GIINK 2662 4

O temacie

Autor Crono

Zaczęty 16.08.2009 roku

Wyświetleń 2662

Odpowiedzi 4

Crono

Crono

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Witam serdecznie,

zająłem się nieco tym projektem, namęczyłem się nad tym straszne ponieważ robiłem go Frapsem... niezarejestrowanym :D

Mimo wszystko odechciało mi sie tego, zrobilem bardzo duzo z tego projektu ale juz sie tym nie zajmuje.

Niemniej zastanawiam sie czy ktoras grupa modderska podjela by sie kontynuacji tego projektu?

Film jest stworzony do wejscia do obozu bandytow w Jarkendarze, GD jeszcze nie bylo, film trwa bardzo dlugo wiec trzeba troszke powycinac i udoskonalic, no ale coz.

Piszcie, ktora grupa chetna do kontynuacji?

Ja sie jeszcze dokladnie nad tym zastanowie, niczego nie obiecuje no ale coz, jak sie uda to bedzie fajnie.

pzdr,
Crono.

Mi też się nie chce.[/size]
[/color]

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Witam na forum! Szczerze mówiąc, wątpię, aby grupa modderska - bo teraz tylko takie chyba spotkasz na tym forum dyskusyjnym podjęła się takiego zadania, ale życzę powodzenia. W każdym razie mógłbyś pokazać to co do tej pory zrobiłeś bo nie wiemy( moderzy) czego się spodziewać.

Crono

Crono

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
No dzięki za powitanko :D  :P

Tak btw nie przedstawiłem się nawet :D

Crono jestem, siema all ;)  :)

Wszystko jest opisane up, zastanowię się jeszcze nad tym ale gdybyście np wy (Nordmarians) chcieli się podjąć to byłoby miło xDD

[/color]

Futhark

Futhark

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Niezarejestrowanym Frapsem? To jakiś szajs z tego wyjdzie. Nie dziwię się, że przerwałeś, bo taki duży projekt robiony w pojedynkę to porywanie się z siekierką na motykę (albo z motyką na słońce? Mniejsza z tym LOL). Ja osobiście zresztą zrobiłbym film Gothic2 i osobno od niego NK, ale to Twoja sprawa. Gdyby zgłosiła się jakaś większa grupa, tobym pomógł, ale chyba raczej trzeba by było robić wszystko od nowa, bo napis "fraps.com" jest cokolwiek nieprofesjonalny.

Crono

Crono

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

Crono

GIINK
#4 2009-08-22, 18:48(Ostatnia zmiana: 2009-08-22, 18:53)
Cytat: Futhark link=topic=6863.msg62232#msg62232 date=Aug 22 2009, 11:07 AM\'
Niezarejestrowanym Frapsem? To jakiś szajs z tego wyjdzie. Nie dziwię się, że przerwałeś, bo taki duży projekt robiony w pojedynkę to porywanie się z siekierką na motykę (albo z motyką na słońce? Mniejsza z tym LOL). Ja osobiście zresztą zrobiłbym film Gothic2 i osobno od niego NK, ale to Twoja sprawa. Gdyby zgłosiła się jakaś większa grupa, tobym pomógł, ale chyba raczej trzeba by było robić wszystko od nowa, bo napis "fraps.com" jest cokolwiek nieprofesjonalny.

Zwariowałeś? Ten napis to za przeproszeniem w pizdu pójdzie! xD xD

Ale sporo dałem radę :D

Edit:
Kiedyś to jakoś robiłem ale teraz zapomniałem jak go przyciąć od góry xD

[/color]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry