Powiedz, Oszust czy ty w ogóle czytasz dialogi jak z kimś rozmawiasz? Przeglądasz dziennik? Grasz bez kodów?
Piraci chcą żeby im naprawić statek. Jest tam jeden na mieliźnie... Tam zaprowadź Sepleniącego. Greg chce dostać się do obozu "Uciekinierów", a nie zejść na dół. Nie miecz ale pręt (jesteś pewien, że było napisane miecz? jeśli tak to gdzie.), jak zrobisz zadanie z Sepleniącym to będziesz wiedział.
Człowieku człowieku nie tak ostro to przecież nic poważnego. :(
Sepleniącego zaprowadziłem do piratów i z każdym prawie gadałem ( myślałem, że to trzeba go do kogoś zaprowadzić i oni już z nim zrobią co potrzeba)
Miecz, pręt kogo to obchodzi ? Myślisz, że specjalnie włączałem moda, żeby zobaczyć nazwę ? Każdy wie o co chodzi, a poza tym on w dialogu z Braggą gada nie o pręcie, lecz sztylecie a to przecież taki mniejszy miecz.
Kodów używam wyłącznie w celach podróżniczych
Nie pisz tak jakbym popełnił jakąś zbrodnię. Ten mod wogóle jest taki, że trzeba się dużo rzeczy domślać ( nie mówię, że to źle

) a ja się tylko paru zapytałem. Zapewniam cię, że dużo osób zapyta się o dużo głupsze rzeczy.
Mam problem, zaprowadziłem Sepleniącego do tego statku i on kazał iśc po czarną rude i tą stal, a jak wracam to nie wiem gdzie on jest.
Siedzi na ławce obok Morgana