Dyskusja i opinie o modzie 526172 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 526172

Odpowiedzi 1281

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Uogólniając - dobrze. W zasadzie mechanika jest już z głowy, niedługo upublicznimy pełna listę zmian jakie wprowadza modyfikacja - bo co nieco doszło. Jak przebrniemy przez poprawianie fabuły to będzie już finish.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A to spox widac ze nie próznujecie ^_^

Marcin

Marcin

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
kiedy dacie jakiegoś newsa? ;p

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Jak będą chcieli ;p  Po co mają marnować czas na dawanie "niusów" ? Lepiej niech się zajmą modyfikacją ;p

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kiedy dacie jakiegoś newsa? ;p

w swoim czasie. puki co na to za wcześnie.

Marcin

Marcin

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
w swoim czasie. puki co na to za wcześnie.

no to czekam z niecierpliwością

Arrim

Arrim

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Muszę Wam pogratulować tak wspaniałej współpracy  :P . Mimo, że Wasz team nie jest liczny, odwalacie niezłą robotę. Widać, że przykładacie się do swojej pracy. Postawiliście sobie za cel trudne wyzwanie.
Lecz pamiętajcie, że na Czas Zapłaty z niecierpliwością czeka mnóstwo fanów Gothic'a  :P . Nie wiem, jak dużo nowych lokacji wykorzystaliście do głównej fabuły, ale przydałoby się kilka nowych screenów, które ucieszyłyby fanów.

Mam nadzieję, że Wasza modyfikacja będzie tak świetna, że nie będzie trzeba później poprawiać CZ i umieszczać patche. Nie wiem, ile jeszcze zostało wam do zrobienia, ale gdyby mod wyszedł pod koniec grudnia, lub miesiąc później, to byłby to wspaniały prezent dla fanów.

Pozdrawiam i życzę miłej pracy nad modyfikacją  ;) .

Vader

Vader

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Jestem szczególnie zaskoczony, nie sądziłem że w modyfikacji pojawi się aż tyle nowości i usprawnień. Nic tylko życzyć powodzenia w dalszych pracach.

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światło w tunelu, realista widzi światła pociągu, maszynista widzi trzech debili na torach.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Dyskusja i opinie o modzie
#348 2009-11-21, 20:36(Ostatnia zmiana: 2009-11-21, 21:00)
Ilu będzie lektorów i czym się będą różnić? ;)

Lista zmian wygląda ciekawie, teraz tylko czekać na możliwość ich przetestowania ;)  :P

EDIT do postu niżej:
Ok, spoko, z niewiadomych powodów źle to zinterpretowałem :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Ilu będzie lektorów i czym się będą różnić? ;)  

Lista zmian wygląda ciekawie, teraz tylko czekać na możliwość ich przetestowania ;)   :D

Nie do końca to mieliśmy na myśli, różnica będzie taka ze lektor albo będzie, albo go nie będzie.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Ta lista nowości jest poprostu znakomita, jestem pewny że dzięki CZ odżyje machinima G1 ale małe pytanie, czy stare rozdziały G1, będą miały jakieś zmiany poza graficznymi ?

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#351 2009-11-22, 13:49(Ostatnia zmiana: 2009-11-22, 13:49)
ale małe pytanie, czy stare rozdziały G1, będą miały jakieś zmiany poza graficznymi ?

Nie będzie żadnych "starych rozdziałów". Akcja Czas Zapłaty dzieje się w czasie trwania 4-6 rozdziału przygód bezimiennego i jest do nich równoległa.

Btw. Wczoraj korzystając z okazji zaktualizowaliśmy nieco stronkę graficznie oraz merytorycznie. Niektóre działy zostały napisane od nowa, inne poprawione, nie ma już kwiatków typu "optymistyczna data premiery". Wkrótce kilka nowych działów.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

#352 2009-11-22, 14:13(Ostatnia zmiana: 2009-11-22, 14:13)
Nie będzie żadnych "starych rozdziałów". Akcja Czas Zapłaty dzieje się w czasie trwania 4-6 rozdziału przygód bezimiennego i jest do nich równoległa.

Acha jeśli tak to przepraszam, źle zrozumiałem.

Co do działów i strony, wygląda nawet dobrze :lol2:  CZ to jedna z najbardziej oczekiwanych modyfikacji więc jestem pewny że na długie wieczory będzie wystarczać :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Lista nowości pewiem krótko kozacka, już nie mogę się doczekać jak odpalę CZ na moim blaszaku.

EmielRegis

EmielRegis

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Przede wszystkim witam, jestem nowy na forum :) . Być może coś pominąłem w przeglądaniu tematów na forum, ale nigdzie nie zauważyłem informacji o długości modyfikacji. Czy któryś z modderów mógłby podać przybliżony czas na ukończenie gry? Z góry dzięki i pozdro  :P

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

#355 2010-01-03, 20:09(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 20:12)
Przede wszystkim witam, jestem nowy na forum :) . Być może coś pominąłem w przeglądaniu tematów na forum, ale nigdzie nie zauważyłem informacji o długości modyfikacji. Czy któryś z modderów mógłby podać przybliżony czas na ukończenie gry? Z góry dzięki i pozdro  :P

Ponad 15-20 H :P  albo i dłużej..

WonderiuS
  • Gość
A czy będzie nowy świat w modzie czy tylko podstawowy?

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
z tego co było pisane nowe lokacje też będą

boberovow

boberovow

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
przyznam że liasta nowości jest inponująca zarówna po względem długości jak i jakości nowości  :)

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

wchodzcie i róbcie konta boberovow.chce.to

@:-) = mahomet rulez

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#359 2010-01-24, 21:52(Ostatnia zmiana: 2010-01-24, 21:53)

Zajawka z jednej z kluczowych lokacji Czas Zapłaty. Dziś został ukończony model, więc jak widać lokacja w grze jest jeszcze łysa. Autorem lokacji jest Kyroman a za przygotowanie tekstur odpowiada Orcwarror i po części ja.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry