Potrzebuje 'obrotnego' grafika 2D 4376 7

O temacie

Autor Bucik

Zaczęty 21.09.2009 roku

Wyświetleń 4376

Odpowiedzi 7

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisze program Items Collection - podobny do VobBildera tyle, że z przedmiotami. Wybieramy spośród setek przedmiotów (ugrupowanych w kategorie) jeden konkretny a program wyświetla jego instancję, opis (Premie, wartość itp.) oraz ICH MINIATURKI. Z pierwszymi dwoma sobie poradzę gorzej z obrazkami (jest sporo na Gothic Site, ale nie wszystkie). Zwracam się więc z prośbą o pomoc - ja jestem słaby w 2D itp. a więc przydałby mi się pomocnik, który 'załatwiłby mi te obrazki' - na pewno jest jakiś sposób na to - jak już wspomniałem na Gothic Site jest ich sporo. Wiem, że to jest kupa roboty, ale pomyślcie jak bardzo przydatny byłby wtedy program - po za tym jeśli zgłosi się więcej niż 1 chętny to pójdzie to wszystko sprawniej. Oczywiście zagwarantuje pomagierowi miejsce na liście autorów programu ^_^

Chodzi mi o miniaturki (na razie z G2+NK) o wymiarach mniej więcej takich jak są na GS, czyli 120x120. Bardzo ważne jest by był one BEZ TŁA i w dobrym ujęciu. Tu macie przykłady:
http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=16

Kto chciałby i co ważne UMIAŁBY takie coś zrobić ???

PS - Będę dozgonnie wdzięczny za każdą pomoc

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Po co ci grafik jak tam wszystkie ikonki z gothic są [wszystkie bronie]?

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sam sobie odpowiedziałeś - wszystkie BRONIE, a potrzebuje IKONKI WSZYSTKICH PRZEDMIOTÓW Z G2+NK...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Sam sobie odpowiedziałeś - wszystkie BRONIE, a potrzebuje IKONKI WSZYSTKICH PRZEDMIOTÓW Z G2+NK...

n/p

http://mondgesaenge.de/PORTAL/

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co tam widzę to w jpg obrazki są - a ja przezroczystych poszukuję... ewentualnie można by jakimś programem tło wyciąć - no zobaczymy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
5 minut roboty. ustaw skrypt.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Potrzebuje 'obrotnego' grafika 2D
#6 2009-09-23, 19:56(Ostatnia zmiana: 2009-09-23, 19:56)
W takim razie przepraszam musiałem nie doczytać.

Bucik

Bucik

Użytkownicy
posty182
Propsy128
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po za tym na tej stronce NIE MA WSZYSTKIEGO (np. trofea zwierzęce... ?) ...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry