Tworzenie nowego świata 3672 6

O temacie

Autor mciek

Zaczęty 19.10.2009 roku

Wyświetleń 3672

Odpowiedzi 6

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Witam mam problem odnośnie tworzenia nowego świata Spacerem do Gothic II N.Nie chodzi mi edycje świata twórców gry,ale o tworzenie nowego.Szukałem poradników i się nie doszukałem.Jeżeli takowy istnieje to proszę linka,a jeżeli nie to proszę o opis po kolei co zrobić.Pozdrawiam

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
jak wiem w spacerze się nie da zrobić, zrób np w 3ds max albo blander, potem przekształć w zena

gmpa.com.pl

feodaron.pl

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Jeśli możesz to wytłumacz dokładniej domyślam się,że 3ds max i blander to program , a zen to format pliku, moze się mylę,ale wytłumacz mi dokładniej. :D

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
w 3ds max robisz sobie świat, lub w blander, potem zapisujesz i zmieniasz w spacerze z 3ds na zen

gmpa.com.pl

feodaron.pl

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Popatrzyłem w internecie i to jest modelowanie 3D.Tym mam świat zrobić ? Jeżeli tak to ja podziękuję.A jak robiony jest świat do niektórych modów? Jeżeli tak to szacun dla ludzi którzy się tego podejmują.

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
Bardzo łatwe jest to do zrobienia szczególnie w 3ds max, ale może ja tak tylko uważam, ale dobra poszukaj toutoriali jak zrobić np podłoże a potem porób sobie parę modeli chatek powstawiaj, potem otexturuj w spacerze i będzie dobrze ;)

gmpa.com.pl

feodaron.pl

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy

mciek

Tworzenie nowego świata
#6 2009-10-19, 17:13(Ostatnia zmiana: 2009-10-19, 19:50)
:)  Ojoj jakoś muszę sobie z tym poradzić , bo zalezy mi na innym świecie niż standardowym do mojego moda.Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

EDIT:

Teraz się kapnalem, że nie dowiedziałem się co chciałem wiedziec  ;)   powiedzcie mi jak zacząć od nowa żeby wrzucać do mojej mapki modele ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry