jak się wróciłem patrze jeden ucieka (to było na moście) sądzę iż tamten drugi się zabił , bo ja wracam w poprzednie miejsca niema samca , wpisywałem też kod na scierwojada lecz to nie działa bo to jest samica... potrzebuje waszej pomocy.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jeśli wszędzie szukałeś i nie znalazłeś, to chyba musisz skorzystać z kodów. Kod na zwykłego ścierwojada samca:
Male_Scavenger

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Dzięki Adanos bez twojej pomocy nigdy bym sobie z tym zadaniem (zbugowanym) nie poradził.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak mogę przekonać Wulfgara, Alwina, Zurisa, Jorę, Hakona

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Spoiler
Która jest w starej latarni Jacka

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Spoiler
Zrobiłem zadanie ze statkiem widmo szczurami i ospą i zamierzam zabrać się za zadanie Larius
Mój dziennik, wpisy związane z tym zadaniem wyglądają tak: http://img153.imageshack.us/img153/8541/be...fgfdgfdgfdg.jpg Co mam robić bo u Andre ani u Lariusa nie ma żadnych opcji dialogowych związanych z tym zadaniem. Za pomoc z góry dziękuję  ^_^

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A zrobiłeś zadanie spisek kobiet?

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry