Mod bardzo fajny! Bardzo podoba mi się Twój pomysł ze smażeniem całego mięsa, spaniem i ostrzeniem mieczy. Nieliniowość też jest atutem moda ;) Jedyne zarzuty które mam do moda to:
gra w pokera - jakaś taka nierealistyczna i niepotrzebna. Ale cóż... jeśli masz taką wizję twórczą ;D
przerośnięte ścierwojady - też mi się jakoś nie podobają
chodzenie z Zoltanem - Quentinowi mówię, że byłem z Zoltanem i słyszałem jakieś paplaniny strażników, a ja wróciłem do obozu po wyjawieniu tożsamości tego bandyty, więc nie wiem o co chodzi
I dobre rady:
Mógłbyś zamiast filmików pokazywać takie napisy, jak był jeden na przykład kiedy skakałeś po kolegę pirata-drwala (nie pytaj jak się nazywał. Nie pamiętam) w G2NK (brzmiał "Premia za odwagę =100PD" czy jakoś tak). Zmniejszyło by to znacznie wagę moda.
Ten daszek w obozie bardzo przeszkadza w walce. Strażnicy na nim stoją, a tamci pod nimi i nie wiedzą jak dojść. Mógłbyś w następnej wersji go usunąć, wpłynęło by to pozytywnie na dynamikę walki.
PS
Xardas17 Ci pomagał w nauce? Jesteś niewiarygodny! Mi nigdy nie udało się rozczytać w jego ortografii!