Gothic 2 NK - Problem z naprawą skryptów 5817 9

O temacie

Autor rajcinho

Zaczęty 28.09.2009 roku

Wyświetleń 5817

Odpowiedzi 9

rajcinho

rajcinho

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Tak jak w temacie. Robię sobie jakiegoś prościutkiego moda, tzn. kilku NPCów, do tego jakieś prościutkie dialogi.
Kiedy dochodzę do momentu, gdzie trzeba użyć spacera powstaje problem. Mianowicie, daję Świat->Napraw Skrypty->Gothic.src i spacer się zawiesza, przestaje odpowiadać. Jedyne co się dzieje to to, że po kliknięciu na okno wyskakuje komunikat, że ten program przestał odpowiadać i mogę go zamknąć. Oczywiście czytałem, że podczas repasowania skryptów program może się na moment zawiesić lecz po paru chwilach powróci do normalności, z tym że czekałem wówczas 40 minut i się niestety nie przywrócił. Wie ktoś może o co chodzi? Z góry dzięki.

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Po prostu czekaj i nic nie klikaj , na slabszych kompach może się to robic nawet ponad godzine.

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

rajcinho

rajcinho

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Po prostu czekaj i nic nie klikaj , na slabszych kompach może się to robic nawet ponad godzine.

chodzi o to że ja nie mam słabego kompa.  Intel Core2Duo 2,66GHz GeForce 8800GT 512mb, 4GB RAM, Vista Ultimate.

I co teraz?

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Za dobry komp  ;)   a tak na serio to może byc przez viste.

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

rajcinho

rajcinho

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Za dobry komp  ;)   a tak na serio to może byc przez viste.

No właśnie też przeszło mi to przez myśl. A jak włączę w trybie zgodnośći to też się zawiesza tylko #msgote author=Axel link=topic=7379.msg66647#msg66647 date=1254149561]Za dobry komp  ;)   a tak na serio to może byc przez viste.[/quote]

No właśnie też przeszło mi to przez myśl. A jak włączę w trybie zgodnośći to też się zawiesza tylko inaczej.#msgote author=Axel link=topic=7379.msg66647#msg66647 date=1254149561]Za dobry komp  ;)   a tak na serio to może byc przez viste.[/quote]

No właśnie też przeszło mi to przez myśl. A jak włączę w trybie zgodnośći to też się zawiesza tylko  Ale efekt ostateczny jest ten sam. No nic, czekam na jakieś inne propozycje rozwiązania problemu może ktoś już z tym walczył.

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Mam ten problem czekałem dość długo,a nie mam visty.A zanim włączę spacera pojawia się błąd typu "wyślij raport o błedach"  lub "nie wysyłaj" Vdfs32g z tą nazwą w roli głównej. Proszę o odpowiedź.

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja powiem tak że vista też działa ze spacerem w końcu musze jakoś reparsować skrypty nie?:P

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic innego tylko czekac.Do 2 godzin spacek powinien sie wyrobic :P

mciek

mciek

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Już wiem u mnie problemem był gothic zainstalowany na innej partycji niż WINDOWS, jest wszystko w porządku kompilowało mi się około 5 minut.Pozdrawiam

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry