Grand Theft Auto San Andreas-Multiplayer 10718 32

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 15.02.2008 roku

Wyświetleń 10718

Odpowiedzi 32

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Tak jak u góry zachęcam do wspólnej zabawy. Z mojego puntu widzenia rozrywka jest przednia :)  Spróbujecie i wy ?

Przed rozgrywką należy zaopatrzyć się w ten program:

http://www.cda.pl/gry/sa-mp.php

Należy wgrać go do głównego katalogu gry.
Życzę miłej zabawy.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Grałem dużo. Miałem nawet przez dość długi czas swój serwer (ale jaja!). Niedawno wywaliłem całe San Andreas.

http://sa-mp.com

Oficjalna stronka.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hehe ja taż, ja też.A na jakim serwerze pykcie??

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Cytat: MWL link=topic=734.msg5077#msg5077 date=Feb 15 2008, 18:13\'
hehe ja taż, ja też.A na jakim serwerze pykcie??

Ooo, nie powiem Ci, naprawdę różnych. Dopiero poznaje rozrywkę ,ponieważ gram koło 2 dni.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to może ci polecę mój - 87.230.56.82:7768 naprawdę fajny klimat :D

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
MWL - zrób sobie no-ip i sygnę do serva :D .

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wolę nie, mam już apache i mi to w zupełności wystarczy :D
A jeśli chodzi ci o serw to nei wiem czy no-ip działa pod SAMP'em (i to nie jest mój serw jak coś :P )

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Tak sobie gadacie że aż mnie naszło na spróbowanie xD Kiedyś grałem w ViceCity na multi, podejrzewam że dużo się nie różni od sa-mp :D  Tak więc jutro robię rutynowego copółrocznego formata i po instalacji gothiców instaluje SA :P  Tylko polećcie jakieś dobre serwy :P

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie można porównać ViceCity do sampa
w SAMP'ie się więcej gada niż zabija :D

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
xD - w VC to była jedna mega nawalanka :D  Najlepsze akcje się odgrywały jak graliśmy na trybie only bazooka xD

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Noto cię zmartwię w SAMPIE jak masz bazukę (na większości serwerów) musisz być cheaterem, chyba że to specjalny serwer,ale takich nie jest dużo..

BezioMan

BezioMan

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Ja trochę grałem na city of lost heaven ,grał ktoś ??Próbują stworzyc realne zycie w sa mp.Takie sobie ,po pewnym czasie irytuje i doprowadza do przestania gry w sampa ,przynajmniej w moim wypadku :D

Big"B" [/b]

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja grałem, ale po 10 minutach zaczołem ziewać przy ulubionej grze, ZŁY SERWER :D

BezioMan

BezioMan

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Pomysł dobry ,ale za skomplikowane ,i na początku trzeba z LV do SF do szkoły jazdy z buta ,bo prawko trzeba zrobic dopiero :D  A spawn jest tam przy Come a Lot obok sfinksa w LV ,więc do szkoły jazdy (ta co w grze) jest ok. 15 min nudy i łażenia ,przy czym life co chwilę spada i żrec trzeba (biorąc pod uwagę ,że znalezienie tam instruktora to ok. 5 takich wypadów , to się nie chce grac)Potem też jest słabe to ,nawet z prawkiem ,bo benzyna też się kończy - ogólnie strata czasu :P

Big"B" [/b]

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie zawsze :P  zależy jak to sobie admin wymyślił :D

------------

KTO MOŻE NIECH WEJDZIE TUTAJ >> 87.230.56.82:7768 << FAJNIE BY SIĘ GRAŁO Z ZIOMKAMI Z TM :P , PRZED NICKIEM WPISZCIE [TM]

BezioMan

BezioMan

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Cytat: MWL link=topic=734.msg5104#msg5104 date=Feb 15 2008, 19:26\'
KTO MOŻE NIECH WEJDZIE TUTAJ >> 87.230.56.82:7768 << FAJNIE BY SIĘ GRAŁO Z ZIOMKAMI Z TM :D , PRZED NICKIEM WPISZCIE [TM]
Wejdę ,ale nie dzisiaj :P  ,jutro może xP

Big"B" [/b]

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Mój serw przez jakiś czas był na no-ip i jakoś wszystko działało. Chyba sobie zainstaluję SA i SAMP :D .

Ej! A może klan założymy, taki forumowy?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Grałem kiedyś sporo, byłem w kilku klanach, ale tak razu pewnego... Przestałem grać, po prostu :D  Teraz i tak nawet boję się zainstalować SA bo mam kompa typu Wiecznie Psujący Się Złom. Swego czasu grałem też w VCMP, ale potem przesiadłem się na SAMP. Teraz zupełnie nie wiem który był lepszy. Na VCMP jakoś było mniej cheaterów, a gracze jacyś bardziej otwarci...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Eee tam. VCMP to jakiś shit. SAMP jest bardziej rozbudowany (jak samo SA). Grałem i w SAMP i w VCMP i bez porównania SAMP jest lepszy.

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy
Cytat: dekster17 link=topic=734.msg5111#msg5111 date=Feb 15 2008, 19:53\'
Ej! A może klan założymy, taki forumowy?
Jestem ZA,
troche grałem ale mi się znudziło bo nie miałem z kim grać :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry