[G1] Bitwa Mod v1.2 48667 28

O temacie

Autor Baster

Zaczęty 17.02.2008 roku

Wyświetleń 48667

Odpowiedzi 28

hick12

hick12

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
Cytat: Oszust link=topic=754.msg6251#msg6251 date=Feb 24 2008, 10:37\'
To również u mnie działa - może odszedłeś tylko 2 kroki, no i wiadomo nie przybiegł  :P

Nawet jak ja byłem na moście to nie szedł za mną.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
No więc może zatrzymał się na bramie. Odejdź kawałek w stronę Elafa, i jak zeskoczy z muru to idź zabić Ingmara . ;)

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Hmmm... ciekawy mod, nie powiem. Sama fabuła jest niezła, bitwa jest nawet nawet. A że mini mod to mi też się podoba 9/10

Комиссар RBT

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie no, mod bardzo fajny. Lubię takie krótkie modyfikacje,. Ale chyba znalazłem błęda.
Otoż gdy pogadałem z darem o tej misji z mięsem i poszedłem dalej (wczesniej rozwaliłem bezioeg). Gdy wyszdłem po tym mostku to byli tam ci zolnieze krola. Więc pogadałem z nimi i przyjąłem misje. Powidzialem 1 kolesiowi by za mną szedł, lecz pożniej poiwdzalem by sie zatrzymał.
I gdy zdobyłem 5 sztkuk mięsa to zapisałem grę. Idę do dara, ale on mnie atakuje. To wczytałem gee i juz mnie nie atkawoał (chociaż przyjąłem ta misję od zolniezy). Więc przyjąłem misje od Tipara i mam w dzienniku 2, sprzeczne misje. Zabiłem zolniezy (oczywiscie dalo sie poprosic by ze mną szli, chociaz przed chwilą ich pobilem) i wszystko cacy, ale cały czas mam ta misje w dzinniku-wybij strażnikow (czy jkaos tak)
Mod oceniam na 8+/10

Pozdro

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Rzeczywiście, istotny bug. Powinienem zrobić Ingmarowi opcję "wracaj" dopiero po zabiciu żołnierzy. Ale juz nie warto poprawiać ^^  90 % murdersów już w to na pewno grała :P

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak dla mnie mod ok ale za dużo polskiego XD

gmpa.com.pl

feodaron.pl

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
odkopujesz stary temat xd a tak pozatym to troche skrytykuje xd żarty są świtnie ale wporównaniu z drugią cześcia są gówniane xd dalej powinineś usunąc wszystkie pozostałe npc bo teraz można iśc do so zapłacić strażnikowi pójśc do diega i zaczynami grę zadanie są nudne jedyna co fajne to bitwa ale wg. mnie jakaś taka mała wiec moda ocenie 6/10

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Magicznywojownik

Magicznywojownik

Użytkownicy
posty10
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy doczekamy się wreszcie premiery?

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku do końca i powiedz co widzisz... I nie odkopuj! ;d

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry