Pisze program Items Collection - podobny do VobBildera tyle, że z przedmiotami. Wybieramy spośród setek przedmiotów (ugrupowanych w kategorie) jeden konkretny a program wyświetla jego instancję, opis (Premie, wartość itp.) oraz ICH MINIATURKI. Z pierwszymi dwoma sobie poradzę gorzej z obrazkami (jest sporo na Gothic Site, ale nie wszystkie). Zwracam się więc z prośbą o pomoc - ja jestem słaby w 2D itp. a więc przydałby mi się pomocnik, który 'załatwiłby mi te obrazki' - na pewno jest jakiś sposób na to - jak już wspomniałem na Gothic Site jest ich sporo. Wiem, że to jest kupa roboty, ale pomyślcie jak bardzo przydatny byłby wtedy program - po za tym jeśli zgłosi się więcej niż 1 chętny to pójdzie to wszystko sprawniej. Oczywiście zagwarantuje pomagierowi miejsce na liście autorów programu ^_^
Chodzi mi o miniaturki (na razie z G2+NK) o wymiarach mniej więcej takich jak są na GS, czyli 120x120. Bardzo ważne jest by był one BEZ TŁA i w dobrym ujęciu. Tu macie przykłady:
http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=16Kto chciałby i co ważne UMIAŁBY takie coś zrobić ???
PS - Będę dozgonnie wdzięczny za każdą pomoc