[G2NK] Zły Sen/The Nightmare PL 103139 107

O temacie

Autor LMVIII

Zaczęty 17.02.2008 roku

Wyświetleń 103139

Odpowiedzi 107

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Mam problem, zaprowadziłem Sepleniącego do tego statku i on kazał iśc po czarną rude i tą stal, a jak wracam to nie wiem gdzie on jest.

Комиссар RBT

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Gothic: Zły Sen PL (G2NK)
#21 2008-02-25, 15:23(Ostatnia zmiana: 2008-02-25, 16:05)
Cytat: LMVIII link=topic=750.msg6396#msg6396 date=Feb 24 2008, 22:47\'
Powiedz, Oszust czy ty w ogóle czytasz dialogi jak z kimś rozmawiasz? Przeglądasz dziennik? Grasz bez kodów?

Piraci chcą żeby im naprawić statek. Jest tam jeden na mieliźnie... Tam zaprowadź Sepleniącego. Greg chce dostać się do obozu "Uciekinierów", a nie zejść na dół. Nie miecz ale pręt (jesteś pewien, że było napisane miecz? jeśli tak to gdzie.), jak zrobisz zadanie z Sepleniącym to będziesz wiedział.

Człowieku człowieku nie tak ostro to przecież nic poważnego. :(  

Sepleniącego zaprowadziłem do piratów i z każdym prawie gadałem ( myślałem, że to trzeba go do kogoś zaprowadzić i oni już z nim zrobią co potrzeba)

Miecz, pręt kogo to obchodzi ? Myślisz, że specjalnie włączałem moda, żeby zobaczyć nazwę ? Każdy wie o co chodzi, a poza tym on w dialogu z Braggą gada nie o pręcie, lecz sztylecie a to przecież taki mniejszy miecz.

Kodów używam wyłącznie w celach podróżniczych  :D  

Nie pisz tak jakbym popełnił jakąś zbrodnię. Ten mod wogóle jest taki, że trzeba się dużo rzeczy domślać ( nie mówię, że to źle   :P   )   a ja się tylko paru zapytałem. Zapewniam cię, że dużo osób zapyta się o dużo głupsze rzeczy.

Cytat: K3r3th link=topic=750.msg6428#msg6396 date=Feb 25 2008, 14:15\'
Mam problem, zaprowadziłem Sepleniącego do tego statku i on kazał iśc po czarną rude i tą stal, a jak wracam to nie wiem gdzie on jest.

Siedzi na ławce obok Morgana :P

Martin T

Martin T

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
DJH Jak to zainstalować,bo mam ten sam problem co ty?

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Jak już wybierzesz ścieżkę to usuń po znaku / całą końcówkę o nazwie: Nigthmare "Zły sen"
a wtedy nie będzie tego komunikatu.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

#24 2008-02-25, 20:08(Ostatnia zmiana: 2008-02-25, 20:11)
Zabiłem Łazata i co dalej ? Czy to koniec gry ? Bo ten teleport 'Ostatnia szansa' nie działa.

Jeśli to koniec to mówie - to był super mod, najlepszy i najdłuższy w jakiego grałem, ma najwiecej takich jakby ' efektów specjalnych' , jak zapewne wielu zauważyło.

efekty - lepiej niż sam Gothic
fabuła - też niezła ale w gothicu lepsza
spolszczenie - 99 na 100, (było pare ruskich wyrazów)
wykonanie - super !! Ci ' pa ruskie ' to naprawdę świetni modderzy.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Co muszę zrobić aby wejść do tego pieca. Otworzyłem już ten przycisk za obrazem i co dalej?

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Musisz nacisnąć przycisk co jest za obrazem i wejść do ich skarbca. (powinien się po tym otworzyć)
Tam jest napój na zmniejszenie - pijesz, wchodzisz do pieca, zbierasz żużel i vłala  ;)

Martin T

Martin T

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Dzięki Gother.
Modyfikacja jest spox.Tylko czasami nie wiem o co chodzi.

LMVIII

LMVIII

Użytkownicy
posty49
Propsy5
  • Użytkownicy
Cytat: Oszust link=topic=750.msg6439#msg6439 date=Feb 25 2008, 15:23\'
Człowieku człowieku nie tak ostro to przecież nic poważnego.

Sepleniącego zaprowadziłem do piratów i z każdym prawie gadałem ( myślałem, że to trzeba go do kogoś zaprowadzić i oni już z nim zrobią co potrzeba)

Miecz, pręt kogo to obchodzi ? Myślisz, że specjalnie włączałem moda, żeby zobaczyć nazwę ? Każdy wie o co chodzi, a poza tym on w dialogu z Braggą gada nie o pręcie, lecz sztylecie a to przecież taki mniejszy miecz.

Kodów używam wyłącznie w celach podróżniczych  

Nie pisz tak jakbym popełnił jakąś zbrodnię. Ten mod wogóle jest taki, że trzeba się dużo rzeczy domślać ( nie mówię, że to źle    )   a ja się tylko paru zapytałem. Zapewniam cię, że dużo osób zapyta się o dużo głupsze rzeczy.
Siedzi na ławce obok Morgana ;)

Cholera...

Ja na Ciebie nie krzyczę... ani nie mam nic do Ciebie. Tylko zależy mi na dokładnych opisach błędów czy niezgodności jakie się zauważyło... Przepraszam jeżeli się nie jasno wyraziłem. Jak dostanę dokładny opis błędu to będę mógł go poprawić...

Co do runy ostatniej szansy to mi za każdym razem działała... może miałeś za mało many??? Mod kończy się w wieży Xardasa a potem Creditsy.... acha po zabiciu Łazatów trzeba skruszyć kamień śmierci, żeby mogła się wydostać i zawładnąć Łazatami (heh Łazat w trzech postaciach, dużo motywów religijnych ^^  ) może tego nie zrobiłeś i dlatego teleport nie działał.

Kody są ble a twórcy zrobili dużo ułatwień do poruszania się... (pierścień szybkości, uniwersalny teleport z runą docelową i inne teleporty).

Z tymi ogniskami to można się czasami załamać ;)

www.gothicmods.info

Gothic Mody - Twoje źródło informacji na temat modyfikacji dla gry Gothic! Wywiady, recenzje, opisy i wiele wiele innych.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Hahaha więc chyba wiem czemu ten mod nazywa się Nightmare - to jakby mu się wszystko śniło po tym jak zabił Śniącego  :P  :)  

Oglądał ktoś film - Next ?? Zauważam to pewne podobieństwo  :]

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
A ja jestem dalej na pustyni. Przyniosłem koczownikom wodę, ich broń dałem paladynowi, mam już zbroję magiczną i również magiczny płonący miecz, ale nie mam pojęcia gdzie jest ta cała jaskinia z Łazatami. Jedyna jaką znalazłem prowadziła do wież Xardasa z końca gry.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Jaskinia jest przed zamkiem, jak stoisz na moście tak jak ten paladyn to pójdź trochę w prawo.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
hwep..., i kto gra na kodach :P  masz wpisane marvin dlatego Ci przybywa mana itd.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

#33 2008-03-01, 10:51(Ostatnia zmiana: 2008-03-01, 10:52)
Na 100% się mylisz. Na pewno nie wpisywałem Marvina, bo w całym swoim krótkim życiu wpisałem go tylko dwa razy by zaimportować sobie inny styl chodzenia (wg. tutorialu orca). Z tym amuletm to na pewno musi być bug.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Pewnie chodzi ci o ten amulet w chatce Canthara - zauważyłeś, że bezi się regeneruje po jego założeniu, więc czemu miałoby życie spaść po jego zdjęciu ? To nie jest zwykły amulet, sama nazwa mówi za siebie. Wątpie, żeby to był bug.

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
gdzie znajde grega z koczownikami?? :P

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Idziesz na prawie sam koniec kanionu, skręcasz w prawo, mijasz orka(nie wchodź do jaskini !) i tam na końcu jest drabina i wchodzisz po drabinach na górę. A koczownicy nie są z Gregiem. Oni będą dopiero pod koniec gry.

Thronos

Thronos

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Thronos

#37 2008-03-10, 16:02(Ostatnia zmiana: 2008-03-10, 16:04)
Mam maly problem z gra, otóz ustawilem wszystko na max(rozdzielczosc, widok, tekstury itp.), a nie widze scierwojada z 5 m na widoku 300 %, niektóre skaly tez pojawiaja  sie jak dopiero na nie wchodze, czasami sa nawet przezroczyste. Nie mam pojecia co z tym zrobi?. A jeszcze jedna rzecz: wyrzucacie zbroje paladyna na poczatku i podnosicie po momencie z krzykiem i wam wszystko zabiera czy gracie bez tego triku?  :rolleyes:

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
a ja co do solucji - jak zdobyc wode swiecona dla tego chorego ziomka?? :P

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
drzazga17 - Woda święcona jest na szczycie najwyższej wieży w zamku

Thronos - Bo w opcjach gry masz tylko "widok" (albo to drugie). Musisz włączyć normalnego Gothica bez modu i tam będzie drugi pasek, odpowiadający za zasięg widzenia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry