Gorn lester milten diego i bezi przed miastem orkow 6362 21

O temacie

Autor parradox

Zaczęty 1.08.2009 roku

Wyświetleń 6362

Odpowiedzi 21

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy nie dalo by sie zrobic takiego moda z tej stronki http://www.youtube.com/watch?v=Mtn-qrvtutE na minucie od 2:18 do 2:28. Szukalem czegos takiego chyba z 2 dni na stronkach forach itp. ale nigdzie nie znalazlem niby jest to tylko przerobka z gry na film no to czemu nie ma czegos takiego w grze?.Jak ktos zrobi mod ze Gorn lester milten diego i bezi robia szturm na miasto orkow podziekuje mu z calego serca ja poprostu marzylem o takim zakonczeniu xD.Nie przypuszczam ze to bedzie takie trudne no bo przeciez robicie o wiele wieksze mody a ja bym chcial tylko cos takiego.Jezeli nie da sie albo nikt nie jest wsatnie czegos takiego zrobic to napiszcie mi tego powod i powiedzcie jak ten na tym filmie to zrobil. :(  :(  

Pozdrowienia. :D  :roll:

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Nie oglądałem filmu, ale domyślam się, że mógł dopisać rutyny do postaci, zastosować ich zmianę w jakimś tam dialogu...

EDIT:
Szukalem czegos takiego chyba z 2 dni na stronkach forach itp. ale nigdzie nie znalazlem niby jest to tylko przerobka z gry na film no to czemu nie ma czegos takiego w grze?

Zgadnij.

Nie przypuszczam ze to bedzie takie trudne no bo przeciez robicie o wiele wieksze mody a ja bym chcial tylko cos takiego.

Poczytaj tutoriale, pobaw się w modding, to sam sobie zrobisz nawet o wiele lepsze rzeczy.

EDIT2: Po co dałeś dwa takie same tematy? Mogłeś poprosić o przeniesienie tego tam gdzie chcesz.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Niestety, nikt nie robi modów na zamówienie. Jedyną opcją jest nauczenie się samemu takie coś stworzyć.

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Hmm a moglby ktos mi powiedziec jak to sie robi bo naprawde chce cos takiego zrobic.moze podpowiedzial wogole jaki program itp.

Z gory dziekuje!

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Dział Tutoriale i Download.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taki modzik to góra 2 dni roboty :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Taki modzik to góra 2 dni roboty :D
Jak Ci się zachce to zapewniam, że da się to zrobić szybciej.

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ej a nie zrobil by ktos mi cos takiego bo ja jak to zobaczylem to az mna zatrzeslo ile tego jest chodzi mi tylko o to co podalem te minuty no i zeby bylo cos takiego ze rozdaje kazdemu te 4 miecze szamanów + moj i kazdy z nich wbija je w serce sniacego obejrzyjcie caly filmik od 2:18 do konca to zobaczycie Prosze naprawde nie jestem chyba wstanie cos takiego zrobic.Bede mogl cos dla was zrobic w zamian za tego moda co kolwiek byle nie bez przesady.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: parradox link=topic=6697.msg59468#msg59468 date=Aug 3 2009, 11:25 AM\'
Ej a nie zrobil by ktos mi cos takiego bo ja jak to zobaczylem to az mna zatrzeslo ile tego jest chodzi mi tylko o to co podalem te minuty no i zeby bylo cos takiego ze rozdaje kazdemu te 4 miecze szamanów + moj i kazdy z nich wbija je w serce sniacego obejrzyjcie caly filmik od 2:18 do konca to zobaczycie Prosze naprawde nie jestem chyba wstanie cos takiego zrobic.
Poucz się to będziesz w stanie

Bede mogl cos dla was zrobic w zamian za tego moda co kolwiek byle nie bez przesady.
:lol2:

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
nauka troche mi zajmie ale co szkoda ci 2 dni czy nawet mniej moze to nawet byc za 10 dni tylko prosze o zrobienie!

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobie ci tego moda, bo się jeszcze tutaj popłaczesz...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
nauka troche mi zajmie ale co szkoda ci 2 dni czy nawet mniej moze to nawet byc za 10 dni tylko prosze o zrobienie!

Ogarnięcie tego wszystkiego może ci trochę zająć, fakt, ale zapewniam cię - nauczysz się sam, zrobisz dużo lepsze rzeczy niż to co tam na filmiku jest.

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Dracon odwdziecze ci sie jakos xD ale bardzo dziekuje napisz jak bedzie gotowy tu masz moj e-mail wyslij go jak bedzie gotowy naprawde bardzo dziekuje  :lol2:  :D  :P    

parradox12@gmail.com

Zack

Zack

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Jak go skończy to zamieści na forum... po co jego praca ma się marnować dla jednej osoby... Na pewno znajdzie się jeszcze ktoś kto będzie chciał pograć w tego moda...

FFX

FFX

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Gorn lester milten diego i bezi przed miastem orkow, Nie wiedzialem gdzie zamiescic to pytanie czy rowniez sugestie

Prośbę -.-.

.Jak ktos zrobi mod ze Gorn lester milten diego i bezi robia szturm na miasto orkow podziekuje mu z calego serca ja poprostu marzylem o takim zakonczeniu xD.Nie przypuszczam ze to bedzie takie trudne no bo przeciez robicie o wiele wieksze mody a ja bym chcial tylko cos takiego

Chcesz - zrób. Proste, ale jak widać dla niektórych i tak za trudne.

Zrobie ci tego moda, bo się jeszcze tutaj popłaczesz...

Szczerze, to nie warto. Ale skoro chcesz...

Dracon odwdziecze ci sie jakos xD ale bardzo dziekuje napisz jak bedzie gotowy tu masz moj e-mail wyslij go jak bedzie gotowy naprawde bardzo dziekuje 20.gif 20.gif 20.gif

parradox12@gmail.com

Typowe oznaki dziecka neostraty - Nie chcę nikogo, obrażać ale tak jest. Samouwielbienie + ignorowanie niewygodnych pytań...

dekster: Niezbyt związany z tematem post. Takie sprawy na PW.

Jeśli by mi się chciało robić, tutaj znajdowałby się podpis...

parradox

parradox

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ahh nie bede juz pisac bo niechce mi sie jak nie wiesz jak wyglada neostrada to wejdz na youtube i wpisz
(dzieci neo) to wtedy sie przekonasz.

PS: nie obraziles mnie ale nastepnym razem nie pisz to co myslisz ( w sensie na zly temat)

Moze treoszeczke przesadzilem ale nie odrazu neostrada a moda napewno zamieszcze.

Aha i jescze jedno nie ignoruje pytan czy odpowiedzi napisalem ze jak zobaczylem ile tego jest to az mi sie odechcialo,  dlatego napisalem ze BARDZO PROSZE o zrobienie mi go.Jestem w takich sprawach zielony wiec nie myl mnie z tymi na youtube.

Zack

Zack

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
taa, teraz jeszcze chcesz wziąć zasługi za tego moda... i samemu go zmieścić... ażeby wziąć laury za czyjąś pracę, tak? Co do nauki moddowania, no cóż każdemu się wydaje to takie mega super skomplikowane, jednak ciągle przybywa modderów, więc sam też mogłeś się zając nauką - poradniki i tutoriale, są ich tysiące w internecie... Co do youtuba, to nie wiem co od niego chcesz... Większość tych pseudo filmików pokazujących dzieci neo to fake'i robione na szybko aby coś tam zamieścić...
a i na przyszłość jest opcja edit, więc nie musisz pisać double postów....

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Aha i jescze jedno nie ignoruje pytan czy odpowiedzi napisalem ze jak zobaczylem ile tego jest to az mi sie odechcialo, dlatego napisalem ze BARDZO PROSZE o zrobienie mi go.Jestem w takich sprawach zielony wiec nie myl mnie z tymi na youtube.

Ale nie wszystkie tutoriale będą Ci potrzebne... Na początek przejrzyj tworzenie NPC i dialogów. Nie wszystko na raz. Czyli Ci co są na Youtubie to super modderzy i w ogóle? Każdy z nich zaczynał jak ty.

taa, teraz jeszcze chcesz wziąć zasługi za tego moda... i samemu go zmieścić... ażeby wziąć laury za czyjąś pracę, tak?

Człowieku, skąd ty się urwałeś? Czemu go od razu oceniasz? I gdzie go ma zmieścić? Na YT? Może chce tylko zacząć naukę z niego?

Zack

Zack

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
O zamieszczenie na forum... bo jakoby Parradox napisał, że zamieści go na forum.... a to przecież Dracon ma go zrobić... kłania się czytanie ze zrozumieniem
poza tym mówimy tu o modzie do Gothica a nie o filmiku na youtube....

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry