Kompilacja dialogów 7820 9

O temacie

Autor DuoGum

Zaczęty 9.08.2009 roku

Wyświetleń 7820

Odpowiedzi 9

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Jest taki temat, ale zdjęcie w nim jest "kaput". Może mi to ktoś objaśnić wraz z screenem ?  :D

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy
ja bez zdjęcia Ci to opisze.... robisz dialogi oczywiście... usuwasz w skryptach z _work/data/scripts/content/Cutscenes i usuwasz OU.bin i OU.csl... następnie odpalasz Spacera, ładujesz world ten gdzie masz te postacie, które mają te dialogi, np Newworld.zen w gothicu II, a w Gothicu I world.zen,  następnie wchodzimy w World/ Reprease Script File, szukamy pliku Gothic.src z katalogu scripts/content, klikamy ok... jak wszystko się zrobi to co ma, http://img165.imageshack.us/img165/2262/pasekzv1.jpg klikasz tutaj jak na tym małym zdjątku, zapiusjesz world, wrzucasz do swojego moda i odpalasz :D ... i to wszystko

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Gdy otwieram Gothic.src wiesza mi się spacer ?. Co zrobić ? Nie ma innej metody ?.

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
Wystarczy ze gothic starterem skompilujesz i ci nie wywali bledu, potem tylko aktualizuj i zapisz.

GG:10938162

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Wyjaśnij jak.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spacer przy kompilacji się nie zawiesza, tylko pracuje

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy

GG:10938162

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Dzięki panowie, działa :D

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy
spacer przy kompilacji się nie zawiesza, tylko pracuje
Tak??... mi tak przez 15 minut stał w miejscu : )

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W G1 to w sumie nic nadzwyczajnego.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry