Aion 9611 29

O temacie

Autor

Zaczęty 22.10.2009 roku

Wyświetleń 9611

Odpowiedzi 29

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Aion
#20 2009-10-22, 20:44(Ostatnia zmiana: 2009-10-22, 20:45)
Nie powiedział bym ogółem że to byle jaka kopia itp niby wydane przez twórców L2, GW więc jednak jakiś poziom ogólny musi trzymać wbrew pozorom. Ale nie wiem sprawdze dopiero za 2 dni to powiem wam co myślę a grałem w kilka innych mmorpg więc będzie to w miarę obiektywna opinia.

A gdy by nie fakt że Warhammer to jeden wielki Bug zapewne też bym pograł i nawet zapłacił za te 2 miesiące.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Lineage II - jeśli o mnie chodzi, estetyka tej gry i design tego całego "fantasty" to jest to właśnie biblioteczny przykład największego kiczu i tandety jaki można w tej dziedzinie poczynić.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
W sumie myślałem że się bardziej rozpiszesz ale ok taka odpowiedź mi wystarczy.

http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=156307 - wojownik czirliderka :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Aion
#23 2009-10-22, 20:55(Ostatnia zmiana: 2009-10-22, 20:56)
W sumie myślałem że się bardziej rozpiszesz ale ok taka odpowiedź mi wystarczy.

Nie jestem jakimś koneserem czy znawcą tematu, jedynie wyrażam swoje zdanie więc nie oczekuj że sypnę tysiącem przykładów bo ich zwyczajnie nie znam. Posiłkuje się tym, że gdy patrze na takiego aioma czy lineage to łapią mnie odruchy wymiotne i zaczynam wątpić w jakie kolwiek zmysły estetyczne autorów stawiając bardziej na niebotyczne ilości LSD i prozacu, które musiały być zażywane podczas pracy nad tym "dziełem". Warhammer, mimo że prezentuje klasyczny nurt to jest kawałem dobrego designu i choćby po koncept artach widać, że ten kto to robił przede wszystkim miał jakąś wizję oraz myślał i analizował pewne kwestie zamiast robić wszystko co mu wpadnie do głowy bez ładu i składu jak to większość ma w tendencji.

Mogę jeszcze wymienić Dragon Age. Zupełnie nie wiem co to jest ale onaniści się tym podniecają a poza tym ze screenów nie bije daremna krzykliwość, tandeta i miliony światełek od karykaturalnych bohaterów w atletycznych pozach więc liczę, że to będzie dobra gra.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Fanatykom dobrej fantastyki zostaje Ultima i prywatne serwery bo zazwyczaj w innych mmorpg chodzi o jedno i to samo. Niby AoC jest fajny ale nabija się 80lvl i tak samo jak we wszystkim zaczyna się nudzić.
Ale jeśli znacie jakiegoś mmorpg którego polecacie i najlepiej sami gracie to dajcie znać.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Aion
#25 2009-10-22, 21:56(Ostatnia zmiana: 2009-10-22, 21:57)
Z tego też powodu dla dobra własnego i ogólnego samopoczucia nie należy zapatrywać w mmo i ogólnie grach przez net możliwości poczucia jakiejś atmosfery, bo to jest swoiste "róbta co chceta" i każdy bawi się jak umie, nie koniecznie zgodnie z naszym wyobrażeniem. Rozwiązaniem są jakieś zamknięte sesje, serwery i tym podobne jazdy z ludźmi, którzy mają pierdolca i czują klimat ale tu wiadomo nic od razu i najpierw trzeba takich ludzi znaleźć, wkupić się i w ogóle determinacja łamane przez konspiracja.

Grając w CODa żołnierzem nie zostaniesz, no proste. A tak w ogóle ludziom szukającym możliwości wczucia się w postać i współgrania z innymi z podobną jazdą polecam odejść od kompa bo nie tędy droga.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Niech zaczną grać w najbradziej hardcorowego RPG o nazwie "Życie"? ; p

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
A może zmienimy nazwę tematu z "Aion" na "RPG"

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Aion
#28 2009-10-24, 12:10(Ostatnia zmiana: 2009-10-24, 14:09)
raczej na "SYFon"

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
To synonim do "dział offtopic", więc nie ma sensu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry