Siemka
Mam poważny problem. Mam otóż na dysku odcinki serialu z napisami (cztery), wszystkie pliki są podobnie nazwane (różnią się końcówką). Problem jest jednak z napisami. Oto krótka historia:
1. Rozpakowałem i obejrzałem pierwszy odcinek.
2. Rozpakowałem drugi (avi + txt).
3. W tym samym momencie zniknął plik z napisami do pierwszego odcinka.
4. Obejrzałem drugi.
5. Po włączeniu pierwszego okazało się, że włącza się z napisami z drugiego (jedyny plik txt jaki był w folderze).
6. Wyłączyłem i włączyłem pierwszy odcinek ponownie, tym razem pojawiły się napisy z pierwszego odcinka (mimo że pliku nigdzie nie było).
7. Powtórzyłem czynność parokrotnie, z początku włączały się na przemian napisy z pierwszego i drugiego odcinka, potem już tylko z pierwszego.
8. Rozpakowałem trzeci i czwarty odcinek.
9. Zniknął plik z napisami z drugiego odcinka.
10. Po włączeniu drugiego odcinka włączały się napisy z drugiego lub z trzeciego odcinka.
11. Obejrzałem trzeci i czwarty odcinek.
12. Znikły napisy z trzeciego i czwartego odcinka.
13. Po włączeniu któregokolwiek odcinka włączały się napisy z tego odcinka, z następnego lub nie włączały się wcale.
14. Teraz, po ponownym uruchomieniu komputera (następnego dnia) w ogóle żadne napisy się nie wyświetlają.
Nie wiem co to może oznaczać. Według mnie to zakrawa na czarną magię chaosu lub międzynarodowy spisek żydokomunomasonerii.