robię dialog, w którym bezimienny bohater trenuje mieczem i w tym czasie osoba z którą prowadzi dialog opowiada mu jak to zrobić, niestety nie udaje się aby dialog był prowadzony jednocześnie przez npc w trakcie treningu mieczem.
czy ma ktoś jakiś pomysł?
a oto przykładowy szyk skryptów:
FUNC VOID Info_Diego_Brief_Info()
{
AI_Output(hero,self,"Info_Diego_Brief_15_00"); //Mam list do Arcymistrza Magów Ognia.
AI_Output(self,hero,"Info_Diego_Brief_11_01"); //Czyżby...?
AI_PlayAni (hero,"T_1HSFREE");
AI_StopProcessInfos (other);
AI_Output(hero,self,"Info_Diego_Brief_15_02"); //Jakiś mag dał mi go zanim mnie tu wrzucono.
AI_Output(self,hero,"Info_Diego_Brief_11_03"); //Twoje szczęście, że nie mogę się więcej pokazywać u magów. Ktoś inny mógłby ci poderżnąć gardło za taki list.
AI_Output(self,hero,"Info_Diego_Brief_11_04"); //A to dlatego, że magowie hojnie opłacają swoich kurierów, a większość z tutejszych ludzi nic nie posiada.
AI_Output(self,hero,"Info_Diego_Brief_11_05"); //Na twoim miejscu trzymałbym język za zębami aż do chwili, gdy spotkasz któregoś z magów. Chociaż wątpię, żeby ci się udało.
AI_Output(hero,self,"Info_Diego_Brief_15_06"); //Dlaczego?
AI_Output(self,hero,"Info_Diego_Brief_11_07"); //Magowie mieszkają w zamku, w Starym Obozie. Tylko ludzie Gomeza mają tam wstęp.
AI_StopProcessInfos (other);
};