[tajnos agentos] sabotaż przewodu 15438 33

O temacie

Autor

Zaczęty 6.09.2009 roku

Wyświetleń 15438

Odpowiedzi 33

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
sklejenie gumy, tak aby nie było tego widać nie jest możliwe.
magnes chyba raczej nie zadziała i nie chodzi o gumową powłokę, która dla magnesu jest raczej "niewidzialna", tylko ze względu na małe natężenie (to nie kabel zasilający o ile dobrze rozumiem). nawet, jeśli miałby powstrzymać przepływ danych, to po odsunięciu magnesu prawdopodobnie wszystko będzie działać.
moje pomysły to spróbować połamać przewody zgniatając kabel kombinerkami, opcjonalnie osłabiwszy je termicznie. ale to raczej też nie zadziała.
W przypadku kala koncentrycznego najlepszą chyba opcją jest wbicie w sam środek małego metalowego obiektu. Wbić szpilkę, uciąć to co wystaje i wepchnąć  do środka to, co nadal wystaje. wykrywalność jest chyba znikoma.
Thoro, opowiedz nam bajkę o złym kablu.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Myśle że nie powinniśmy mówić mu jak to zrobić, gdyż nie jestem całkiem pewien jaki bedziemy mieli profit z tego że on zniszczy, lub przejmie kontrolę nad światem.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
na razie go pogniotłem kombinerkami i popatrzę na zachowanie samych zainteresowanych. jeśli nie poskutkuje to go przestrzelę bo jakieś akopunkury i inne magnesy to jest coś co można średnio wykonać wisząc właściwie z okna.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Jeśli za pierwszym razem nic nie dało, to spróbuj kolejny raz w tym samym miejscu użyć kombinerek. W końcu powinien być efekt.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Może coś z tego poskutkuje. Spróbuję jakiegoś sposobu, gdy tylko brat zniknie z domu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
też masz problem podobnego charakteru? :D

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Można by też spróbować wywołać krótkie spięcie, może coś by to dało (nie wiem do końca, za bardzo na technice nie uważałem).

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Może coś z tego poskutkuje. Spróbuję jakiegoś sposobu, gdy tylko brat zniknie z domu.

ale z was mściwe mendy :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
też masz problem podobnego charakteru? :D
Tak, zwłaszcza ostatnio. Jebak lesny co chwilę resetuje liveboxa, chociaż wie, że mam problemy ze swoim wifi. Nie ma tak dobrze, przeprowadzę sabotaż etherneta!

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Tak, zwłaszcza ostatnio. Jebak lesny co chwilę resetuje liveboxa, chociaż wie, że mam problemy ze swoim wifi. Nie ma tak dobrze, przeprowadzę sabotaż etherneta!
w twoim wypadku zalecałbym ucięcie końcówki i zamontowanie jeszcze raz.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
po co się rozdrabniać. jesli to livebox to sugeruje panzerfausta:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Sądzę, że woda święcona wystarczy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie polecam, woda święcona jest raczej przereklamowana.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nom, lepiej kup owcę, napakuj ją siarką, wilczymi jagodami, benzyną i cyjankiem, po czym postaw tak spreparowaną owieczkę obok liveboxa i czekaj, aż złapie przynętę.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry